Pici fiam bemászott az ágynemütartó komódba (kedvenc trónhelye), majd behányt az ágynemükre

" alt="

"> asszem, nagymosás következik

" alt="

">
Igen, sajnos az emberben benne van gyárilag a "csordaszellem" azt teszi amit a többség.

" alt="

">
Úgy, mint a Playboy-t Claudiával... mondják, hogy után kellett nyomtatni, közben meg mindenhol roskadásig van...
Ez azt sugallja, hogy mindenki veszi, és te is vedd meg, és adasd be az oltást...
Én ezért nem hallgatok a tv-re. Ott hol ezt hol azt mondják.
Amikor az első kisfiam megszületett akkor az egyik nagyon jó védőnő azt mondta, hogy válasszak gyerekorvost, választottam az akkor általam és sokak által jónak ítéltre esetett a választ. Ha kiválasztottam a gyerekorvost akkor onnantól kezdve bízzak benne és a javaslataiba ne kérdőjelezzem meg. 6 év és 3 gyerekem jár hozzá, feltétel nélkül bízom benne, másként nem lehet és eddig sosem csalódtam, ha kellett antibiotikum adott, de nem minden áron. Amelyik oltás kellett beadtuk amelyik nem azt nem.
Szóval úgy gondolom, hogy kell egy ember akinek a véleményét elfogadjuk és ne engedjük, hogy sokan mások befolyásoljanak, egységes vélemény soha semmiben nem lesz, méga kötelező oltásokban sincs, hát akkor még egy új oltás tekintetében.
Annyira nyomatják a TV-ben, hogy mennyire kapkodják az oltóanyagokat.
Vagy ez is csak propaganda, hogy az emberek bátrabban kérjék az oltást, abból kiindulva, hogy mennyien kapnak?
Nem is attól félek,hogy 1-2 nap után lázas lehet,hanem a későbbi reakcióktól.
Sajnos nem az igazságot szajkózzák a tévében!
Miért kell a laikus szülőkre hárítani a felelősséget,akik jobb híján csak egymással tudják az iskola előtt megbeszélni a kételyeiket???
Egységes álláspont kellene:
Oltás,vagy nem oltás?
Punktum.!
Szőkebau ez nem igaz, tegnap adattam be a 6 éves kisfiamnak és fél adagot kapott mindkét influenzás oltásból. Semmi baja nem lett, még a karja sem fájt úgy, mint nekem. Nem lett lázas, nem volt nyűgös, ma reggel úgyanúgy ébredt, mint eddig.
A 6 év alatti gyerekeknek a mi orvosaink nem ajánlják, csak a régit. A kicsik azt meg is kapták,szintén semmi bajuk nem lett.
Én kórházban dolgozom, magamnak beadattam a H1N1 oltást, de a gyerkőcnél (3,5 éves) még várok. Most kezdik a gyerekeket oltani, várok még, milyen szövödmények várhatóak.
Az orvosoknál is teljesen más-más nézet van, volt olyan dokink, aki még az unokatesójait is beoltatta, más meg ellenzi. Nem lehet kiigazodni, ha lenne egy egyöntetű vélemény, akkor az ember sokkal könnyebben döntene.
Én nem adatom be az oltást az elsős, 22 kilós kislányomnak
1.Ugyanazt az" adagot" adják be a gyermekeknek,amit egy 80-100 kilós felnőttnek
2. A gyerekorvosunk azt mondta,hogy magát sem oltatja be!
3. Az influenza szövődményeire nem ad védettséget,csak enyhítheti a tüneteket.
4 Nagyon bizonytalan vagyok.
5. Láttam a miniszter kamu oltását a neten.
új könyv a liberoklub.hu -n.
Bocsi, csak egyszer akartam

" alt="

">
Eleinte én is elleneztem az oltás beadását.
Kérdeztem a doktor nénit, mondta, hogy várjunk. Ő alapból nem szokott kampányoltásokat beadni .
A férjem BM dolgozó 2 hete megkapta - semmi baja nem lett tőle.
Pénteken a doktor néni olototta a saját unokáit és a lányomat is. Azt mondta, hogy nem szabad tovább várni. Semmi baja a csajszinak.
A kollégáim az origon találtak egy cikket, ami meggyőzött többet közülük, így kérjük az oltást - én a gyerekorvos tanácsára oltatom be magamat - tanítok, így nagy a kockázat.
Eleinte én is elleneztem az oltás beadását.
Kérdeztem a doktor nénit, mondta, hogy várjunk. Ő alapból nem szokott kampányoltásokat beadni .
A férjem BM dolgozó 2 hete megkapta - semmi baja nem lett tőle.
Pénteken a doktor néni olototta a saját unokáit és a lányomat is. Azt mondta, hogy nem szabad tovább várni. Semmi baja a csajszinak.
A kollégáim az origon találtak egy cikket, ami meggyőzött többet közülük, így kérjük az oltást - én a gyerekorvos tanácsára oltatom be magamat - tanítok, így nagy a kockázat.
2-3 hete még én is azt mondtam ,hogy nem lesz oltás nálunk senkinek. Viki kérdezte akkor a fórumon, hogy mi a vélemény a gyerkőcök oltásáról;és akkor még azt írtam, hogy én nem adatnám be. A legnagyobb problémám az volt, hogy nem tudni az esetléeges későbbi szövődményekről. Aztán találtam több cikket is, amiben leírták, hogy az oltás minden összetevője 16 éve ugyanaz, és nincsenek hosszú távú szövődmények. Egyedül az elölt vírus lett kicserélve.
Tegnap én megkaptam az oltást ( csak az H1N1-et ), a csajoknak is kértem. De mire abból lesz valami, még akár meg is gondolhatom magam

" alt="

">

" alt="

">
Egymillióból egy az esély a szövődményre. Ehhez képest még nem is kapta el egymillió ember Magyaroszágon az influenzát, máris 5-en meghaltak

" alt="

">
Sztem minden oltáshoz lehet ilyen példákat hozni!
De ezért mondom mindenki maga döntse el mit szeretne.
Sajnos már vannak akik a védőoltástól lettek betegek.
http://www.ideal.hu/hirek/103054-idegrendszeri-ka
rosodas-az-oltas-miatt-video.html
Szerintem meg ez nem akadály. Pont az hangsúlyozzák, hogy az idősek és a gyerekek a legveszélyeztetettebbek. Melyik idősnek nincs szív vagy érrendszeri problémája? Meg ha kismamákat is oltanak? (nekem ez a megdöbbentő)

" alt="

"> Talán akinek a tüdejével vagy a szívével van gond nem is oltják nem?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások