Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 172 / 892 oldal |
Nem találom a "saját" mézeskalács receptemet. Valaki küldene nekem már bevált receptet? Köszi!
Köszi!
" alt="
">
" alt="
">vadaska!
Kb. 2 órás az előadás és közte van egy 15-20 perces szünet.
Kb. 2 órás az előadás és közte van egy 15-20 perces szünet.
Wodehouse!
Igen, bár mi elég közel voltunk a jéghez, lehet feljebb már nincs ennyire hideg
" alt="
">
Igen, bár mi elég közel voltunk a jéghez, lehet feljebb már nincs ennyire hideg
" alt="
">
Engem is a Disney On Ice előadás érdekel.....
Milyen hosszú lesz? Illetve volt tavaly? Az este 7 órás előadásnak kb. mikor lesz vége? Van közte szünet vagy egyben lemegy az egész?
Milyen hosszú lesz? Illetve volt tavaly? Az este 7 órás előadásnak kb. mikor lesz vége? Van közte szünet vagy egyben lemegy az egész?
Köszi! Kabátban ültetek és elkel még hozzá a takaró?
Wodehouse!
Mi voltunk tavaly, és nem volt melegünk! Most is megyünk, de én egy kisebb takarót viszek magammal, hogy ne fázzunk! A pénztárnál általában gyorsan megy a sor, a nevedre már be vannak borítékolva a jegyek (elméletileg!), bár mi postán kértük, de nem gondolom, hogy sokat kellene várni.
Mi voltunk tavaly, és nem volt melegünk! Most is megyünk, de én egy kisebb takarót viszek magammal, hogy ne fázzunk! A pénztárnál általában gyorsan megy a sor, a nevedre már be vannak borítékolva a jegyek (elméletileg!), bár mi postán kértük, de nem gondolom, hogy sokat kellene várni.
Aki volt tavaly a Disney On Ice előadáson, írjon már légyszíves, mennyire volt hideg a nézőtéren. Mi úgy három éve voltunk, és akkor kabátban dideregtünk. A kinyomtatott visszaigazolással megyünk, amit a Tescos játék nyereményeként foglaltunk. A pénztárnál kell beváltani tiszteletjegyre?Mennyi időt vehet igénybe ?
Igen.
Szóljatok ma mindenkép nézzem a Maradj talpont, nehogy elfelejtsem.... (kollégám lesz benne....)
Tudom volt róla szó... de neekem nem jön be az oldal, ez a milka cím:
1398. Bp. Pf. 577. ???
Tudom volt róla szó... de neekem nem jön be az oldal, ez a milka cím:
1398. Bp. Pf. 577. ???
Van köztetek valaki, aki a Heti Válasz előfizetője? Ha igen, akkor írjon légyszi!
" alt="
">
" alt="
">Van valakinek mailbox levelezője?Napok óta nem tudok belépni és fontos lenne...
Sziasztok! 2 napja nem tudok játszani a Kellogg's nyereményjátékkal. Más is így van ezzel? Köszi előre is!!
Tiszavasvári felé nem megy vki kocsival? Meg majd vissza Pestre?
Gürtler Ildi e-mail címét elküldené nekem valaki?Vagy ha itt vagy,jelentkezz kérlek!Köszönöm!
elkati - azt olvastam az olajos verzióról, hogy idővel messziről is érződik az avas szaga.
zshajni, fél dl étolaj se árt bele, mert akkor formázhatóbb és száradáskor nem repedezik meg. A só, finomabb szemcséjű legyen, mert akkor simább lesz a gyurma is
" alt="
">
" alt="
">A sok évvel ezelőtti Boci cd-tartóról vagy a Bocimobilos szórólapról tudna nekem küldeni valaki egy képet? Egy bloghoz kellene illusztrációnak, és a húgom, aki nemrég költözött, nem találja a cd-tartót
" alt="
">
" alt="
">patrik4-köszi a választ
" alt="
">
" alt="
">zshajni
1kg liszt, 1/2 kg só, a vizet meg látod, hogy mennyit vesz fel.Ha színezed temperával csak kevés vízzel kezd, mert szétfolyik tőle.
1kg liszt, 1/2 kg só, a vizet meg látod, hogy mennyit vesz fel.Ha színezed temperával csak kevés vízzel kezd, mert szétfolyik tőle.