Vásárolj 3 db OREO 154g-os kekszet az Auchan áruházakban, ajándék OREO-s fémdobozt adnak hozzá
A promóció időtartama: 2019.11.28. – 12.04.
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 393 oldal |
Tesco : Milka adventi kalendárium vagy 2 db Milka Fine Rounds 90 g vásárlása esetén ajándék 50 g Milka hóember
Tesco : 1499 ft Kinder termék vasárlásakor ingyen Kinder mikulás zokni a készlet erejéig.
Igen!
Ilyet vettem én is.. de ez a doboz alacsonyabb, mint a szokásos vajas kekszes dobozok!
Ilyet vettem én is.. de ez a doboz alacsonyabb, mint a szokásos vajas kekszes dobozok!
Tegnap a Pécsi Is-Ben láttam: 999 Ft-ért kell oreo terméket venni és fémdoboz jár érte.
Csütörtöktől az Auchanban 8 promos Soproni termék mellé Soproni duhaj pohár.
Auchan csütörtöktől: Vásárolj 1.499 Ft felett Milka terméket és kapsz egy uzsis dobozt. (l. rú.19. old.)
IS csütörtöktől: Vásárolj min. 3ezerért Frosch termékeket és kapsz egy bevásárló táskát. (l. IS rú 19. oldal)
Vásárolj 2019. október 28. és december 8. között 18.000 Ft felett Mastercard® kártyáddal vagy mobiloddal a Douglas üzleteiben, és egy Douglas Make-up 8 részes szemhéjpalettát kapsz ajándékba!
2019.11.07. csütörtökön lesz.
Folyamatosan terítik az újságokat, abban majd megnézheted.
Folyamatosan terítik az újságokat, abban majd megnézheted.
Most lehet megint én vagyok a vaksi de nem találok errol a tanyerrol kepet. 😓
"Vásárolj az Interspar áruházakban egyidejűleg 1450 forintért bármilyen Heinz terméket és vidd haza a Villeroy&Bosch tányérok egyikét ! " 2019.11.07.Interspar reklámújság,tányérokat vinni kell a kasszához
Gondoltam h. nem markolot osztogatnak hanem vmi ajit... 😜 markoloval lehet markolgatni ajandekokat? Megy vki?
Nem markolót osztogatnak, hanem lesz felépítve ha jól rémlik vmi markoló.
Ami tuti, sok ajit ígérnek.
Ami tuti, sok ajit ígérnek.
Nov. 4én a Westendben a Rádió1 onnan ébreszti az embereket. Lesz vmi ajándékmarkoló. Forrás: Insta
Azt nem tudom mit takar az ajándékmarkoló, lehet osztogatnak, lehet h. lesz vmi játék nyereményekkel stb...
Azt nem tudom mit takar az ajándékmarkoló, lehet osztogatnak, lehet h. lesz vmi játék nyereményekkel stb...
2db Vénusz olajhoz adnak a prímában egy iskolaszettet, tolltartó, hegyező stb... forrás: fb
Bp. Klinikák metróállomásnal belul van egy pékség 10 nescafe elfogyasztása utan adnak egy bögrét v. rongyszatyrot. Bélyegeket kell gyűjteni v. pecsetelnek. Van meg ajándék.
https://www.nyerjanestlevel.hu/ Mikulás Promóció, Interspár!
Köszi!
Ez jó hír!