KicsiGila
KicsiGila
Negatív tapasztalatok
fozo.gabi
Hozzászólás:
2025. január 16. :: 12:57
Voltam ma bent az A4C Marketing Kftnél. A közelben dolgozom, gondoltam segítséget kérek a feltöltéshez, hiszen tegnap azt írták hogy működik szerintük az oldal.
1, Nem ők írták ezt.
2. tisztában vannak a problémával. Az ACG Reklámügynökséggel ők a lebonyolítók, de más foglalkozik az oldallal és a levelezéssel. Lehet mondta is a nevét, de nem emlékszem...
3. Ők is azon vannak, hogy megoldódjon mielőbb a helyzet.
4. Egy esetleges játék hosszabbítás is felmerült, mint opció.
Egyeztetnek ...
Biri néne

" alt="

">
itt már a piócás ember se segít

" alt="

">
Sziasztok!
Mi kell a Kinder blokk feltöltéshez? Nem tölti fel, s azt sem jelzi, hogy mit ronthattam el.
Javas asszony segítsége vagy valamit el kell mormolni?
Már sütiket is töröltem
agi80
Igen, a Kinder játék utólag értesíti a napi nyerteseket IS. Illetve az eredeti blokkot minden esetben be kell küldeni a nyeremény érvényesítéséhez.
A 16-án sorsolt alföldi pro-coop nyertesei felől honnan lehet tájékozódni?
agi80: ma jött e-mail, hogy a tegnapi feltöltésem nyert.
A hetiről a szabályzat szerint az adott játékhetet követő első munkanap értesítik a nyertest e-mailben.
Sziasztok Kinder játéknál rögtön kiírja a napi nyereményt vagy a heti nyereményt vagy később jön az értesítés? Köszönöm
Sziasztok!
Van valaki Közületek aki tagja a CAWI Nagymintának? Kaptatok már idén Tesco utalványt a negyedéves kitöltések után?
Köszönöm, ha válaszol valaki.
Én a dec. 23-i napi nyereményt nyertem meg pótsorsoláson, e-mailt írtak róla. Mától vehető át az általam megjelölt üzletben.
Köszi Sada a sok segítséget! Nyomtam én mindenre de semmire nem jött be semmi, de most a reggeli emailben sikerült

" alt="

">
Es Ti sem tudtok napot módosítani a DPD től kapott értesítőben?.
Euronics maga küldi a nyereményeket , van olyan ismerősöm aki novemberbe kapta meg ! Screvo meg elküld panaszkodni az euronicsnak, vicc kategória
Lyvia,köszi az infót.
Euronicsnál is lehet hasonló a helyzet....
dogony9: Igen, Henkel csomag jön a Zöld kvíz játékkal.
evrika: Screvonak írtam múlt héten az Eleplant ügyében, nagyon hamar és kedvesen válaszoltak is, hogy nem kapták meg még a vajkést, arra várnak, de ha kérem, elküldik külön a vajtartót, és ahogy megkapják a kést, utána elküldik azt is, de én egybe kértem, mert ráér

" alt="

">
Craft Factory Kft. a feladó, DPD hozza a
Henkel ajándék csomagot.
https://kviz.velunkkezdodik.hu
Sziasztok! Tudjátok mit szállít a Craft Factory Kft.?
Köszönöm
browni köszi,rákerestem,tényleg 2024.11.16ig irja azEuronics jsz.
Na most akkor ? Mehet a reklamálás ? De semmi kedvem hozzá !!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások