Pennyben a PRALINÉ LOVE - CH 1899Ft /kg . Nagyon szupi,egy meggy, likőrben töltelékkel

" alt="

"> 23db 354 g 672 ft 200g Lindorhoz hasonlítva /1499Ft
Nivea!
Nálam is megtörtént az új regisztráció. Jóvá is írták az 500 pontot !
Írtam belépés hiba miatt a Nivea-nak.
Válasz: "...Ha korábban mégis volt fiókod, és működött a belépés, akkor elképzelhető, hogy nálad is az áll fenn, amit az utóbbi hetekben néhány felhasználónk tapasztalt, hogy nem tud belépni a korábbi adataival oldalunkra. Központunk egyelőre még nem tudta kideríteni, hogy mi lehet ennek a pontos oka. Azt tanácsolták kollégáink, hogy a hasonló problémával küzdő felhasználók regisztráljanak újra a NIVEA Klubba. Ezt szeretnénk Tőled is kérni. Kérjük jelezd felénk, ha készen van az új regisztrációd, és jóváírunk neked 500 pontot egyenlegeden"
...és így is lett! Nagy + a Nivea-nak. Ha még gondotok van a belépéssel, írjatok ti is.
Nagyon szép, igényes kiadás a NIVEA határidőnapló, főleg, hogy szóróanyag.
Sziasztok! Csíki heti nyereményt nyertünk, ami sörgyárlátogatás volt. Ma megérkezett az utalvány, a Csíki magyarországi éttermében szól, vacsora lett belőle, árában ugyanolyan értékben, korrekt feltételekkel, egész évben felhasználható módon. Korrekt szerintem a mostani, külföldre való utazás és helyzet mellett.
Juj a Márkánál a fődíj 12 milla... aztamindeniiiiiit!!!!!
Sokan írtátok már, hogy a Srevon elutasították a blokk fotóját ilyen-olyan indokkal! Akkor most egy pozitívum: nyertem a Kölnn játékon egy ajándékcsomagot és mivel a blokk kilométer hosszú volt nem nagyon bíztam benne, hogy elfogadják a fotót. Szerencsére a zabpehely a blokkon a vége felé volt, ezért behajtogattam harmonika szerűen a blokkot úgy, hogy közvetlen a termék felett legyen látható a blokk fejléce, lefelé pedig az AP kódig egyben látható volt. Nem nagyon bíztam benne így sem, de mégis elfogadták!

" alt="

">
Na végre észbe kapott a Meki! Most küldtek emailt, hogy az idő előtt inaktiválódott nyeremény Big Mac kuponokat most lehet aktiválni! Gondoltam a nyereményjáték végén, hogy valamit nagyon elk..tak, mert a kuponokon dec. 23. volt az érvényesség, a játékszabályban és a nyertességről szóló emailben viszont jan. 15! Maradt 8 nap a beváltásra! Ma meg lesz a család vacsija (4-et sikerült nyerni)!

" alt="

">
Én azon a játékon nyertem egy JBL fülhallgatót ami ugye Spar különdíj volt, sms-ben értesítettek ( általában így szokták) és igen nem szoktak kiírni nyertes listát
Nyertes lista ugyan nem szokott lenni, de a nyerteseket a sorsolást követő 48 órán belül értesítik és a nyereményeket is rendre megküldik, nem kell könyörögni, levelezni velük.
Az Unilever kutyaütő, mindig elsunnyogja a nyertes listát.
Az Unilever okt 4.jatekan ahol Mercedes volt a fodij es kulondijsk boltokkrnt a mai napig nincs nyerteslista v latott valaki ilyesmit Megkerdeztem Oket es melle beszeltek. Azert egy 14 millios autonal keves h ertesitve lett a nyertes
Igen, ők azok (Unilever), akik már pár ezer ft-os nyereménynél is postán kérik az eredeti blokkot. S most egy főnyereményt, meg ugyanazzal a blokkal egy napi nyereményt is csak úgy odaadnak az Ecofamily helyett Auchanban vásárolt Globus termékért. Ez nonszensz, hogy Ecofamily játéknál Auchan blokkal lehessen nyerni!
Karácsony ide vagy oda, ez nem pozitív és nem piros pont, hanem negatív és fekete pont az Unilevernek.

" alt="

">((((
Én is csodálkozom, hogy elfogadták. Úgy emlékszem, hogy korábban írta itt valaki, egy perccel elírta az időt, és amiatt bukott el egy nyereményt, pedig valami kis nyereményről volt szó, talán kulacs.
Én nemrég egy kancsót nyertem náluk, szerintem pótnyertesség lehetett, mert sokára jött az értesítő, kb. tízezer forint, és még amiatt is bekérték postán az eredeti blokkot.
Amúgy gratulálok a nyereményhez! 😊
Zöld pont, mert karácsony van

" alt="

">
Elég sok hibázási lehetőség van a játékoknál... Sajnos mindenki belefuthat ebbe abba és sajnos nem hivatkozhatunk, hogy de Kiss Bélának elfogadták így. Unilever egyébként vaskalapos. Akár csak A4C nem is értem őket most. Úgyhogy ez csak egy zöld pont az is jóindulattal.
Unileveren én is csodálkozom. Pont ők azok,akik szinte minden játékhoz bekérik postán az eredeti blokkot a nyertestől. Vagy ez csak régebben volt és arra emlékszem?
Még hozzátenném hogy sajnos olyan is volt unilevernel hogy egy nap elírás volt és úgy se adták meg a nyereményt
Azért ez tényleg elég gáz 😔😔 én amikor a delikat játékokhoz vettem termékeket véletlenül a coop helyett realhoz töltöttem elbuktam egy Tefal kuktat . Nem igazán voltak elnézőek pedig azért ott egymás alatt voltak az ugyanolyan játékok és hát igen sajnos belefutottam ilyenbe és abszolút nem voltak se elnézőek se jó fejek. Itt pedig egy abszolút már üzlet más blokkjával nyerni ráadásul fődíjat azért az elég gáz és sokat elmond így az unileverről. Nem sajnálom a nyereményt tőled de ez így tényleg abszolút jogtalan nyeremenyszerzés
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások