Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 9330 oldal |
Még várok vele kicsit, mert csak 4 nap telt el, de eddig 2 napon belül jóváhagyták, azért vagyok dilemmában.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
weber
Én a Te helyedben először irnék nekik email cimükre, hogy ilyenkor mit kell tenned. Többiek azt mondták, hogy viszonylag gyorsan reagálnak amúgy, szóval Neked is biztosan segitenek majd.
Én a Te helyedben először irnék nekik email cimükre, hogy ilyenkor mit kell tenned. Többiek azt mondták, hogy viszonylag gyorsan reagálnak amúgy, szóval Neked is biztosan segitenek majd.
weber
Volt már esetleg valaki, akinek nem fogadta el a Nestlé a blokkját? Élek a gyanúperrel, hogy egy hosszabb és esetleg emiatt nehezebben olvasható blokkom miatt nem hagyták még jóvá a rendelésem. Ilyenkor vajon elég ha újrafotózom? Vagy csak simán törlik azt a blokkot és másikat kell feltöltenem?
Nekem azt írta ki, hogy most nem nyertem se gyorsaságit, se napit.
Illetve csokoládé nem is volt, de mindegy...
Napi vala szerintem...
A gyorsasági kifogyott, pisztácia nem is volt.
A gyorsasági kifogyott, pisztácia nem is volt.
Spar Powerade gyorsaságit kiírta, ha nyertél?
Nálam jó most a Milka oldal.Remélem így is marad
Fáraó! Google Crome-val most sikerült
Milka 999ft-os eddig nekem regisztráció és bejelentkezés nélkül is működött,most megint nem megy,nem tudok blokkot beküldeni.
Regisztráltam most,de tényleg nem lehet belépni se.
De. 1 milkát sikerült beküldeni .
Spar -Roli blokk beküldés is lefagyott,még most se jó a beküldés gomb,nem reagál.
Regisztráltam most,de tényleg nem lehet belépni se.
De. 1 milkát sikerült beküldeni .
Spar -Roli blokk beküldés is lefagyott,még most se jó a beküldés gomb,nem reagál.
Milka nálam sem enged bejelentkezni.
Nálam sajnos ma még bejelentkezni sem lehet a Milkába.
Milka ma már működik,most már jó,legalábbis eddig.
Most a Spar-Sallai Roli feltöltés nem működik,mobilról több böngészőből se sikerül elküldeni,ha a beküldés gombra kattintok nem csinál semmit. 2 órája próbálom. Nektek most sikerül?
Ha, igen milyen eszközről és hogy?
Ha, igen milyen eszközről és hogy?
@Fáreó: A Milkára én bejelentkezni sem tudok....
" alt="
">
" alt="
">A Kitkatot legalább meg lehet enni
" alt="
">)
" alt="
">)nem
Összegyűlt 100 pontom a Nestle KitKat ajándékhoz. Vajon az igénylésnél megkérdezik, hogy milyen méretet szeretnék?
Erre mondjuk nincs mit adni, már amennyiben nem napi 1 nyereményről van szó. Volt hogy 5 perc eltéréssel nyertem 2 utalványt.