herta, nem értem, ogy mi ezen a negativ... mármint azt értem, hogy azonos percben blokkoltattál két pályázatot, de ha látod a kódfeltöltő felületen, hogy AP szám és dátum óra percen kivül nem kér más azonositó adatot ( mint pl nyugtaszám vagy NAV kód), akkor egyértelmű, hogy a játékosnak kell figyelnie ilyen apróságra, hogy nem blokkoltatjuk a pályázatunkat azonos percben. Ez alap, de ha még kezdő vagy játékok terén, akkor a második pályázatod legyen tanulópénz ...
aldi-tibi
A Bonbonetti még tudja fokozni. Azonos percben küldött pélyázatot nem enged feltölteni, ha megpróbálod, kiírja: "ez az ap kód és vásárlás időpont már létezik!" Viszont a játékszabályzat szerint:
„Egy Játékos a Játék időtartama alatt korlátlan számú Pályázat beküldésére jogosult. Amennyiben a Pályázat már egy korábbi beküldéshez tartozó e-mail cím, AP kód, vásárlási dátum adatpárost tartalmaz, úgy a Szervező az első beküldött Pályázatot regisztrálja, a megegyező adatpárost tartalmazó Pályázatot törli és a Játék során nem veszi figyelembe."
aldi-tibi
„Kedves Játékosunk,
a játékszabályzatnak megfelelően minden esetben különböző vásárlási
időponttal (dátum, óra megegyezhet, a percnek különböznie kell) lehet
csak beküldeni érvényes pályázatot.
Üdvözlettel,
A szervezők"
(Bonbonetti)
...és egy érdekesség a játékszabályzatból:
„A Játékos csak abban az esetben vehet részt a Játékban, ha a 2.1.1. pontban megjelölt legalább 1 db a promócióban részt vevő Tibi Terméket egy időben és egy helyen, egy vásárlás alkalmával vásárolta, vagyis a megvásárolt Termékek ugyanazon a Blokkon szerepelnek."
Nekünk 4 böl 3 egyből sikerült 1 nel a számlaszám újra kérte és
Utána nem volt baj
Everydayme.hu kegyetlen figyeli a xsütiket és a előzményeket..
Csak nálad.
Nálam semmi sem változott.
Részletesen kifejtettem, hogy egy ilyen nagy cég nem engedhet meg magának ilyen programozói hibákat. Ez a számlaszám gond, már korábbi játéknál is felbukkant, de 1.000.-Ft-ért nem bosszantottam magam. Most 7 ezerről szólt a játékom, és ha ez nem jön vissza, akkor ez a játékos vásárlók megtévesztése!
Nem a játék miatt vásároltam, csak próbáltam összekötni a kellemest a hasznossal. De utálom,amikor ilyen primitív hibákkal szembesülök!
Kérdés, hogy javították-e a rendszerüket, vagy a dörgedelmeim miatt próbálták az én regimet javítani?
marcsi8
Én ugyanígy, még reakciót sem kapok.....
tikamar! Többször is írtam már nekik, mindig azt a választ kaptam, hogy továbbitották a leveleket, és kivizsgálják de válasz soha nem jött.Én is kipróbáltam de nekem ugyan úgy azt írta ki , hogy ez a számlaszám már használva volt. Ez igaz de egy másik játékba nem mos.Te szerencsés vagy hogy sikerült
tikamar! Többször is írtam már nekik, mindig azt a választ kaptam, hogy továbbitották a leveleket, és kivizsgálják de válasz soha nem jött.Én is kipróbáltam de nekem ugyan úgy azt írta ki , hogy ez a számlaszám már használva volt. Ez igaz de egy másik játékba nem mos.Te szerencsés vagy hogy sikerült
Nem ide kellene írnom, mert inkább pozitív...
Szept.9-én én is 10. (nyerő) voltam a P&G-nél. Többször leírtam az oldallal kapcsolatos gondokat:láttam az összeget a pénztárcámban, de pirossal kiírta, hogy üres!Leírtam a számlaszám problémát is: miért nem lehet többször ugyanazt a számlaszámot beírni? Nekem is csak egy számlám van. Most Vágási 2.0 beírását olvasva, kipróbáltam, és sikerült!!
Kaptam telefonos kódot, beírtam az adataimat, számlaszámomat, és elfogadta. Igaz, ígérték, hogy értesítenek, ha valami történik, de én megelőztem őket. Már csak figyelem a számlám, valóban megérkezik-e az összeg-valamikor.
Kitartást! És írjatok nekik!
Az everydayme kész átverés a mostani 10.a nyerő játékon nyertem,de nem tudom igényelni mert az előző játékon már mind a két számlánkra utaltak. Akkor ha új játék lesz mostmár csak akkor játszhatok ha új számlát csináltatok?😡A mostani nyeremény meg megmarad nekik.!??
weber, én írtam a finish-lidl játékkal kapcsolatban.
Ők tudják, de a Screvo nem hiszem hogy utánanéz. A múltkor is kérték, valakitől, hogy fotózza le a terméket is mellé. A Monini meg bárhol vásárolható, ahány bolt, annyiféleképpen írja ki. Ennek aztán végképp nem fognak utánanézni, az tuti.
De épp te írtad lentebb, hogy a tejszeletet tejszínnek gondolták. Az "E.V.O.O. SPRAY" meg aztán tényleg feladhatná nekik a leckét.
Lidl és /vagy Monini csak tudja,
A, milyen néven irha ki a kassza
B, adott napon mennyi volt az ára..
A zárójelben van a lényeg, de azt már leírtam és nem nekem kell elmagyarázni,( én tudom, hiszen én vettem)hanem a screvo-nak kellene ennyiből felismerni.
E.V.O.O. SPRAY
Extra Virgin Olive Oil spray
(a márka tényleg hiányzik)
Látod, nem csak a Lidl, de igen talán rájuk a legjellemzőbb ez. Reméltem hogy az új típúsú blokkal, amit adnak, változik majd ez is, de nem vettem észre.
Weber
A Lidl blokkok sokszor csalókák, nem írják a márkát, pedig az.
Lidl Danone a blokkon: eper(6)
Tesco Monini a blokkon: E.V.O.O. SPRAY
Hát ezt a Screvo imádni fogja!

" alt="

">
Muszáj leszek a termékeket is fotózni hozzá. Agyrém.
Ha én ne olvassak akkor te ne írj hülyeségeket ugyanazt ugyanarról... ha nem érted a cégeknél, hogy müködik a bevétel, és a profit olvass utána, hülye lenne az elején előnni a fődíjat, mert ha vki beírja bizony egy dolgot jól látsz utána nem játszanánk, hogy lenne bevétel????
Csapatjátékra buzdítasz, hogy a nyertesek írják be a nyereményeiket, miközben te sem vagy az...
Majd mindenki eldönti mit ír be.
A világ úgy müködik, odafent eldöntik idelent pedig alkalmazkodunk.
Nem a farok csóválja a kutyát, meg a befött teszi el a nagymamát.
Csinálj egy marketing céget, szerezz ügyfeleket, bonyolíts le játékot, és ott te döntöd el mi, hogy legyen.
Melyik az a cég ahol 48 óránként termékmintákat kaphatsz automatából????
Nyerteslista??? ...unilevernél még az sincs...
Egy két játékszabály írja ha negatívan tüntetsz fel egy céget, játékot ki is zárhatnak.
Aztán majd én eldöntöm, melyik 85. ugyanolyan rinyálásodra, hogyan reagálok.
Sz@r lehet mindenbe a negatívumot látni, örökké elégedettlennek lenni, meg ilyen fusztráltnak ha nem te nyersz. Vagy ha éppen nyersz csak nem azt amit akarsz.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások