Nálam mindig ugyanakkor vált ,én ezt nem értem
Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 172 / 232 oldal |
Ha biztosra akartok menni vásárlás terén akkor a DOKYARD üzleteket keressétek, ők tuti márkakereskedés és nagyker. üzlet, a többi csak viszonteladó ami sokkal kisebb választékot jelent és itt a tulaj hatáskörébe tartozik , hogy mit ad oda mobilkuponra.
most direkt figyeltem.volt,h 33-nál váltott, vagy épp 46 volt, vagy 58...
Most délután egyetlenegy jött be
Nekem eddig kettő sikerült!3 ment el!Remélem holnap több szerencsém lesz!
Egyszerübb, ha itt balra, az adatok módosításánál publikussá teszed a címed!
hopehelyke@freemail.hu
ha gondolod, nyugodtan írj. igaz csak ma regisztráltam, de attól nem kell még furcsán nézni rám. ti is el kezdtétek vmikor, nem
ha gondolod, nyugodtan írj. igaz csak ma regisztráltam, de attól nem kell még furcsán nézni rám. ti is el kezdtétek vmikor, nem
Mondja már el valaki mikor kell küldeni
már 4 kódom bánja 
már 4 kódom bánja 
Az előbb hamarabb válott az ajándék számlálója mint az óra
nekem meg az az érdekes,hogy csak olyan játékosok nyernek akiknek az e-mail címük nem publikus és egyik játékos sem régebbi Fórumos
akkor küldtem, amikor az óra átváltott a honlapon a 16:05-re. ahogy láttam a váltást, küldtem. aztán jött az "elküldve" és kb. 1 perccel később a nyerő sms.
Hópehelyke időt tudod?
16.05-kor nyertem 

Most próbálkoztam megint a beküldésekkel. 11 kódom ment el, egy sem nyert, pedig a pontosidő órája szerint körbelőttem az egész körüli másodperceket
Szerintem ez lehetne a taktika, hogy a pontos idő óráját figyelve végigmenni a másodperceken és figyelni mikor nyer...
Szerintem ez lehetne a taktika, hogy a pontos idő óráját figyelve végigmenni a másodperceken és figyelni mikor nyer...
En most voltam Kecskeméten a Fundangoban-Malom üzletház-és ott jó kínálat volt,sőt még akciósat is vehettem(hátizsák)igaz nem akciós áron,hanem teljesen,de legalább tudtam venni a nacihoz övet,1pénztárcát,"hátitatyót.Én voltam a 2.kódbeváltó,előttem 36ezerert vasaroltak.Sőt Szegeden egy naci 10fölött(asszem 11900) van a Karasz u-i Fundangoban,itt 9900.Ajanlommindenkinek.
én egészen konkrétan az "ide" szócskán nevettem...mert ez még akkor is oda...
esetleg ha 10ből 8 nyert akkor meg 8:2 ide...
de lényegében az a pár kód ide-oda már teljesen mindegy
...a lényeg, hogy ezen az alapjában véve negatívba átmenő játékon bánatomban mégis tudtam egyet nevetni
esetleg ha 10ből 8 nyert akkor meg 8:2 ide...
de lényegében az a pár kód ide-oda már teljesen mindegy
...a lényeg, hogy ezen az alapjában véve negatívba átmenő játékon bánatomban mégis tudtam egyet nevetni
A Mammutban elég nagy a választék .Az eladók is rendesek .Csak az új kollekcióra lehet beváltani. Cipő nincs , amit árolnak azok nem Fundango cipők.
10:8 meg azt jelentené, hogy 18 kódból 10 nyer, 8 meg nem nyert.
Szerintem meg azt jelenti, hogy 10 kódból 8 nyert.
ezen jót nevettem:
-morcos-
Hozzászólás - 2006. április 18. :: 12:18
szerintem tutti nincs tiltás
10-8 ide
10-8 ide, az annyit jelent, hogy 8 kódból 10szer nyertél
mert ha 10ból 8kor az akármennyire is jó, de oda van
ja...és különben meg nem akarom itt szítani a dolgokat, de nem hiszem el...
-morcos-
Hozzászólás - 2006. április 18. :: 12:18
szerintem tutti nincs tiltás
10-8 ide
10-8 ide, az annyit jelent, hogy 8 kódból 10szer nyertél
mert ha 10ból 8kor az akármennyire is jó, de oda van
ja...és különben meg nem akarom itt szítani a dolgokat, de nem hiszem el...