Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 244 oldal |
A Magyar Tej odafigyel, hogy az egy címre érkező bögre mind más legyen, legalábbis nálam.
1 ima célba ért már 2 termékes a magyar termék...
" alt="
">

A Nádudvari meggyógyult.
Az Oreo már működik.
Ma már kaptam is e-mailt, hogy feladták Nestlé nyereményt
" alt="
"> Pedig pénteken nyertem, ez aztán a gyorsaság
" alt="
">

Ha fizetnének sem szeretném ezt a nyereményt !
Láttam, hogy elajándékoztad a Lindor-blokkot. Nem is értem...
Péntek
Nekem most ez "nyerős"
" alt="
"> Lindor nyereménynél jobb !!! Nyerjen aki nagyon szeretne !
Nekem most ez "nyerős"

jojó!
Én pl. olyankor nem veszek mást, ha van "nyerős".
Én pl. olyankor nem veszek mást, ha van "nyerős".
Pennyben a PRALINÉ LOVE - CH 1899Ft /kg . Nagyon szupi,egy meggy, likőrben töltelékkel
" alt="
"> 23db 354 g 672 ft 200g Lindorhoz hasonlítva /1499Ft

Nivea!
Nálam is megtörtént az új regisztráció. Jóvá is írták az 500 pontot !
Nálam is megtörtént az új regisztráció. Jóvá is írták az 500 pontot !
Írtam belépés hiba miatt a Nivea-nak.
Válasz: "...Ha korábban mégis volt fiókod, és működött a belépés, akkor elképzelhető, hogy nálad is az áll fenn, amit az utóbbi hetekben néhány felhasználónk tapasztalt, hogy nem tud belépni a korábbi adataival oldalunkra. Központunk egyelőre még nem tudta kideríteni, hogy mi lehet ennek a pontos oka. Azt tanácsolták kollégáink, hogy a hasonló problémával küzdő felhasználók regisztráljanak újra a NIVEA Klubba. Ezt szeretnénk Tőled is kérni. Kérjük jelezd felénk, ha készen van az új regisztrációd, és jóváírunk neked 500 pontot egyenlegeden"
...és így is lett! Nagy + a Nivea-nak. Ha még gondotok van a belépéssel, írjatok ti is.
Válasz: "...Ha korábban mégis volt fiókod, és működött a belépés, akkor elképzelhető, hogy nálad is az áll fenn, amit az utóbbi hetekben néhány felhasználónk tapasztalt, hogy nem tud belépni a korábbi adataival oldalunkra. Központunk egyelőre még nem tudta kideríteni, hogy mi lehet ennek a pontos oka. Azt tanácsolták kollégáink, hogy a hasonló problémával küzdő felhasználók regisztráljanak újra a NIVEA Klubba. Ezt szeretnénk Tőled is kérni. Kérjük jelezd felénk, ha készen van az új regisztrációd, és jóváírunk neked 500 pontot egyenlegeden"
...és így is lett! Nagy + a Nivea-nak. Ha még gondotok van a belépéssel, írjatok ti is.
Nagyon szép, igényes kiadás a NIVEA határidőnapló, főleg, hogy szóróanyag.
Sziasztok! Csíki heti nyereményt nyertünk, ami sörgyárlátogatás volt. Ma megérkezett az utalvány, a Csíki magyarországi éttermében szól, vacsora lett belőle, árában ugyanolyan értékben, korrekt feltételekkel, egész évben felhasználható módon. Korrekt szerintem a mostani, külföldre való utazás és helyzet mellett.
Juj a Márkánál a fődíj 12 milla... aztamindeniiiiiit!!!!!
Sokan írtátok már, hogy a Srevon elutasították a blokk fotóját ilyen-olyan indokkal! Akkor most egy pozitívum: nyertem a Kölnn játékon egy ajándékcsomagot és mivel a blokk kilométer hosszú volt nem nagyon bíztam benne, hogy elfogadják a fotót. Szerencsére a zabpehely a blokkon a vége felé volt, ezért behajtogattam harmonika szerűen a blokkot úgy, hogy közvetlen a termék felett legyen látható a blokk fejléce, lefelé pedig az AP kódig egyben látható volt. Nem nagyon bíztam benne így sem, de mégis elfogadták!
" alt="
">

Na végre észbe kapott a Meki! Most küldtek emailt, hogy az idő előtt inaktiválódott nyeremény Big Mac kuponokat most lehet aktiválni! Gondoltam a nyereményjáték végén, hogy valamit nagyon elk..tak, mert a kuponokon dec. 23. volt az érvényesség, a játékszabályban és a nyertességről szóló emailben viszont jan. 15! Maradt 8 nap a beváltásra! Ma meg lesz a család vacsija (4-et sikerült nyerni)!
" alt="
">

Én azon a játékon nyertem egy JBL fülhallgatót ami ugye Spar különdíj volt, sms-ben értesítettek ( általában így szokták) és igen nem szoktak kiírni nyertes listát
Nyertes lista ugyan nem szokott lenni, de a nyerteseket a sorsolást követő 48 órán belül értesítik és a nyereményeket is rendre megküldik, nem kell könyörögni, levelezni velük.
Az Unilever kutyaütő, mindig elsunnyogja a nyertes listát.