sada!
Köszi, hogy írtad! Pont mostnkeresem a '99-es nyelvvizsgámat a fősuli miatt, 3 költözés azóta, de most levert a víz. Remélem előlerül. 😥
Nagyon vigyázzatok a nyelvvizsga bizonyítványotokra, ha az előző évezredben vizsgáztatok!
https://bit.ly/2JKpI9G
Köszi
Gyanítom h. bankban ücsörgés vége lesz ennek...

" alt="

">
Paintuci!
A fizetési lehetőségeknél szokott lenni egy lenyíló ablak, ott kell kiválasztani a szép kártyát a lehetőségek közül és úgy a fizetésre klikkelni. Ha így csináltad, akkor lehet a bankot fel kell hívni, h nem hiányzik-e vmi byilatkozat az online használathoz.
Ha nekem van egy SZÉP kártyám és regizve van meg aktiválva, zsé is van rajta miért nem tudok vele fizetni a neten? Ötlete vkinek?
Egyébként csak azt akartam mondani az Újpesti Eurofamilyt átalakítják így zárva van szept. 5en nyit.
Nem feltétlen mindegyikkel... 😁 (Vicceltem... Tényleg... ) 😜 Viszont van egy akit mindennap alig varom h. lássam. 💖
Mindig öröm egy wny-essel személyesen is találkozni. Tegnap sikerült. Köszi nemeths! Remélem jól írtam a nick nevedet. 😊
Egy nap alatt megépült metró 5 vonala. (Atneveztek az egyik hév járatot. ) Miert építették a 4st olyan sokaig??? 😲 😆 Remélem holnap felkelek hajnalok hajnalán 10 korol elindulok dolgozni del korul es kesz lesz a 4-6 vonala amit éppen ismét felbontottak. Nem kell a pótló buszrol leszalva kerülgetni egy kocsma előtt ucsorgo embereket mert bizony a pótló megállója egy kocsma előtt van ahol asztalok vannak kitéve de a jardaszegely felől is. 😁 Masik irányban egy pizzériaban van a megálló ahol szinten jo sokan állnak alltalaban nem buszt hanem pizzát varva. Lehet az hamarabb is jon. 😁 En nem tudom Tarlós szed vmit??? Lehet kerek belole. Na jo éjt!! 😵
Országszerte várják a gyerekkönyveket:
https://www.libri.hu/mesepont
sada: ezzel azt akartam mondani, igazából az emberek "nem nagyon" tartanak évszámokat a fejükben, hacsak nem hívják fel rá a figyelmüket.
Az h. ez jó v. rossz az beállítottság függő.
Vannak kollégák, barátok, akik a közelgő napot állandóan vhogy megemlítik... (mármint a sajátját...)
Aztán amikor vmi emlékeztető jelez a telefonján ami más születésnapja, névnapja akkor csak néz, hogy mi van.
Nescafe - tegnapi napra 9 nyertes!!! Ezt vajon hogy hozták össze?
És ez jó vagy rossz?

" alt="

">
...ezzel kapcsolatban, kipróbáltátok már hányan köszöntenek fel, ha látható, illetve nem látható a születési dátumod az fb-n?
Én kipróbáltam.. ha látható akkor több mint 40, ha nem látható 3an...
Na jó én sem vagyok jó a dátumokban...

" alt="

">
https://24.hu/tech/2019/07/16/facebook-kozossegi-medi
a-szuletesi-datum/
Lakik vki Tokajban? Júl. 20-án megyünk Tokajba, délutáni, esti programunk van, de jó lenne délelőtti is. Van/lesz piac, vásár, vmi hasonló? A borosokat tudom. Köszi!
Országosan Aug 31-el bezár a Charles Vögele hálózat. Jelenleg 60-70%-os kedvezményen kínálják a termékeket.
Egy fesztivalozos kepet ha feltoltesz #egyuttazautistakert hahstaggel az fbre intara 500 Ft támogatást kapnak. (Körúton lattam a hirdetést. )
Most látom a maxxon csinálja hát akkor egy pályázat elég lesz. 😐
Majd hétfőn kávé és 10 órai után, ebéd előtt csak válaszolnak...

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások