N órika
A cikk bal f
Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2025
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 182 oldal |
Nők Lapja....
A kők Lapja ádventi játékon talált már vki mézeskalácsot? Hogy néz ki? A lap tetején vagy az alján keressem?
Új nyereményjáték érhető el: Adventi nyereményjáték: www.adventinyeremenyjatek.hu
A játékban napi nyeremények és fődíjak is vannak, melyeket különböző cégek ajánlottak fel. A nyereményekről és a játék részleteiről a weboldalon olvashatsz.
Regisztrálni érdemes minél hamarabb. A játék december 1-24 ig tart.
Aktuális iformációk a Facebook-on is: www.facebook.com/#!/adventinyeremenyjatekok
A játékban napi nyeremények és fődíjak is vannak, melyeket különböző cégek ajánlottak fel. A nyereményekről és a játék részleteiről a weboldalon olvashatsz.
Regisztrálni érdemes minél hamarabb. A játék december 1-24 ig tart.
Aktuális iformációk a Facebook-on is: www.facebook.com/#!/adventinyeremenyjatekok
Nem. Nem lehet kinyitni az ablakot.
" alt="
">
" alt="
">nektek működik a karácsony.hu?
Fearzone 2010-11-22 :: 07:13
Nem értem a Femina karácsonyi játékát.
Regisztráltam, de hogy hizlaljak tündért? Vagy már ennyitől meghízik? Hivatalosban persze egy szó sincs erről.
Nem értem a Femina karácsonyi játékát.
Regisztráltam, de hogy hizlaljak tündért? Vagy már ennyitől meghízik? Hivatalosban persze egy szó sincs erről.
femina.hu-n 12. 15-én nyertem Tante Fanny ajándékcsomagot. Még szerencse, hogy a femina küldött egy mail-t, hogy majd a Tante Fanny értesít.
Mivel mai napig nem kaptam semmit, ma rákérdeztem a Tante Fannynál.
Válasz:
A femina.hu nem adta le az én nevemet, pedig már az összes nyertes neve ott van náluk, de természetesen küldik az ajándékot. (Úgy küldtem a levelem, hogy alá másoltam a femina levelét. Még szerencse!)
Hát elgondolkodtató!
Mivel mai napig nem kaptam semmit, ma rákérdeztem a Tante Fannynál.
Válasz:
A femina.hu nem adta le az én nevemet, pedig már az összes nyertes neve ott van náluk, de természetesen küldik az ajándékot. (Úgy küldtem a levelem, hogy alá másoltam a femina levelét. Még szerencse!)
Hát elgondolkodtató!
" alt="
">
noiportalon mikor sorsolnak?
Karacsony.hu-n ne felejtsétek el kinyitni a főnyereményes hosszú ablakot. Én most sajnos nem nyertem vele.
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm
Igen, az a helyes válasz...
A mueller kérdésre hol találni a választ, vagy az ott szereplő szám a válasz?
Sajnálom. Tényleg rád gondoltam, csak nem jutott eszembe a nickneved.
lindababa
tényleg nem én vagyok )
tényleg nem én vagyok )
lindababa: ha goldwomanre gondolsz, nem Ő az csak a Pásztor is és az Éva is benne van az Ő nevében is csak nem éppen ilyen sorrendben.
" alt="
"> Város sem stimmel.
" alt="
"> Város sem stimmel.NLC:
Minden nap értékes nyeremények találnak gazdára! Ne csüggedj, ha ma nem nyertél, minden nap új nyereményekkel várunk.
Ha így sem mosolygott rád a szerencse, még mindig van esélyed! A fődíj a játék végén, december 23-án talál gazdára, és itt az összes szelvényed újra játékba kerül az értékes utazásért (amennyiben hozzájárulásodat adtad).
Minden nap értékes nyeremények találnak gazdára! Ne csüggedj, ha ma nem nyertél, minden nap új nyereményekkel várunk.
Ha így sem mosolygott rád a szerencse, még mindig van esélyed! A fődíj a játék végén, december 23-án talál gazdára, és itt az összes szelvényed újra játékba kerül az értékes utazásért (amennyiben hozzájárulásodat adtad).
Már úgy értem, hogy nem webnyereményes? Mert annyira ismerős a neve.
" alt="
">Ő nem közénk való?