Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 1052 oldal |
szerintem az a baj a gyékénnyel,hogy simán adták fel. valamelyik nap amikor hazajöttünk mi is a lépcsőnkön találtuk a csomagokat,főúton lakunk ,tehát sokan láthatták. majd tegnap kaptam ajánlott csomit kisatitól és az is a lépcsőn hevert. de az a lényeg,hogy megmaradt,nem szúrt szemet senkinek sem
Pikniktáska.
Hihetetlen, hogy ideért végre. 2 termék van benne, távol áll az ajándékcsomagtól...
Hihetetlen, hogy ideért végre. 2 termék van benne, távol áll az ajándékcsomagtól...Már én is megkaptam 3 napja,P és T betűvel.
Bocsi hogy beleszólok de én Zs betűs vagyok és már 3 napja
megkaptam a gyékényt. Biztos hogy névsor szerint megy??
megkaptam a gyékényt. Biztos hogy névsor szerint megy??
FA pikniktáska, + az említett tusi+deo
(nem nevezném ajándékcsomagnak, ahogy ígérték...) 7 havi késés után egy kicsit jobban is igyekezhettek volna kárpótolni.. de a cucc nagyon klassz. Jól érzékelem, h a hátsó része hűtőtáska?
(nem nevezném ajándékcsomagnak, ahogy ígérték...) 7 havi késés után egy kicsit jobban is igyekezhettek volna kárpótolni.. de a cucc nagyon klassz. Jól érzékelem, h a hátsó része hűtőtáska?
Köszi Smile!
Nekem miért nem raktak mellé semmit???

Végre nekem is megjött a pikniktáska
Szintén spray és tusfürdő mellé/Asia Spa
Szintén spray és tusfürdő mellé/Asia Spa
szamimami!
Innen jött a napozógyékény: CHN Gold Reklámügynökség
Budapest,Szőlőkert u 4 1033
Innen jött a napozógyékény: CHN Gold Reklámügynökség
Budapest,Szőlőkert u 4 1033
Pikniktáska érkezett
Volt mellé téve egy tusfürdő és egy sray
Volt mellé téve egy tusfürdő és egy sray

Bocs!
javítva: ...küldje már át!
javítva: ...küldje már át!

bobi, törpi, ninive1, és a többiek!
Akkor nincs több ötletem.
Szeretném megkérni azt, aki már megkapta a gyékényét, hogy a feladó adatait küldje már ár. (Utolsó szalmaszál)
Köszike!
:/
Akkor nincs több ötletem.
Szeretném megkérni azt, aki már megkapta a gyékényét, hogy a feladó adatait küldje már ár. (Utolsó szalmaszál)
Köszike!
:/
Ma kaptam meg a Maybelline játékán nyert iPod nano-t
EMS gyorsposta hozta.
EMS gyorsposta hozta.
Fa pikniktáska végre.De amit ígértek kárpótlásul ajándék csomag,azt nem küldték

szamimami: anyukám hamarabb kapta meg ,mint én. anyukám "S BETŰS ÉN,"D"
Én is K-val kezdődöm.
Remélem ma már ideér. Na majd meglássuk. 
Remélem ma már ideér. Na majd meglássuk. 
ninive! A te neved milyen betűvel kezdődik? Én K-val kezdődöm és akikkel én beszéltem és megkapták, azok az ABC elején vannak. Talán ez a dolog nyitja.
Én már reménykedem, mert tegnap bedobott a postás egy cetlit, amire az van írva: közönséges postai levél. Talán a gyékény lesz! :/)
Szamimami, ha ez megnyugtat: még nekem sem érkezett meg a napozógyékény.
Pedig még a játék elején nyertem.Nagyon remélem, hogy nem lenyúlásról van szó.
Pedig még a játék elején nyertem.Nagyon remélem, hogy nem lenyúlásról van szó.monicaaa!
csak simán jött nem ajánlva!
csak simán jött nem ajánlva!