bubus
Március 6-án indul a Vénusz: 1,2 és 5 l-es cimkékkel.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 171 / 511 oldal |
Nekem az a negatív, hogy még mindíg nem igazán indultak be a nyereményjátékok!
Egy "raklap" milkavonalkódot küldtem be a nagy semmiért

A Niveás játék verziója 0.5.9.8, ha eléri az 1.0-t valószínű hogy akkor fogunk játszani.
Ez egy karácsonyi focis játék ......
Ez egy karácsonyi focis játék ......
Mel6: mert Te nem vagy postás. Nem is a földi halandók gondolnak ilyenre, hanem a postások.
A Nivea megint alkot. Már fenn van egy ideje a focis játék az oldalukon, de még mindig nem bírták elindítani. Aki akarja, halálra gyakorolhatja magát...
Ritkán jövök ebbe a topikba de amikor jövök akkor se kellene.
Hát nem semmi ez a megerőszakolás..... hallottam régebben is ismerősőktől családon belül, meg más módón megtörtént erőszakolásokról, és sajnos nehezen bizonyítható, mivel "biztos ő is akarta" címszóval , meg néha a nőt hibáztatják biztos kellette magát. Szörnyű!!!!!! De az mp3-as eset is.
Megyek is a pozítív topikba.
Hát nem semmi ez a megerőszakolás..... hallottam régebben is ismerősőktől családon belül, meg más módón megtörtént erőszakolásokról, és sajnos nehezen bizonyítható, mivel "biztos ő is akarta" címszóval , meg néha a nőt hibáztatják biztos kellette magát. Szörnyű!!!!!! De az mp3-as eset is.
Megyek is a pozítív topikba.Hihetetlen !
bocsi

Elisa
hát ez nagyon tetszett
milyen rafkós emberek vannak,én soha nem gondoltam volna ilyenre
hát ez nagyon tetszett
milyen rafkós emberek vannak,én soha nem gondoltam volna ilyenre

MP3 lejátszó helyett vascső érkezett:
http://index.hu/homar/index.php?p=1503&more=1&c=1
&tb=1&pb=1
http://index.hu/homar/index.php?p=1503&more=1&c=1
&tb=1&pb=1
kriszty
IP cím nem egyenlő e-mail cím
Ez a számítógépedet azonosítja, épp azért hogy egy gépről ne tudj játszani az egész család nevében
IP cím nem egyenlő e-mail cím
Ez a számítógépedet azonosítja, épp azért hogy egy gépről ne tudj játszani az egész család nevébenMik nem történnek
Ismerős volt, vagy véletlenül kinyitotta neki az ajtót?
Hát igen, sajnos ilyenkor szabadlábon védekezhet, nem tartják bent
!
Ismerős volt, vagy véletlenül kinyitotta neki az ajtót?
Hát igen, sajnos ilyenkor szabadlábon védekezhet, nem tartják bent
!Egyszerűen nem térek észhez, most hívott egy játékostársunk telefonon, tegnap a saját lakásában megerőszakolták Bp-en! Egy nagyon híres sportoló apja az elkövető de ma már szabadlábon védekezhet. Védd meg magad, ha tudod...
Játszanék az est.hu játékain---erre elküldés után kiírta, hogy "erről az IP címről már szavaztak". hmm... és anyukám e-mail címéről is...
érdekes....
érdekes....
bubus
De, a gyertyafényes a Dobverős újság. A másik a Centrum hirdető.
De, a gyertyafényes a Dobverős újság. A másik a Centrum hirdető.
Csak nem a dobraverőre gondolsz?
Van egy másik rejtvény, szintén egy ingyenes hirdetőújságban, 2 személyes gyertyafényes vacsorát lehet nyerni. Vacilálok, hogy beküldjem-e. Mert ugye lehet 500 ft-ból is vacsorázni és 10 000 ft-ból is. Remélem, a gyertyát nem nekünk kell vinni. 

Karácsonykor volt egy játék egy ingyenes hirdető újságban, Centrum néven, miskolci lap. Konkrét nyereményt nem írta, csak annyit, hogy ajándékcsomagot vagy ajándékot lehet nyerni, passz, hogy mit. A lényeg, karácsonyfát kellett összeilleszteni, ragasztani, beküldeni. Beküldtem, nyert az öcsém. Ma ment érte, kapott egy csomag chipset és egy 1000 ft-os kupont, amit 10 000 ft feletti óra vásárlásnál lehet beváltani.
Nem órát szerettünk volna nyerni, hanem valami apróságot, de semmi esetre sem egy olyan kupont, amit néha még osztogatnak is.
Tanulság, ha legközelebb nem írnak konkrét nyereményt, akkor még az ollót sem érdemes felvenni az asztalról.
Nem órát szerettünk volna nyerni, hanem valami apróságot, de semmi esetre sem egy olyan kupont, amit néha még osztogatnak is.
Tanulság, ha legközelebb nem írnak konkrét nyereményt, akkor még az ollót sem érdemes felvenni az asztalról.
Smile!
Nem semmi! Megkérdezhetem, hogy melyik bankról van szó?
Nem semmi! Megkérdezhetem, hogy melyik bankról van szó?