savika
Régi-új Kriszta gyerekeinek iskolájában már kapott ilyen széket egy kisgyerek.
Kupakolás avagy kupak gyűjtés jótékony célból
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 18 oldal |
nekem is vannak kupakjaim, de tényleg csak akkor postázok, ha - sajnos - tuti a cím. Bár ne lenne szüksége rá senkinek sem. De akkor sem fogom megérteni, hogy jön össze a kupak és a kerekesszék, ebből a kupakosnak mi a haszna.
bocs, hogy beleszólok, de azért ezzel vigyázzatok. már volt rá példa, hogy ugyanez az akció ment csak cigis papírokkal. ott is az volt, hogy a Phillip Morris felajánlott egy motoros kerekes széket ha 10 kg papírt gyűjtesz. De aztán kiderült, hogy az egész nem igaz.
de ha mégis, akkor én drukkolok, hogy meglegyen a 100kg
de ha mégis, akkor én drukkolok, hogy meglegyen a 100kg

Van nekem is kb. 200db,de nem postázom!
Ha, személyesen megoldható vhol az átadás,vagy vki eljuttatja neked,akkor írj! Kösz.
Ha, személyesen megoldható vhol az átadás,vagy vki eljuttatja neked,akkor írj! Kösz.
Fáreó Hozzászólás - 2006. augusztus 27. :: 08:29
Felajánlok,legalább 250db játékos, nyeretlen spiler-es, cc.-s és kék pepsis kupakot,akinek kell,és gyűjt kerekesszékre!
Postázni nem postázok,vagy tali vagy eljön érte! Írjatok,kidobni mégse akarom!
csipcsi Hozzászólás - 2006. július 12. :: 08:04
Rengeteg nem játszós műanyag kupakot gyűjtöttünk a munkahelyemen, tolókocsis "akció"-hoz, de az illető nem érhető el, aki kérte. Ha valaki tudná használni, vagy eljuttatni olyasvalakinek, aki így kerekesszékhez juthat, felajánlom a kupakokat.
szemmi Hozzászólás - 2006. augusztus 28. :: 23:12
Légyszi segítsetek!
Állítólag 30 kg kupak összegyűjtésével kerekesszéket lehet nyerni,
/persze orvosi igazolás is kell a jogosultsághoz/, csak azt nem tudom
hogy hol?
Köszi, előre is !
Felajánlok,legalább 250db játékos, nyeretlen spiler-es, cc.-s és kék pepsis kupakot,akinek kell,és gyűjt kerekesszékre!
Postázni nem postázok,vagy tali vagy eljön érte! Írjatok,kidobni mégse akarom!
csipcsi Hozzászólás - 2006. július 12. :: 08:04
Rengeteg nem játszós műanyag kupakot gyűjtöttünk a munkahelyemen, tolókocsis "akció"-hoz, de az illető nem érhető el, aki kérte. Ha valaki tudná használni, vagy eljuttatni olyasvalakinek, aki így kerekesszékhez juthat, felajánlom a kupakokat.
szemmi Hozzászólás - 2006. augusztus 28. :: 23:12
Légyszi segítsetek!
Állítólag 30 kg kupak összegyűjtésével kerekesszéket lehet nyerni,
/persze orvosi igazolás is kell a jogosultsághoz/, csak azt nem tudom
hogy hol?
Köszi, előre is !
ha eltelik még egy kis idő, én is feladom, ami a pepsivel összegyűlt..
Küld a címet, máris küldöm!!!! Van több, mint 1 kg!
Cserében kérlek, nyomozd ki, milyen cég szervezi az akciót, mert volt már olyan a fórumról, aki a motoros kerekes széket célozta volna meg.
Köszi!
Cserében kérlek, nyomozd ki, milyen cég szervezi az akciót, mert volt már olyan a fórumról, aki a motoros kerekes széket célozta volna meg.
Köszi!
KissPé Hozzászólás - 2006. szeptember 05. :: 13:18
Sziasztok!
Egy kéréssel fordulnék most hozzátok!
Egyik egyetemi csoporttársam kért meg, hogy gyűjtsem neki a műanyag kupakokat a flakonokról, mert egy ismerőse motoros kerekes széket kaphatna 100 kg-ért cserébe.
Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg
- ha nem gyűjtitek senkinek, és van néhány
- felesleges műanyag kupakotok, ami csak szemét lenne,
azt nem tudnátok-e eljuttatni nekünk? Ha igen, akkor a részleteket e-mailben megbeszélhetjük: kisspe kukac gmail pont com a címem. Írjatok akkor is, ha van ötletetek, hogyan lehetne még kupakokat szerezeni?
További szép napot!
Üdv: Peti
kisspe@gmail.com
Sziasztok!
Egy kéréssel fordulnék most hozzátok!
Egyik egyetemi csoporttársam kért meg, hogy gyűjtsem neki a műanyag kupakokat a flakonokról, mert egy ismerőse motoros kerekes széket kaphatna 100 kg-ért cserébe.
Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg
- ha nem gyűjtitek senkinek, és van néhány
- felesleges műanyag kupakotok, ami csak szemét lenne,
azt nem tudnátok-e eljuttatni nekünk? Ha igen, akkor a részleteket e-mailben megbeszélhetjük: kisspe kukac gmail pont com a címem. Írjatok akkor is, ha van ötletetek, hogyan lehetne még kupakokat szerezeni?
További szép napot!
Üdv: Peti
kisspe@gmail.com