összeakadt a everydame oldala

" alt="

">
Újabb gyöngyszem: Tesco P&G
Játékszabály:
"A Résztvevő több nyugtával is játszhat a játék időtartama alatt, azonban két vásárlás között ugyanazon Résztvevő részéről legalább 1 percnek el kell telnie."
A valóság:
"Sajnáljuk, de a minden egyes pénzvisszatérítési akcióban egy vásárló csak egy alkalommal vehet részt."
Mivaaan?
"ritkák az értékes nyeremények..."
Az a baj, hogy elaprózzák a játékokat.
Lánconként futnak, meg 1-2 termékre kihegyezve.
Így több a játék, kisebbek a nyeremények.
Viszont többen nyerhetnek vmit.
Én is azt látom, hogy egyre kevesebb a normális játék, ritkák az értékes nyeremények... lassan már csak olyan termékeket veszünk, amire _tényleg_ szükségünk van! Hová jut ez a világ?!

" alt="

">
Mms egyre hülyébb. Az hogy nem lehet 1 AP kóddal csak 1x játszani, az egy dolog, de ma azt írta ki, hogy hoppá, 1 nap csak 3x játszhatsz, holott napok óta rá sem néztem az oldalra. Csak azért nem izgatom magam különsebben miatta, mert nem ér annyit a nyeremény.
Nyertem az Avena Gofit nyereményjátékkal egy 20.000 forintos utalványt, amit a webáruházukban lehet levásárolni. Rendeltem is ennyi forint értékben. A héten kaptam meg a csomagot. 4db, 1kg-os kiszerelésű csokis műzlit rendeltem, abból 3db közeli szavidős ( augusztusi ) és ebből a 4 db-ból 2 ki is volt szakadva, szépen szóródott szét a dobozba. Egy kicsit csalódás volt...
Ismét sikerült egy PÖTTYÖSBE BELETRAFÁLNI

" alt="

"> kód sehol

" alt="

">
Kaphatnék valakitől egy fotót,hogy hol hogyan látható ? Köszönöm szépen

" alt="

">
Amatőr banda akkor a lebonyolító is.
És mellé még a gyüjtőblokk is játszik.
Ez igaz, de én is azért nem játszok vele, mert még az 5000 Ft körül van.
Kis kiszerelésben is kapható .
Ezért hülyeség, hogy számlával is lehet játszani.

" alt="

">
Hupikék
Van balatoni büféjük és más érdekeltségeik.
Így könnyű hülyére nyerni magukat😡
Sierra játék nyereménylistát néztétek?
Verb, Elek, Kecskeméti család nagyon nyomul.
Biztos Balatoncsicsón ennyi tequilát isznak🙄
Lehet a Koloradó fesztiválra gondoltak, csak elírták. Arra elég.

" alt="

">
Coors főnyeremény 2 éjszakãs utazás Coloradoba? Még el se kap a jet leg, már jöhetsz haza...
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Nagy nehezen kiküldték a Nescafe bankkártyát futárral a komoly 10.000 Ft-os feltöltéssel, 3 szerződéssel, amit be kell vinni ugye az OTP-be aláíratni, utána aktiválódik. Pár órával később e-mail, ne menjünk be, mert ők elfelejtették aláírni és lepecsételni, szóval várjunk egy következő szerződésre. A Tesco Mastercard-ot már meg sem említem, hogy december óta "küldik" az utalványt és még 2 hete is a türelmemet kérték, meg megy az egymásra mutogatás, hogy mégis ez kinek is lenne a feladata. Vicc.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások