Minden, ami Porec
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 20 oldal |
..és miért nem oldják meg, hogy ne legyen sziklás?
Nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy ilyen topic is nyílt!
Én is megyek anyukámmal.Már vettem egy Medián könyvet Horvátországról. Porec-et nagyon szépnek írja le, szeptember végén 24 fokra tippelia tenger hőfokát. Viszont figyelmeztet, hogy nagyon sziklás és rengeteg a sün, ezért érdemes vinni papucsokat, amibe a vízbe is bemész.
Ebédet mi sem kértünk, de a cseppkőbarlangot szeretnénk megnézni.
A kitűzős ötletet is jónak találom!
Én is megyek anyukámmal.Már vettem egy Medián könyvet Horvátországról. Porec-et nagyon szépnek írja le, szeptember végén 24 fokra tippelia tenger hőfokát. Viszont figyelmeztet, hogy nagyon sziklás és rengeteg a sün, ezért érdemes vinni papucsokat, amibe a vízbe is bemész.
Ebédet mi sem kértünk, de a cseppkőbarlangot szeretnénk megnézni.
A kitűzős ötletet is jónak találom!
...hát erre a gyerekszülésre elég nehezen szánom rá magam.... pedig már időbe lenne, de ettől a családosditól a hideg kiráz. Még a gyerekkorom megpróbáltatásai nem múltak el teljesen...
De annyira jó így szabadon.... meg, hogy nálam laknak, és nem én másnál, ha gyerek van akkor meg már nincs ugra bugra.... na de ez nem Porec téma....
Amúgy a vegyipari dolgózóknak régen 3 havonta járt 2 pótszabi...
Smile Neked veszélyességi pótlék miatt van 46? Vagy a nyár miatt, habár akkor is van óvi nem?

Amúgy a vegyipari dolgózóknak régen 3 havonta járt 2 pótszabi...
Smile Neked veszélyességi pótlék miatt van 46? Vagy a nyár miatt, habár akkor is van óvi nem?
porecs lap is van
http://isztria.lap.hu/
A fiam neve is egyedi. Lehet, hogy a világon sincs több belőle.
Köszönjük!
Kovács Sándor tuti sok van, de pl. belőlem nincs több, de rajtam kívül van még egy jó pár, szerintem, a listán szereplőkből, aki szintén "egyke".
Kovács Sándor tuti sok van, de pl. belőlem nincs több, de rajtam kívül van még egy jó pár, szerintem, a listán szereplőkből, aki szintén "egyke".
Keresünk 2 utitársat autóbérléshez Porecsbe.A környéket járnánk be.Pl a legkisebb város a világon,Hum,Motovun,Limski kanal meg ilyenek.
Az első válaszból:
"a nyertesek listáját azért ilyen pontossággal tüntettük fel, hogy az azonosítás egyértelmű lehessen, hiszen egy településen, főleg Budapesten pl. Kovács Sándorból igen sok van,ami félreértésekhez vezethetne a játékosok körében,...."
"a nyertesek listáját azért ilyen pontossággal tüntettük fel, hogy az azonosítás egyértelmű lehessen, hiszen egy településen, főleg Budapesten pl. Kovács Sándorból igen sok van,ami félreértésekhez vezethetne a játékosok körében,...."
Köszönjük mindenki nevében.
Kb. 4 levélváltásomba került.
Nehezen lehetett meggyőzni őket.
Nehezen lehetett meggyőzni őket.
Sziasztok!
Láttátok! Levették a pontos címeket, már nincs utcanév és házszám a startutazáson a nyertesek neve mellett. (Amikor megláttam, a pontos címeket első nap, kicsit ledöbbentem. Jó-jó kiírják a neveket, ez természetes, de pontos címmel! Hát így jobb)
Láttátok! Levették a pontos címeket, már nincs utcanév és házszám a startutazáson a nyertesek neve mellett. (Amikor megláttam, a pontos címeket első nap, kicsit ledöbbentem. Jó-jó kiírják a neveket, ez természetes, de pontos címmel! Hát így jobb)
sada
írnál nekem az alternatív címemre? csuraagi@citromail.hu
írnál nekem az alternatív címemre? csuraagi@citromail.hu
Affffrancba! Akkor jövőre 2 nappal kevesebb szabim lesz

Paint!
Pályátmodosítasz
Nekünk 46 van.
Pályátmodosítasz

Paint, Ildicc !
Egészen addig jár amíg betöltik a 16 évet !
Egészen addig jár amíg betöltik a 16 évet !
Paint, szülsz egy -két gyereket, értük fejenként 2 nap szabi jár 

Nagyon fáj a szívem, hogy én nem mehetek most mert a szabimat nem mertem megkockáztatni "egyéb" megoldással....
Sajna májusban meg már eldőlt mikor hová megyek, és az 1hét a legjobb bnőmmel Földváron, 1 hét az egyik havernál Bbogláron beáldozhatatlan volt. De remélem jövőre is lesz ilyen játék.... és amúgy gondolni sem mertem volna 19 az alsó limit.... Én 40-t akartam belőni...
Bár igaz az utat el is adhattam volna de akkor még jobban fájt volna a kicsiny szívem.
Hiába mindig mondom 22 nap szabi kevés....
úgye jövőre is lesz ilyen játék???
Brühüm... brühüm....
Sajna májusban meg már eldőlt mikor hová megyek, és az 1hét a legjobb bnőmmel Földváron, 1 hét az egyik havernál Bbogláron beáldozhatatlan volt. De remélem jövőre is lesz ilyen játék.... és amúgy gondolni sem mertem volna 19 az alsó limit.... Én 40-t akartam belőni...

Bár igaz az utat el is adhattam volna de akkor még jobban fájt volna a kicsiny szívem.

Hiába mindig mondom 22 nap szabi kevés....
úgye jövőre is lesz ilyen játék???

Brühüm... brühüm....

megmondom öszintén én is ugy gondoltam hogy ebéd nem kell ,nem az ár miatt hanem az egy lekötöttség
zsu21!
még nem jött át,de amint lehet válaszolok
még nem jött át,de amint lehet válaszolok