Fortuna!
Köszönöm szépen az eddigi nyereményt, de egy fődíj még mindig várat magára.Jó lenne ha közre müködnél.
Fortunácska!
Már régen írtam neked,köszönöm az eddigi nyereményeket!
Most kicsit Önző lennék és magamnak szeretnék nyerni valami nagyobbacskát!
Köszönöm!
Te tudsz mindent

" alt="

">
Kedves Fortuna! Idén sokszor megtréfáltál a kóbor blokkokkal, és még egyéb kreatív pályázatok esetében. 2 játékban, jó lenne ha ismét hasonló tréfás kedvedben lennél...

" alt="

"> :-*
Köszönöm az egyéb jó lehetőségek megvalósulását, és h. mindig belebotlok olyan emberekbe akikkel gyümölcsöző dolgokat tudunk véghez vinni...
Nagyon várok 2 nyerteslistát ahol jó lenne olvasni magamat ha nem is saját néven...

" alt="

">
Ha még ezen kívül lenne vmi az csak hab a tortán... :-*
A tchibo kék opeljét szeretném holnap!
Fortunácska!

" alt="

">
Köszönöm az eddigieket, de még az álmom nem teljesült.Jó lenne ha kicsit jobban figyelnél rám.
Fortunácska ! Meglephetnél már ?

" alt="

"> örülnék

" alt="

">
FORTUNA !!! Autó ma még nincs , de a mai nyereményt köszönöm .
Drága FORTUNA !
Sokszor mellettem vagy ezt érzem ! De nagyon kérek egy autót és tudod mit szeretnék még ?!
Köszönöm
Fortuna ma figyelj nagyon sorsoláson érdekelt vagyok!
FORTUNA !!! Tudod , autót ma .
Köszönöm Fortuna a kisebb nyereményeket nagyon örülök ezeknek is ,de még az igazi várat magára,légy szives segíts!
Kedves Fortuna!
Nagyon szeretnék egy autót és egy mosógépet!

" alt="

">

" alt="

"> Jó lenne ha segítenél!
Drága Fortuna! Nagyon szeretnék egy autot vagy/és nagyösszegû pénznyereményt🍀🍀🚘🚘A mai 5/90 tökéletesen megfelelne😀😉Hálás köszönet elôre is😘😘
Dlágaszágom, dlága Foltuna! Lécci,lécci,lécci... Mostanában lám se nézel😥
Annyira, de annyira szeretnék neked köszönetét mondani, hálát adni. De ha nem adsz rá lehetőséget, akkor nincs mit! Jó, jó tudom: venni kellene már egy lottót!
E ma vettem 10 kaparós sorsjegyet. Még van a nyeretlen pályázat az Astro TV-hez.Mondjuk az is szerencse😁 Szóval mégis köszi!
Benzint... :-) vagy rávalót (autót nem kérek másikat, ez tökéletes döntés volt)
Autót vagy pénzt, amiből autót vehetek. Meg lakást. Köszi a vízforralót!
Kedves Fortuna ! Egy autót vagy nagyobb pénznyereményt szeretnék.

" alt="

"> dodi ez nagyon ütött

" alt="

">
idén se panaszkodhatok

" alt="

"> de még van hátra az évből néhány ( 77 ) nap

" alt="

">
nem haragszom meg h néha rám nézel

" alt="

">
A tökéletes játékon Yellowstone parki utazást nyernék. De beérem egy sima utazással is.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások