weber,
Köszönöm szépen a választ.
Mindettől függetlenül nem kellene, hogy kivárják a 120 napot.
Sajnos mégis
Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 9172 oldal |
Milka szaloncukor - talált már valaki nyerő kártyát? :-)
Sziasztok
Ecofamily - milka játék (lejárt) - aki érintett - 2 héten belül megkezdik az ajándékkártyák kiküldését
Ecofamily - milka játék (lejárt) - aki érintett - 2 héten belül megkezdik az ajándékkártyák kiküldését
Anbuci!
Ugyanaz vonatkozik rá, mint amit az előbb írtam, a 120 nap játék végétől. Human Telex mindkettő.
Ugyanaz vonatkozik rá, mint amit az előbb írtam, a 120 nap játék végétől. Human Telex mindkettő.
Sziasztok,
Tesco Vanish nyereményt kapott már valaki?
Tesco Vanish nyereményt kapott már valaki?
Köszi!az valóban nov. 31. ezek szerint senki nem kapott még.rendben
ttelokin!
A múltkor írtam, hogy a szabályzatban nem a megszokott 90, hanem 120!!!nap van megadva nekik határidőnek.
A múltkor írtam, hogy a szabályzatban nem a megszokott 90, hanem 120!!!nap van megadva nekik határidőnek.
Sziasztok!Valaki tudna nekem olyanban segíteni,hogy az air wic nyereményjáték heti nyereményeit a tescos utikat megküldték-e már?sajnos telefonszám nincs,az emailre pedig nem reagálnak.köszönöm
A Lays nél hol lehet megnézni a heti nyerteseket?
Sziasztok!
Meg majdnem uj az Asus Vivobook Idaig jol mukodott az ujkenyomat olvaso mostanaban egyre gyakrabban nem erzekelt most viszont msr a pin kodot sem tudom beirni mert nem jelenik meg a beiro mezo Jo tanacsot megkoszonnek!
Meg majdnem uj az Asus Vivobook Idaig jol mukodott az ujkenyomat olvaso mostanaban egyre gyakrabban nem erzekelt most viszont msr a pin kodot sem tudom beirni mert nem jelenik meg a beiro mezo Jo tanacsot megkoszonnek!
marycsiga! Köszönöm Neked is " alt="">
Nem müködik a Lidl -nutella .már 2 napja ilyen .
Unokahugomnak bekérték a blokkot ,nem írták e-mailben addig,hogy mit nyert .beérkezett a blokk írták,hogy heti nyereményt nyert ,adja meg az adatait.
Unokahugomnak bekérték a blokkot ,nem írták e-mailben addig,hogy mit nyert .beérkezett a blokk írták,hogy heti nyereményt nyert ,adja meg az adatait.
Sziasztok!
Nektek működik a Lidl/Nutella oldal?
Nektek működik a Lidl/Nutella oldal?
ferkat! Köszönöm 🙂
Heti nyereménynél a blokkot kérik postán küldeni, ha megérkezett a blokk akkor írják, hogy mit nyertél. Pulóvernél csak értesítés jön hogy pulóvert nyertél.
marcsi8! Köszönöm szépen!
Nekem e-mail jött, blokkot kérnek, de nem írják melyiket, azt sem, hogy mit nyertem esetleg, és egyéb adatokat sem…. Így kissé titokzatos a dolog , de majd csak kiderül.
Nekem e-mail jött, blokkot kérnek, de nem írják melyiket, azt sem, hogy mit nyertem esetleg, és egyéb adatokat sem…. Így kissé titokzatos a dolog , de majd csak kiderül.
zizike!
Emailben értesítettek, írták hogy mit nyertem és küldeni kellett a méretet, de nem garantálják hogy azt küldik.Nem kellett beküldeni postán.
Már vissza is igazolták.
Emailben értesítettek, írták hogy mit nyertem és küldeni kellett a méretet, de nem garantálják hogy azt küldik.Nem kellett beküldeni postán.
Már vissza is igazolták.
Aki nyert eddig a Lidl - Nutella játékon milyen értesítőt kapott róla?
Megemlítik az e-mailben , hogy mit nyert ?
Bekérték a blokkot postán?
Köszönöm előre is a választ 🙂
Megemlítik az e-mailben , hogy mit nyert ?
Bekérték a blokkot postán?
Köszönöm előre is a választ 🙂
Fáma futár 3.x-ra csak ideért, ez nagy kocsi volt,akkora mint a GLS .
Nivea volt.
Nivea volt.
Én nem az utolsó napon nyerem, de én is ma kaptam értesítést " alt="">