Spybot-om nincs még, de alkalmasint megkérek valakit, hogy segítsen telepíteni.
Köszönöm a jó tanácsot.

dorati: teljesen átérzem a helyzeted, mert nekem három napja van csak hangom (többek legnagyobb bánatára) mert annyira pocsékul voltam. de mostmár csak köhögök.
gyógyulj minél hamarabb!
dorati, ez nem jó hír

még valami
ha az Ad-aware nem talál, a Spybot még akkor is, tehát ezeket érdemes egymás után használni
megjöttem
igen, ez kézenfekvő megoldás
minden családban akad valaki, aki tudja ezeket bütykölni
és ha már egyszer fel van installálva, akkor nagyon egyszerű lefuttatni
minden tele van jelekkel, meg színekkel, kitalálható, hogy mit akar éppen, nyelvtudás nélkül is
elég, ha megmutatják először
tényleg nagyon javaslom
igaz, nekem eddig nem volt belőle túl sok bajom (lagalábbis nem tudok róla máig), hogy fent voltak a gépemen, de vannak olyan durva kémprogramok is, amik minden billentyű leütést figyelnek és továbbítanak
és ha valaki internetes bank programot használ, akkor könnyen bajba kerülhet egy ilyen mellett
szóval, nem árt ébren lenni
az a gondom, hogy valami nyavaját összeszedtem, és estére a fejem és a torkom iszonyúan kezd fájni. Most kezd beleállni a nyavaja és nem tudom meddig tudom itt a gép előtt elviselni.
teszek-veszek még egy kicsit a játék előtt, de jövök vissza.
mamzi: az a biztos megoldás a letöltésre, amit mondtál, hozzáértő emberkét megkérni, hogy segítsen a gépre telepíteni ezeket a védekező programokat.

ilyenkor bezzeg lassan megy az idő!
dorati: na igy még nem próbáltam olyankor. köszi.
nekem is így működik, van amikor a lap.hu oldal megjelenik, de még nincs rajta a kép, van úgy hogy nem fogadja el a megfejtést, akkor az ABC listás oldalon keresem meg és úgy bökök rá.
dorati: akkor egy hozzáértő emberkét majd nyakoncsípek és megkérem, hogy rakja föl nekem ezeket. ez ötletnek nem rossz, igaz?

még valami: amikor az lap megjelenik (12 után) egy jó ideig nekem nem reagál a helyes megfejtésekre - de a tutikra sem. nektek?
mamzi: az a nagy gondom nekem is, hogy én sem tudom angolul, pedig nagyon jó lenne. az ami az én gépemen van ingyenes, a fiam töltötte le.
és tudomásom szerint nagyon sok ilyen védekező program található ingyenesen az interneten. Csak hát angol nyelven!
dorati: ezek a programok ingyen letölthetők? sajna nem tudok angolul, nem szeretnék ráfázni (sem) a letöltésre.
hát...........

nem vagyunk egyformák (ebben sem ezek szerint) de azért ha beleolvasna: szívesen.
kormic küldtem!

mamzi: én az itteni "pályafutásom" alatt még nem találkoztam a fórumon miss.palinka kérdezővel, viszont úgy mutatkozott be, mintha rendszeresen látogatná.

Sziasztok!
Bekukkantottam, és leesett az állam! Szinte offnak érzem a resztli kérdéseimet:
- dzsessz sztenderd...
- Kicsi, fehér terrier
- caterpillar - a hernyó nem kell neki! :-I
Köszönöm, ha valaki kisegít!
köszi czd. az én gépemen az Ad-aware SE rajta van és minden este lefuttatom és igen sok törölni való van rajta minden alkalommal.
De ennek ellenére egy kicsit ideges lettem. Bár az én gépemen sincs semmi különleges, ami mást érdekelne:
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások