Igen, tényleg nem stimmel valami: az előbb iszonyat gyorsasággal kaptam kb. 40 db. sorsjegyet egymás után (persze nem nyertem) most meg kidobott az oldalról és nem is enged vissza
nekem akkor is kiírja, ha a teljes sorsjegyet lekaparom. két naig úgy próbáltam, hogy félig kapartam le, semmit nem nyertem.
ma úgy próbálom, hogy mindig végigkattintom 10szer az oldalt, de így is az esetek 90%-ban ezt írja ki... (ja és persze így sem nyerek )
Én is láttam, hogy ilyet ír ki lenn....
Azt néztem, hogy nem lehet, hogy mikor pl a frissítés gombra kattintasz a félig lekapart után vagy a back-re és utána ...
Amikor végiggyűjtögeted és akkor kapod a sorsjegyet akkor úgy láttam nem....De lehet tévedek....
nálam amikor tölti be a sorsjegyet, az explorer ablakban bal lent azt írja ki, hogy Error on page, de aztán betölti simán a sorsjegyet (persze sosem nyer )
szerintetek ennek van jelentősége? szóljak nekik? nálatok nem csinálja?
nekem se megy, még egy angyali üzi se. Nem is hiszem h. nyerek egyáltalán vmit is. Bár a remény még megvan rá. Csak eléggé elveszi az időt az embertől ez a játék.
Nekem se angyali üzenet, se semmi! És megint elvitték a fehérneműmet, a kutya fáját! :-(
Hajnalban is kaparásztam már és azóta a munkahelyemen is, de sikertelenül. 23 napig tart még az idegbaj, de addig bele is őrülök - szerintem...
A nyerteseknek persze NAGY-NAGY GRATULA! :-)