Van 1 kikérhető space code-m PP szeretnék érte.

7.77 bubzom van, merre van a titkos játék?
persanya: a szponzorálási résznél le van írva, hogy az alád regisztrált 2x-esen játszhat a játékokkal az 1. napon.
persanya: Prizeeről van szó? Az első ajándék, amit a szponzoráltad megnyer azt kapsz te is vagy az annak megfelelő értékű bubzot választhatod, de csak a legelső nyerésnél!
Régebben ha regisztráláskor beirtam az ajánlót, plusz játékot adott. Most mit ad regisztráláskor ha van ajánlom...?
most újból kezdtem a belépést, s most megvan
Köszike, s bocs
Tudnátok segíteni? Eltüntek a prizee-n az alám regizettek
Miért? Másnak is vagy csak nekem?
Tibiiiii!
Irtam az emailodra tegnap este, még nem válaszoltál!!
Na akkor érdemes volt írni nekik

És kiküldték a csocsómat is 1 hónap után!

Micsoda nap!

De jóóóóóóóóóóóóóó vitrinből nyertem egy békás kulcstartót. 3 napja próbálkoztam vele és iylen hamar összejött.

Gia, ha jól tudom a felfelé nyíl, illetve a control (CTRL) gomb együttes nyomásával
nekem így megy

Könyörgöm árulja el valaki, hogy a Yacado 3. játékában (La quete de Yeng) a 3. szinten, hogy tud az a medveszerű alak duplán magasra ugrani????? Egyszerűen nem jövök rá milyen billentyűvel kellene. Már nagyon unom mindig csak az első 2 szintet játszani.
rá kell lövöldözni a gyertya kanócára,majd amiket kilő arra is többször,a végén meg az egész tököt lövöldözöd,nem lehet elrontani

Mit kell csinálni a Prizee új játékában azon a pályán ahol jön a tök gyertyával a szájában?
frezia71: szerintem a g2space a legjobb, ott szokott is lenni, de kérdezd meg a többieket is.
Segítene valaki melyik játékokkal tudok maxpackot szerezni? Köszi!
hali. én is nyertem a heti játékkal 0,40 bubzot. :-)
KÖSZI ZSANETT25
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások