KicsiGila
Én úgy küldtem be, de úgy sem fogadta el.
Írtam nekik, és azt válaszoltàk, hogy továbbítjàk a panaszt az illetékes csoportnak.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 2047 oldal |
Powerade nekem se megy.... 1et engedett bekűldeni de többet nem... Azt írja nincs a blokkon a termék.... 🫨
1 powerade blokkot most elogadott a rendszer, de elfogadás után még játékba kellene küldeni állitólag, de hogyan az talány számomra
A blokk mellé tegyétek a terméket is mikor fotóztok
BOBHERCEG Hozzászólás: 2026. február 04. :: 11:27
A sötétebb kék a cukros, a világosabb a zéró Mountain Blast. Szóval mindkettő játszik.. már ha a blokkon jó az elnevezés.
A sötétebb kék a cukros, a világosabb a zéró Mountain Blast. Szóval mindkettő játszik.. már ha a blokkon jó az elnevezés.
Tutyika Hozzászólás: 2026. február 04. :: 11:09
Sajnos nekem is vissza szórja a spár powerade feltöltéseimet, pedig jó a vásárlás. Azt viszont megfigyeltem, hogy van egy világosabb, és egy sötétebb kék termék, lehet, hogy csak az egyik játszik.
Sajnos nekem is vissza szórja a spár powerade feltöltéseimet, pedig jó a vásárlás. Azt viszont megfigyeltem, hogy van egy világosabb, és egy sötétebb kék termék, lehet, hogy csak az egyik játszik.
Powerade 2 feltöltés sikerült nagy nyögvenyelősen, majd a következő 10-et elutasította, miszerint már töltöttem fel ilyen blokkot, pedig nyilván nem :/ Úgy szar ahogy van. Kétszer is írtam a megadott e-mail címre, de semmi válasz.
Powerade:
Csak ezek játszanak az Acive Blue-val én is megszívtam
POWERADE MOUNTAIN BLAST 500 ml PET kiszerelés
POWERADE MOUNTAIN BLAST ZERO 500 ml PET kiszerelés
POWERADE BLOOD ORANGE 500 ml PET kiszerelés
POWERADE LEMON 500 ml PET kiszerelés
POWERADE GOLDEN MANGO 500 ml PET kiszerelés
POWERADE BLACKCURRANT ZERO 500 ml PET kiszerelés
Csak ezek játszanak az Acive Blue-val én is megszívtam
POWERADE MOUNTAIN BLAST 500 ml PET kiszerelés
POWERADE MOUNTAIN BLAST ZERO 500 ml PET kiszerelés
POWERADE BLOOD ORANGE 500 ml PET kiszerelés
POWERADE LEMON 500 ml PET kiszerelés
POWERADE GOLDEN MANGO 500 ml PET kiszerelés
POWERADE BLACKCURRANT ZERO 500 ml PET kiszerelés
Powerade engem is elutasított, hogy a blokkon nem szerepel a nyereményjátékban szereplő termék. A blokkon Powerade active blue szerepelt. Nyilván nem a mountain blast volt ráirva, de mivel más kék italuk nincs, így elég gáz az elutasítás. El is ment a kedvem a játéktól.
Poweradéval tegnap én is igy jártam. Pedig egyértelműen látszik minden a blokkon
Poweradéval tegnap én is igy jártam. Pedig egyértelműen látszik minden a blokkon
Nálam se engedi a blokk feltőtést a nivea.
A Spar powerade folyamatosan elutasítja a blokkot.
Másnak is?
Másnak is?
Extrém esetben még akár az is előfordulhatna, hogy a halmozódás ellenére kevesebb lesz a telitalálat díja, mint az előző héten, mert olyan rengeteg sok kisebb nyertes lett.
Ha nincs teli találat, akkor az átvitt összeg nem a fődíjat, hanem a teljes nyereményekre fordítandó összeget növeli.
Vegyél elő ceruzát meg kockás füzetet és számolgass:
ott a jsz, minden pontosan le van írva.
Vegyél elő ceruzát meg kockás füzetet és számolgass:
ott a jsz, minden pontosan le van írva.
Adott játékhéten a nyereményekre fordított összeg a nyereményalap meghatározott százalékos mértéke, amely legalább 40%, legfeljebb 60% lehet.
Teli találat:
a nyereményekre fordítandó összeg és a többi nyerőosztályban kifizetett nyeremény különbözete.
https://bet.szerencsejatek.hu/cmsfiles/6b/2b/Joke
r_RSZ__2025_09_02_tol.pdf
Vagyis a teli találatra kifizetett összeg függ attól, mennyit fizettek ki a többi nyerőoasztályban, ahol a nyeremény összege fix, a nyertesek száma viszont a sorsolásig ismeretlen.
Teli találat:
a nyereményekre fordítandó összeg és a többi nyerőosztályban kifizetett nyeremény különbözete.
https://bet.szerencsejatek.hu/cmsfiles/6b/2b/Joke
r_RSZ__2025_09_02_tol.pdf
Vagyis a teli találatra kifizetett összeg függ attól, mennyit fizettek ki a többi nyerőoasztályban, ahol a nyeremény összege fix, a nyertesek száma viszont a sorsolásig ismeretlen.
Mázlista FL
Ha megnézed az 52. heti sorsolást, 105 millió volt a következő hétre átvitt nettó nyeremény, az első héten 147 milliót fizetett. A 3. héten pedig 30 milliót vitt át a 4. hétre, ahol 39 milliót fizetett. Rejtély, hogy jön ki.. Lehet függ még a megvásárolt szelvények számától is.
Ha megnézed az 52. heti sorsolást, 105 millió volt a következő hétre átvitt nettó nyeremény, az első héten 147 milliót fizetett. A 3. héten pedig 30 milliót vitt át a 4. hétre, ahol 39 milliót fizetett. Rejtély, hogy jön ki.. Lehet függ még a megvásárolt szelvények számától is.
A Szerencsejáték ZRT nél különös dolgok történek-Pár hete 66 millió volt írva a joker főnyereménynek Egy nyertes volt kapott 44 milliót. Most ne kezdeje már senki,hogy az is milyen jó lenne mert persze hogy! Viszont szőrén -szálán eltűnt 22 millió ! Rákérdeztem elkérték a telefonszámomat,hogy felfognak hívni ennek több mint három hete azóta se keresett senki.
Keno külön sorsolásnak már 29-én fenn kellett volna lenni a honlapon, de még nyoma sincs.
Köszönöm. A face-t még nem próbáltam.