Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 18 / 63 oldal |
Tegnap láttam, hogy a Knorr Ínyencek levese új csomagolást kapott.
Aldiban akciós a Milfina túrókrém. 180 gr-os, joghurttal kevert és marha finom! 99Ft/db.
trendy
Igazad lehet, mert kipróbáltam 2 dl-rel is, szigorúan 5 kiskanállal és tényleg ihatóbb volt.
De magában változatlanul finom.
Igazad lehet, mert kipróbáltam 2 dl-rel is, szigorúan 5 kiskanállal és tényleg ihatóbb volt.
De magában változatlanul finom.
Szerintem ez a tea nem is arra lett kitalálva,hogy ebből főzzél a családnak teát.Nálunk ha van,azért van,hogy ha valakinek a családból eszébe jut,hogy a vacsorához inna egy pohár teát,de nincs kedve csinálni egy ibrikkel,akkor gyorsan összekutyul egy pohárra valót és akkor valami hasonlót kap,mint a tea.Ehhez nem kell már semmi más ízesítő.
Vettem a La Festa játékhoz Ekoland teát. Kóstoltátok? Azt írják, hogy 2 dl-hez 5 kanál. Ha készítek 1 l teát, akkor 25 kanállal számolva kb. 3-4 napig, jó indulattal 1 hétig - ha nem teázok mindennap - tart ki.Igaz, nem írják, hogy tegyek bele cukrot, citromot, lehet, ezzel lehet megspórolni? Mindenesetre 18 kanálnál abbahagytam, de így nem lett igazán ízletes, sőt, semmi íze nem lett. Ok, tegyek bele 25-öt, de akkor stb. stb. ahogy már írtam.
Ha ízesítettem még, akkor sem javult.
" alt="
">
De a lényeg, magában - mármint a szemek - nagyon finom.
" alt="
"> De teának gazdaságtalan.
" alt="
">
Ha ízesítettem még, akkor sem javult.
" alt="
">
De a lényeg, magában - mármint a szemek - nagyon finom.
" alt="
"> De teának gazdaságtalan.
" alt="
">elanor6!
Torta bevonó helyett használtam,nagyon fincsi!
Torta bevonó helyett használtam,nagyon fincsi!
A Nap mint Nap-ot mi sem szeretjük. A kedvencünk a Jogobella, de az nagyon drága.
Az új családi kedvencünk a kakaóbab töretes Tibi. Azt a csokit nagyon eltalálták
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Az új családi kedvencünk a kakaóbab töretes Tibi. Azt a csokit nagyon eltalálták
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">A Nap mint Nap szerintünk is borzasztó, meg a Jogobella id. Jó, hogy annak a reklámját már nem látom!
" alt="
">
A Szívecske joghurt finom, olcsó és a neve is aranyos.
" alt="
">
A délig tartó jó reggelt lendület nálam nem tart délig. Ma ettem egy egészet a boltból hazajövet-fél7, és otthon még ennem kellett egy szendvicset rá. A joghurtos jó reggelt szendvics fincsi, kár hogy a boltban hamar elfogy!
" alt="
">
A Szívecske joghurt finom, olcsó és a neve is aranyos.
" alt="
">
A délig tartó jó reggelt lendület nálam nem tart délig. Ma ettem egy egészet a boltból hazajövet-fél7, és otthon még ennem kellett egy szendvicset rá. A joghurtos jó reggelt szendvics fincsi, kár hogy a boltban hamar elfogy!
nekünk nem ízlik a NAP MINT NAP joghurt már vettem kétszer is ,de mindig kicsit romlott íze van..
BOCI ,táblás csoki Almáspite ízű,...FINOM!!
jojó
Köszi, akkor jól emlékeztem. A Lidl játékból akkor inkább kimaradunk.
Köszi, akkor jól emlékeztem. A Lidl játékból akkor inkább kimaradunk.
Ma sütöttem a Reál sütőporral nagyon szupi !
Szép,laza.magas lett a süti!
Szép,laza.magas lett a süti!
bocsi?!
rozsahajni
rozsahajni
rozshajni!
de igen van !
de igen van !
Sziasztok!
A Visegrádi mentes víznek nincs mellékíze? Régebben úgy emlékszem mintha lett volna. Köszi
A Visegrádi mentes víznek nincs mellékíze? Régebben úgy emlékszem mintha lett volna. Köszi
Könnyű és Finom :Aranygaluska-ízű..............Fújjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!
jjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!
A gyermelyi Donna Pasta ugyan csak egy tojásos, de szerintem elfogadhatóan jó minőségű. A kedvenc azért a színes Vita Pasta;-)
" alt="
">
Gabbci
Ezzel én is így vagyok, nagyon el van találva. (Épp most akartam beírni a negatívba, hogy a Pennyben sem volt és most a Coopban sincs. De majd veszek a CBA-ban az ára ott is annyi.)
Ezzel én is így vagyok, nagyon el van találva. (Épp most akartam beírni a negatívba, hogy a Pennyben sem volt és most a Coopban sincs. De majd veszek a CBA-ban az ára ott is annyi.)
Nagyon finom a pöttyös Szamos marcipánnal
" alt="
">
" alt="
">