Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 2010 oldal |
nyikolaj007 .Én is küldtem képernyőfotót és a nyertes blokkot is. Válasz semmi.
Szerintem ugyanaz a lebonyolító, mint a Lidl pöttyösnél. Ott sem jött e-mail és minden kommunikáció nagyon nehézkes volt. Mi kettőt nyertünk elvileg, de csak egyikőnk neve van kint(ő sem kapott e-mailt), a másikat én el is engedtem, mert amúgy is hihetetlen volt hogy a beírás napján este még volt a 100-ból.
Férjem és tesóm is nyert gyorsasági nyereményt de nekik sincs kint a nevük és email sem jött azóta se
Írtam nekik, mert az én nevem sincs a listában. Jan. 6-án 11 felé adtam be, tehát még az elején.
Mi is nyertünk Powerade gyorsaságit még a legelején, de nevünk nem szerepel a nyerteslistán. Az azonnal felugró "Gratulálunk, Nyertél!"lefotózva!
Hát ezért szerintem reklamáljatok. Emailt is kaptatok, nem ?
Csatlakozom. Viszont így már nagyon úgy néz ki, hogy tovább mutatta a gyorsasági nyereményt, mint amennyit szándékoztak kiosztani.
Igen, én is nyertem és a férjem is gyorsaságit de mi sem vagyunk a listán.
1 pont nálad.
Na alljunk mar meg egy pillanatra Par eve volt egy fonyeremeny ami csak eg oda- vissza repjegy volt Talan Los Angelesbe? En inteztem el h a nyertes kapott meg melle 4 csillagos 4 ejszakas felpanzios ellatast- csak szolok! Az a tull szoknya milyen derekboseggel lenne?
anyoka
VF esete azért nem ugyanaz.
Valóban gyakran morgott, amikor apróságok, kacatok miatt elbukta az esélyét a fődíjra, de rengeteg játékot írt be a wny-re és sok probléma megoldását kiharcolta.
VF esete azért nem ugyanaz.
Valóban gyakran morgott, amikor apróságok, kacatok miatt elbukta az esélyét a fődíjra, de rengeteg játékot írt be a wny-re és sok probléma megoldását kiharcolta.
SzerencsésFlótás
1.
Már értem, hogy miért vagy ilyen mufurc:
20 éve nem ettél egy jó babfőzeléket!
(Ezt a feleségednek is elmondtad?)
2.
Bízd a piacra! Majd a vevők eldöntik, kell-e nekik ez a termék, v nem?
Rózsaszín tüll szoknyára sincs szükséged (nekem sem), mégis fogy a boltokból.
Miért akarod, hogy mindenki olyan legyen, mint te?
Úgy éljen, azt szeresse, mint te?
1.
Már értem, hogy miért vagy ilyen mufurc:
20 éve nem ettél egy jó babfőzeléket!
(Ezt a feleségednek is elmondtad?)
2.
Bízd a piacra! Majd a vevők eldöntik, kell-e nekik ez a termék, v nem?
Rózsaszín tüll szoknyára sincs szükséged (nekem sem), mégis fogy a boltokból.
Miért akarod, hogy mindenki olyan legyen, mint te?
Úgy éljen, azt szeresse, mint te?
cse
Én is hiányolom magam a listáról, pedig Január 06-án 14:06-kor még be is írtam a Nyertesek topicba....
Én is hiányolom magam a listáról, pedig Január 06-án 14:06-kor még be is írtam a Nyertesek topicba....
94 nyertes van még csak kiírva ,
94 nyertes van még csak kiírva ,
cse
Ugyanígy jártam.
Én mindig készítek képernyőfotót a nyerés tényéről, elküldtem nekik....!
Várom a valaszt.
Ugyanígy jártam.
Én mindig készítek képernyőfotót a nyerés tényéről, elküldtem nekik....!
Várom a valaszt.
Más is járt így ?Játszottam a powerade játékon nyertem gyorsaságit de a nevem nincs a nyertesek közt. Rájuk írtam azt a választ kaptam sajnálják de nem nyertem.
Igen! A felesegem kb20 eve nagyon finom feherbabfozeleket csinalt akkor elegedett voltam de sajnos nincs meg a recept Amugy meg Sebeok Janossal ertek egyet “ menjen a sunyiba ki nem hisz a maciba a TVmaciba Ez nem szemelyes celzas de veheted iranymutatasnak
Ok.
Szerintem én nem sértegettelek, de ahogy a Vágási Ferinél is uncsi volt ugyanazt olvasni, nálad sem jó, hogy folyton csak puffogsz és ezt írod le unos-untalan!
Szóval egy utolsó (mentő) kérdés:
A leélt 70 éved alatt voltál te valamivel elégedett is?
Szerintem én nem sértegettelek, de ahogy a Vágási Ferinél is uncsi volt ugyanazt olvasni, nálad sem jó, hogy folyton csak puffogsz és ezt írod le unos-untalan!
Szóval egy utolsó (mentő) kérdés:
A leélt 70 éved alatt voltál te valamivel elégedett is?
Ja, és ha Én veszek meg egy terméket akkor a gyártó engem meg a többi vevőt preferáljon elsősorban ne az olyan szervezőket akiket ha lehetne Én be sem engednék a céghez mert tiszteletlen ,gátlástalan haszonlesők de nem kell ezzel se egyetértened