S.O.S keresek 1 db olyan blokkot amin beazonosíthatóan szerepel 1 db LIPTON ICE TEA márkájú termék és nem mai,de decemberi.
Írj mit kérsz érte!!!!!!
Nem igazán értem a dolgot, hogy egy albérlő miként tudja eladni a lakást.
Az ügyvéd kikéri a tulajdoni lapot, és nyilván egyezteti az eladó adataival.
Sajnos nincs ügyfélkapus regisztrációm.
De nem akarom elvenni senki kedvét a lakásvásárlástól...

" alt="

">
Nekem is van egy rémtörténetem... kollégám fia, használtautókkal kereskedett, meg szerelés stb... alkatrész biznisz stb.... majd anyagi gondja lettek, és eladta a lakását, aztán a vevő kp-ra fizetett, és eltünt a pénz, meg a srác is... a rendőrség kereste a srácot, és a dunaparton felkötötték... a pénz nem lett meg...
A helyrajzi számot meg lehet nézni a
https://magyarorszag.hu/ oldalon, ha van ügyfélkapus hozzáférésed.
keresés .....klikk
ingatlan ..... klikk
cím alapján
Én a szomszédokat kérdezném meg, hogy valóban az e a lakás tulajdonosa, aki a tulajdoni lapon szerepel.
Van az ismeretségi körömben olyan, aki "megvett" egy lakást az albérlőktől. Sose látta őket többet, na meg a pénzét se. Hiába perelt, azt mondta a bíró, hogy a vevő felelőssége körültekintően eljárni az adásvétel során. A rendőrség pedig lezárta az ügyet, mert nem találták meg a tetteseket.
Én sokkkal nyugotabban aludtam amikor a saját már jól bejáratot ügyvédemet vittem, akit már ismertem, és tudtam az ismerőseim körében 2-3 sikeres adás-vételt lezavart... Sőt kizárólag az én ügyvédemmel együtt voltam hajlandó leülni tárgyalni.... az eladóval...
Ha az eladó visz ügyvédet... ismered?????? Az eladót ismered??????
Amúgy ilyenkor le kell nyomozni az eladót... első körben ki kell kérni a tulajdoni lapot, és megmutatni vmi hozzáértőnek, mi a véleménye... ha már a helyrajzi számot nem adja ki az eladó, ott gyanús...
Helyrajzi szám tudatában meg bárki lekérhet tulajdoni lapot...
Én csak kapom az értesítőket lekéri a közösképviselő, annak az ügyvédje... stb... mert vmi társasház alapító akármihez kell... közben meg nézegetik, hogy áll a szénám...
Szóval ilyen dolgokon nem kell sporolni...
Úgy érezzük, hogy képvisel minket is.
A lakásmaffiába így azért nem tudunk belecsöppenni, ugye?
Hajni
Azért, mert a vevő fizeti az ügyvédi költséget és ha már ő fizet, akkor célszerű ha az ügyvéd az ő érdekeit képviseli elsősorban.
Tud vki arról, hogy lakásvásárláskor miért vigyen a vevő ügyvédet?
Nem igazán értjük, hogyan lehet vele befürödni - mindenesetre nem lenne túl jó...
3 SZOBÁS ALBÉRLETET KERESÜNK !! SZÁMLAKÉPESET !!
- Metrohoz közel !
- Felszerelve! Normál , jó állapotban !
- Csak számlaképes kiadók jelentkezése érdekel!
Hosszú távon , 4 fő munkavállaló részére.
Ajánlatokat : az elábbi e-mail címre tehetnek:
E-mail: colasalterra@freemail.hu
elkati címét vki átküldené nekem? Köszönöm!
Tudnátok segíteni, hogy hol van Budapesten illatszer és vegyiáru nagyker?
4i-t és Vill-fort tudom
Jöhet priviben is . Köszi
Köszönöm szépen mindenkinek aki segített

" alt="

">
SOS keresek olyan valakit aki mostanába igényelt GYES-t!!!
Valaki meg tudná adni a Balaton adventi játék e-mail címét? Sajnos kitöröltem.
Szerintem nem, de én nem vagyok illetékes.
Valaki nem tudja, hogy a 6 éves korban kötelező oltás mellékhatása lehet-e hányás,fejfájás,hasfájás? Fiam tegnap kapta meg, dokinéni mondta, hogy 1-2 napig nézzem nem -e lázas, de ő hány sajnos...persze pont hétvégére. Természetesen előtte megvizsgálta és nem volt beteg, de lehet csak lappangot benne a baci

" alt="

">
Ott van a finomságok topicban, több is.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások