Fortunácska!

" alt="

">
Köszönöm az eddigieket, de még az álmom nem teljesült.Jó lenne ha kicsit jobban figyelnél rám.
Fortunácska ! Meglephetnél már ?

" alt="

"> örülnék

" alt="

">
FORTUNA !!! Autó ma még nincs , de a mai nyereményt köszönöm .
Drága FORTUNA !
Sokszor mellettem vagy ezt érzem ! De nagyon kérek egy autót és tudod mit szeretnék még ?!
Köszönöm
Fortuna ma figyelj nagyon sorsoláson érdekelt vagyok!
FORTUNA !!! Tudod , autót ma .
Köszönöm Fortuna a kisebb nyereményeket nagyon örülök ezeknek is ,de még az igazi várat magára,légy szives segíts!
Kedves Fortuna!
Nagyon szeretnék egy autót és egy mosógépet!

" alt="

">

" alt="

"> Jó lenne ha segítenél!
Drága Fortuna! Nagyon szeretnék egy autot vagy/és nagyösszegû pénznyereményt🍀🍀🚘🚘A mai 5/90 tökéletesen megfelelne😀😉Hálás köszönet elôre is😘😘
Dlágaszágom, dlága Foltuna! Lécci,lécci,lécci... Mostanában lám se nézel😥
Annyira, de annyira szeretnék neked köszönetét mondani, hálát adni. De ha nem adsz rá lehetőséget, akkor nincs mit! Jó, jó tudom: venni kellene már egy lottót!
E ma vettem 10 kaparós sorsjegyet. Még van a nyeretlen pályázat az Astro TV-hez.Mondjuk az is szerencse😁 Szóval mégis köszi!
Benzint... :-) vagy rávalót (autót nem kérek másikat, ez tökéletes döntés volt)
Autót vagy pénzt, amiből autót vehetek. Meg lakást. Köszi a vízforralót!
Kedves Fortuna ! Egy autót vagy nagyobb pénznyereményt szeretnék.

" alt="

"> dodi ez nagyon ütött

" alt="

">
idén se panaszkodhatok

" alt="

"> de még van hátra az évből néhány ( 77 ) nap

" alt="

">
nem haragszom meg h néha rám nézel

" alt="

">
A tökéletes játékon Yellowstone parki utazást nyernék. De beérem egy sima utazással is.
Kedves Fortuna ! Autót szeretnék nyerni !!!
Dodi
Neeeee..... Nagyon komolyan megírtad! Értem is az okot, csak mert ezt a topicot annyira én sem értem....
Na de így......ezentúl gyakrabban oszthatnál ide hasonló szősszeneteket.....

" alt="

">
dodi54!

" alt="

"> baromi sz@r délutánom van! bearanyoztad ezzel az estémet

" alt="

"> Dalmi
Kedves Fortuna, mint tudod sokszor nevezlek hutlen,repedtsarku,kancsal strichelo rosszlanynak nem ok nelkul. Kinek adtad Pl a 90millio euros jackpot fonyeremenyt? Valami gazdag genyanak? Miert nem Nekem Aki -mint jol tudod-legalabb a felet jotekony celokra forditottam volna Na nem uj utoket a golf cluboknak Hanem penz vakvezeto kutyakepzesre,gyermekgyogyaszatra Tehat szed ossze Magad a parnasszuson es kuldj Nekem rendes nyeremenyt Ui:A hutomagneseidet tartsd
meg Magadnak!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások