Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 171 / 265 oldal |
Tekerjek még a futesen vagy elég meleg van? 😁 😎 😰 😈

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
https://index.hu/belfold/2019/08/11/hetfotol_megszorj
ak_az_utakat_traffipaxszal/
ak_az_utakat_traffipaxszal/
sada, köszönöm.
E-M. BERNADETT, BUDAPEST
(l. fb.)
(l. fb.)
Brigus26, beírnád kérlek, hogy ki a szerencsés nyertes? Köszönöm!
Gratula a supershop törökországi körutas nyertesnek....
https://www.businessbox.hu
Telefon törés és bárminemű meghibásodás garancia, gyártói garancia hosszabbítás, már meglevő használt telefonra is.
Telefon törés és bárminemű meghibásodás garancia, gyártói garancia hosszabbítás, már meglevő használt telefonra is.
Hétfőről keddre virradó éjszaka várható az augusztusi csillaghullás tetőpontja.
‼️ https://hazakiserotelefon.com/ ‼️
Megint vége egy hónapnak.
Érdemes ránézni a főoldali naptárra:
nagyon sok játék fog véget érni jövő hét elején.
Érdemes ránézni a főoldali naptárra:
nagyon sok játék fog véget érni jövő hét elején.
Azert kérdeztem.. 😏
Nem. Úgy gondolom, én másban vagyok jó, például a nyereményjátékokban...
Úszási rekordot?
Elgondolkodik az ember, meddig lehet még megdönteni a rekordokat, hol van az emberi teljesítőképesség határa? Milák Kristóf úszása fantasztikus!!! és még csak 19 éves. /Én a saját rekordomat nem vagyok képes megdönteni.../
Vkinek van friss telenovella magazinja? Lovas Roziról van benne egy 2 oldalas cikk, szeretném elolvasni, de az újságot nem akarom megvenni. Ha vkinek megvan, küldje már el mailen a cikket, köszi előre is!
Tudtommal a vállalkozói szférában nem a papírt kérik: egyszerűen idegen nyelven tartják az interjút.
Az államigazgatásban, oktatásban kérik a papírt.
Az államigazgatásban, oktatásban kérik a papírt.
Nem kell ahhoz milliós fizetés kevesebbért is csinálják az ügyintézők a károkat. Nem jut el a tudatukig emberi sorsok felett ülnek. Döntenek stb...
A nyelvvizsga bizonyítvány ügyben jó pár vízfejű hanyag trehány kucunak szétkellene rúgni a sggét! Én az általános iskola 5-6-7-8 osztályai között nyári szüneteiben 4 órás munkanapban dolgoztam egy hónapot a barátaimmal. Így gyűjtöttünk biciglire. Most amikor-lassan két éve- nyugdíjba mentem és összeszámolták a bedolgozott időmet,ezek a hónapok pontosan felettek vezetve! Érdekes akkor még nem volt számítógép de a régiek mégis megőrizték a fontos adatokat. A személyi szám bevezetésének több tíz milliárdos költségét az ősszevont és precíz adatkezeléssel indokolták. Ez volna az? Felháborító! Ebben az országban egy csomó hülye azt sem tudja miért veszi fel a milliós fizetését.
Ez egy netpincéres rendelés lett volna...
Paintuci!
Akinek fizetni akarsz a kártyával az küldi neked a linket ,és úgy tudsz fizetni legalábbis nekünk igy müködött
Akinek fizetni akarsz a kártyával az küldi neked a linket ,és úgy tudsz fizetni legalábbis nekünk igy müködött