Na meg lehet vissza kellene térni a mult heti idő kérős dologra.Mert most mindenki küldte vaktában

Szerintem is nagyon sokan játszhatnak...
az interneten is. Ne feledjétek, hogy egyik fórumos sem jelentkezett, hogy hahó én vásároltam 200ezerért hétvégén.
Ne haragud de akkor sem hiszem el, hogy ennyire nem megy most senkinek, akkor múlt héten miért ment?? Hogy nem sikerül valakinek a huszon valahány beküldésből egyetlen egyet sem nyerni???
laszlo0515
A keserűség beszél belőled.
Ha egy nyereményjátékban nem talál gazdára az összes nyeremény, a maradék értékét be kell fizetni a központi kalapba.
Ezzel aztán mit nyernének?
Hidd el, hogy rengetegen játszanak. Az AÁ korsókat is percenként lehetett nyerni, de tutira csak éjjel játszhattál, mert napközben a "civilek" is küldték keményen a kódokat.
azoknak se megy akiknek mult héten ment?
Lehet, hogy hülye kérdés azokhoz, akik már vásároltak: sehol sm volt, csak nyári cucc?
Az igaz, hogy lehet megálltak az utalványosztogatással, és csak ketyeg a dolog.
de ezt különben nem hiszem el. Valaki 12 darabot beküldött és semmi, akkor ki nyer, mert nem hiszem, hogy nálunk kívül olyan sokan küldik be. És a szabályzatban az is benne van, hogy ha a nyerőmásodpercet pontosan nem sikerül eltalálni, akkor a legközelebbi beküldő nyer. És szerintem van olyan perc amikor senki nem nyer semmit. Én is már mindenhogy kipróbáltam és nem sikerült. Ennek a játéknak lassan nem lesz vevője. Annyira jó azoknak akik múlt héten küldték be. Na mindegy ezt már lekéstük, hiába telefonálgatunk nekik, nem tesznek semmit. Szerintem észrevették, hogy nagyon sokan nyernek, közben meg lehet,hogy nincs is 21600 darab azonali nyeremény, így úgy döntöttek hogy variállnak egy kicsit, hiszen minket hülyének néznek, meg ami náluk folyik illegálisan arra úgy sem jön rá senki, hiszen ők odabent azt csinálnak amit akarnak.
most 3x váltott 9-kor, időnként szakaszos
IGAZAD VAN SZERINTEM IS IGAZAD VAN ÉN IS BEFEJEZTEM ELÉG AZ A 4000
Minden elismerésem a kitartóaknak, 12 kódot játszottam ma el. Semmit nem nyertem, inkább maradok meztelen, mint hízzak még pár kilót.... Befejeztem....
Így jár, aki későn kap észbe:8
MOST MÁR TÉNYLEG KI KÉNE TALÁLNI A SZERVER BELSŐ ÓRÁJÁT!!!!!!4
sMILE NÁLAM IS DE NEM JÖN BE SOSE!!!

hOGY LEHTE EZ???
Nem tudom,én egy percig ha folyamatosan csak frissítgetem az oldalt akkor mindig ugyanabban a másodpercben vált át.
Hááááááááááááááááát én meg mondtam!!! nem sikerült. de nekem is odavan már egy nagy csomó kódom!!

valaki megmondhatná aki nyert hogy mikor küldte be????
na megpróbálok most é is egy kódot küldeni remélem sikerrel járok. de nem sok reményt látok benn

akkor te kivételes vagy nállam is össze vissza vált
Smile, ha nézed az utalványt, akkor láthatod,h mikor csökken egyet. Ez összevissza van

Ez lehetetlen akkora szar ez a játék mostmár hogy nem is gyűjtöm a kódokat. Már mindennel baj van!!! Eddig ma alig sikerült valakinek ez nagy gagyi!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások