Ma barátnőmék beváltották a fagyikupont Veszprémbe,eladó még mindig nem tudott róla,de flehívta a főnökét és így már elfogadta,ezek szerint tényleg intézkedtek

" alt="

">
az ízolimpiás kupont nem fogadták el a tescoban írtam danonéknak ezt válaszolták:
Tisztelt én!
A Danone számára minden fogyasztói észrevétel fontos, ezért nagyon köszönjük, hogy megkeresett minket.
A problémáról tájékoztattuk a Tesco áruház illetékes képviselőit. Biztosítottak arról, hogy a technikai problémát javították, és a jövőben elfogadják az otthon nyomtatott kuponokat is.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért, reméljük a jövőben is fogyasztónk marad, és továbbra is elégedett lesz jó minőségű és finom termékeinkkel.
Üdvözlettel,
Szőkéné Süki Vanda
Danone Ügyfélszolgálat
megtört a jég
végre én is nyertem sms belüldős játékban
tapasztalat az volt már sok, meg telszámla is elég nagy

" alt="

">
Ez igaz...

" alt="

">
Bár nem jelenti azt, h nem kapok még szurkálódó megjegyzéseket. Amikor nem jöttek a jengák, minden vasárnapi ebédnél azt hallgattam,h ők úgy szeretnének vele játszani,most, hogy megérkeztek, már nem is érdekli őket....De a fagyi mindenkinek tetszett, meg az Opeles dzseki (én megkaptam).
Hát az igaz. Nyertem már egy-két közepesebb nyereményt is, meg a hasát szerető férjem is lakmározhatott már ezt-azt a nyereményeknek köszönhetően, de még mindig húzgálja a száját egyes dolgokra. Pedig én nem szoktam még be se tárazni dolgokból.
"Olcsón" megúsztad!
Másnak ehhez minimum egy lcd tv-t vagy üdülést kell nyerni!

" alt="

">
nagyon pozitív, hogy tegnap Apukám azt mondta nekem, hogy ünnepélyesen visszavonja a negatív megjegyzéseit, amiket az új szenvedélyemre (nyereményjátékokra) eddig tett. ez pedig azért történt, mert ingyen fagyizhatott és ingyen ihatott kávét az IKEÁban....Úgyhogy most nagyon örülök!

" alt="

">
Maybelline ajándékcsomagot kaptam egy futár hozta, érdemes volt reklamálnom!

" alt="

">
Örömmel tapasztaltam nemrég, hogy vannak még rendes , nem megvásárolható emberek!
És azt is, hogy van kire számítani!
Jó kis csapat jött itt össze !

" alt="

">
agica5:ügyi vagy!

" alt="

"> gratu!
Igen egy strandszettet, innen gondoltam, hogy elfogadták.
Elfogadták a Fa-Spar pályázatomat szórólap nélkül.
javították a www.partysmink oldalán a nyerteslistát is,igaz,ez már a 2.-ik fax volt feléjük,meg a Loreal felé egy. válaszolni egyik sem válaszolt,de mindent javítottak.

" alt="

">
Javították az Oetker oldalán a tel. számot.
Viszont, mivel nyomtatásban a hibás szám jelent meg, azt IS be kéne élesíteniük. Nem mindenki netezik, nem kötelező.
Szerintem.
Volt már ilyen.
Fagyinál Pécsen a lapon csak a nagy Tesco volt feltüntetve, de az ottani fagyis mondta hogy elfogadják a Budai Vámnál is. A következőt már ott ettük és simán elfogadták!
Miskolcon is majdnem tudtam fagyizni, csak már zárva voltak, mondta a hölgy, jöjjek holnap.
köszi szildi,jó tudni

" alt="

">
Lányomék Pécsen "gombócoltak", simán ment ott is.
tesómék szekszárdon voltak,ott is szó nélkül elfogadták a fagyi kupont.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások