Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2025
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 181 oldal |
Ja, megvan, bocsi.
És hol látom a fődíj nyertest? Mondjuk ez így érdekes, de mindegy...
Nlcafén vége a játéknak, már a fődíj nyertes is kint van
" alt="
">

Nálam sincsenek.
Akkor majd délután keresem
" alt="
">

én sem találtam....
mármint, hogy egyet sem
egy szarvast nem találtam...
Valaki talált ma szarvasokat?
boldicsi A lányom Hannah Montana polót,nagyon örült neki
boldicsi
én nyertem chart mix 6 cd-t, és már meg is kaptam.
" alt="
">
én nyertem chart mix 6 cd-t, és már meg is kaptam.

Majóka!
Nekem tegnapelőtt nem is volt kérdés. hiába frissítettem. Írtam Dobai Évának, hogy mi volt a problémám, (mivel nem is engedett újra szarvasokat keresni) és jóváhagyták a sorsjegyemet kérdés nélkül
" alt="
">
Nekem tegnapelőtt nem is volt kérdés. hiába frissítettem. Írtam Dobai Évának, hogy mi volt a problémám, (mivel nem is engedett újra szarvasokat keresni) és jóváhagyták a sorsjegyemet kérdés nélkül

Sajnos, nem történik semmi a frissítésre, úgy látszik, lekéstem. Akkor mára ennyi.
Köszi. De ez kb. negyedórája volt, így is megoldható még?
Mikor a kérdésnek kéne jönnie, akkor látsz egy fehér csíkot?
Na olyankor f5-tel frissíts és jön a kérdés......
Na olyankor f5-tel frissíts és jön a kérdés......
Majóka: akkor újra kell kezdened a gyűjtőgetést, mert kérdésre adott válasz nélkül nics sorsjegy sajnos. Én is jártam már így.
Ma megtaláltam hamar mind a hat szarvast, de nem kaptam kérdést, és így sorsjegyet sem. Járt már így valaki? Mit kell ilyenkor csinálni?
A karacsony.hu oldalon valami értelmes dolgot nyert már valaki?
A Nők lapja cafe adventi játékán megint megkeverték a dolgokat
" alt="
"> Nem ott vannak a szarvasok ahol másnak.Bár könnyű volt mert 5finomságnál volt.

És aki nem írt nyereménylistát, nem játszik? Mert én gyűjtögettem néhányszor, de listát elfelejtettem írni. Azt hittem tovább fog tartani a játék
" alt="
">