Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 136 oldal |
Sziasztok! Akinek lenne esetleg Libero kódja és neki nincs rá szüksége vagy nem tölti fel akkor el tudná küldeni nekem. A kislányomnak kinéztem egy ajándékot de még nagyon sok pont kéne hozzá és emelni fogják szeptembertől az ajándék pontértékét. Köszönöm előre is
Sziasztok! Ha van felesleges Rossmann törölköző kuponja valakinek, kérem, hogy gondoljon rám. Köszi: Erika
Coop törülköző pontokat keresek nagyon! Bármennyit!
" alt="
"> Köszi.

Rossman türcsi/hütötáska kupon érdekelne!
Ofotértben kontaktlencsére beváltható kupont keresek.
Ha valakinek maradt Deichmann 1000 forintos kuponja, amit már nem használ fel, én szívesen fogadnám!
Cinema City Philips kódot keresek!
http://www.philipspromo.hu/
Van valakinek, amit felajánlana? Köszi!
http://www.philipspromo.hu/
Van valakinek, amit felajánlana? Köszi!
Ha valaki nyert 117 db Topjoy baseball sapkát, és maradt neki felesleges, szívesen örökbefogadom
" alt="
">

Rossmann pontot kalapoznék!
" alt="
">

Sziasztok! Ha valakinek vannak elfekvő dolgai
" alt="
"> amivel nem tud mit kezdeni szívesen elfogadom!
" alt="
"> Nem magamnak, hanem a fiam iskolájának, a farsangi tombolába. Nálam az a szokás, hogy amivet nyerek és nem tudok vele mit kezdeni, az megy vagy az alapítványi bálnak, vagy a farsangi bálnak a tombolájába, a kisfiam iskolájának. Így örömet szerzek.
" alt="
"> Így pl. idén úgy számolom, jelenleg kb. 50 ajándékot fogok felajánlani a gyerekeknek farsangra.
" alt="
"> Illetve volt olyan év is, amikor a fiam focicsapatának adtam 26 focilabdát. Jött, adtam, örömet szereztem.
" alt="
">

Nescafe Dolce Gusto kapszula kódja nincs senkinek feleslegbe?
15 pontom hiányzik a sorsjegyhez.
15 pontom hiányzik a sorsjegyhez.
Doritos.én szívesen küldök.
35 db spar wmf pontot szeretnék. Felbélyegzett válaszborítékot küldök hozzá! Köszi
" alt="
">

Rossmann pontokat kalapoznék, válaszborítékért
Dolce Gusto kapszula kódot kalapoznék!
" alt="
">

peekaboo !
írtam e-mailt !
írtam e-mailt !
1 dl lidl matricát szeretnék, nincs esetleg valakinek feleslegesen?
" alt="
">

Szívesen!
" alt="
">

zsenci, nagyon köszönöm
" alt="
">

Mati ! Próbáld meg ezt:
c51hyy-boylze-c8zzfg
c51hyy-boylze-c8zzfg