szomorúan olvasom a Prizee-vel törtenteket
kár érte....
nekem a prizee kétszer küldte el az utolsóként kikért ajándékomat
de ezek szerint ez lett az utolsó
" alt="
">
Ez engem is érdekelne.
" alt="
">
Egy ideje már regelve vagyok, de egy darabig nem is csináltam viszon az aji kikérést én sem értem...
" alt="
">
Krida.
Megírnád a trezor-os oldal lényegét röviden. Regiztem,meg azokat az ingyenes játékokat lejátszom n aponta. De az ajándékokat hogyan lehet "kiváltani"? vagy sorbanállás van itt is mint a prizzen?
köszönöm
Már nem aktuális, megoldottam
" alt="
">
Nálatok bejön a Prizee? Nálunk már 2 napja nem.
" alt="
">
na puff. pedig jók voltak a játékok. majd csinálok új regit, az egyik barátosném szeptemberben költözik ki franciaországba
" alt="
">
Pumanyuszi Hozzászólás - 2009. június 24. :: 17:15
Sziasztok!
Tudja valaki mi történt prizee-n?
Jó egyáltalán még valamire az oldal, leszámítva azt, hogy összegyűjt valaki talán 10 év alatt 600 gyémántot?
Azért bosszant a dolog, mert nem rég regeltem, és nem nyertem még semmit.
Meg az új oldalon a nyelvet sem tudom átállítani, azt hol lehet?
Köszönöm a segítséget!
horvathtimi89 @ gmail.com
Köszi szépen. És minden ajándékot kiküldenek? Az mit jelent, hogy colissimo offert, mert néhánynál oda van írva. Azt nem küldik?
http://www.tresorquest.com/index.php
Krida, meg tudnád adni az oldal linkjét? Köszi
trezor is kiküldi az ajikat
" alt="
">
17/06/2009 at 12:07pm Bubbly Watch 17.90 Diamonds Sent on the 23/06/09
feladták a harmadik órámat, gyémántból vettem.
Szerintem várható volt valahol, a legtöbb kis "oldal" eleve nem postáz külföldre egy azért mert nem teheti meg, más észt meg mert nem ér célba....
A prizee már nem egy mai cég és persze a céljuk a pénz begyűjtése, amit a külföldiekkel nem ér el a furcsán kidolgozott kódrendszerével.... s mivel mára elérték, hogy a francia gyerekek 80 !!! %-a játszik velük már nem céljuk a sok külföldi tagnak postázgatni,pláne úgy nem, hogy állítólag a kipostázott dolgok csak fele ér oda tényleg a felhasználókhoz......
Mindenestre sajnálom, és szerintem aki tooilokdot nyomja az is számítson hasonlóra, mert egy picit másolják egymást és hát ki tudja.....!?
Semmit!
" alt="
"> Én is szerettem nagy hülyeség volt ezt tenni az oldallal, kár érte meg értünk.
semmit? akkor be is fejeztem a semmiért nem nyúzom az oldalt, pedig szerettem a játékaikat.....
" alt="
">
Jelica: nem lehet csak a franciáknak.
félreértelmezem Viki hozzászólását vagy most már nem is lehet sehogysem ajándékot nyerni itt??
Hát ez nagyon gáz, volt egy jó oldal, ahol játszattunk és most lett helyette egy idegesítő valami
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Szörnyű ez az egész .
Aki tud franciául, írhatna nekik!!!
Valaki megtalálta már, hogy jön be az angol oldal, meg hogy lehet új névre bejelentkezni? Eddig csak az egyik nic-kel tudtam játszani, a családom többi tagja idegbajt kap, nem tudnak belejentkezni az oldalra, aállandóan az én nevem jön elő
" alt="
">
Nekem most be se jön az oldal. Az ördög vigyorogva széthúzta a kábeleket.
" alt="
">
Timso: reméljük megkapom. Én ma küldtem neked egy postakész borit.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások