Nem kell csodálkozni. Már természetes, hogy a nem ajánlva feladott nyeremények eltűnnek. Az évi "termése" a postának: két darab könyvem és egy CD-m.
Borzasztó, hogy nem lehet ellene tenni semmit!!!

Sziasztok
Igazából nem tudtam hova intézzem kérdésem..nyertem egy nagyon vadon "állitag ajándékcsomagot" az nlc-n , de mindössze egy pólót kaptam. Mivel még sose nyertem itt ,nem tudom, az ajándékcsomag itt tényleg ennyit szokott takarni?
Szaisztok.Én a Micimackó matricát rendeltem meg,ahogy le volt irva a hátsó lapon.Két különböző cimre kértük a 2 x20 matr.Kifezettük csekken a 2x800 ft.Ez tavaly oktoberben volt.Azóta már telcsin beszéltünk,szerintük nem ért oda a rózsaszin csekk.Természetesen lefénymásoltuk be küldtük,azóta sem kaptunk semmit,pedig igazoltuk,hogy mi becsületesen kifizettük.Sajnos a scooby doo hátsó boritóján már hiába adják a lehetőséget,pedig olyan jó lenne.De elég volt egyszer magyarázkodni a fiúknak hogy hiába várják a postás bácsit...Mondjuk HÚSVÉT hetében én nem is adok már fel matricát.
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) 14 millió forintra bírságolta a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt-t, mert az elmúlt évben több esetben is jogszabálysértő módon korlátozta előfizetőit a szolgáltatás igénybevételében, jelentette be az NHH.
http://href.hu/x/2hq2
sada
Egyetértek. Nekem amit nem ajánlva adtak fel, az nem is érkezett meg.
Így tűnt el egy Milka tehén, Marslakócskák matricák, könyv...és még ki tudja ?!
Sőt, a Panadol röfi is kibontva (!!!) érkezett-de legalább megkaptuk. Lehet, hogy csak azért, mert a "bekukkantónak" már van egy?!
Hát ennyire nem kéne...

Pedig nekem eddig egy cserét leszámítva nem volt negatív tapasztalatom. Most 3x is hirtelenjében

Hugi71
Fejlődőképes.

De nekem 3x nem érkezett meg

Ennyire nem szokott ramaty lenni a posta...

Szerintem a posta a ludas ott, ahol nem érkezett meg.
ÉN IS ELÉG RÉGEN KITÖLTÖTTEM,NEM JÖTT SEMMI,AZ ÖSSZES BARÁTNŐM AKINEK UTÁNA SZÓLTAM MÁR MIND MEGKAPTÁK.

akkor én már nem is reménykedem..............pedig olyan jó lett volna......
mnq: én febr 22-én töltöttem ki és nem kaptam semmit.
panadol plüst már nem postázzák? kb.3 hete töltöttem ki a kérdőívet, azóta semmi........
vár még rá valaki??
én egy nyanvadt duracell szorólapra nem tudok szert tenni hiába vettem elemet nem tudom a honlapról miért nem lehet letölteni?

a pult az pénztár akart lenni!

Reácska! Köszi, de ha termék sincs, akkor a szórólappal nem sokra megyek. Azért még holnap teszek egy próbát, jól körülnézek minden polcon és a pulton is, hátha lesz.....
monika0419
Kár volt éjjel az egész webnyeremény hírlevelet bemásolni az infokhoz:
1.) Hírlevelet mi is kapunk.
2.) A főoldalt is meg tudjuk/szoktuk nézni.
Nálunk (Szegeden) dm-ben is, rossmannban is ott állnak kupacban a szórólapok a pénztár mellett. (Gillette, Vanish, Palette, stb...)
Olykor még a lejártak is.
Az akció első napján még nem, csak a heti túranapot követően.
Termék is van, csak nem a szokásos helyén, hanem a sor végén az akciós cuccok között (Rossmann).
Én Debrecenben a Rossmannban szórólapot találtam, de termék semmi nincs hozzá.

Követlek

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások