Kit érdekel Gera? Engem aztán nem.

Meg Anglia se. Hideg és nyirkos. Inkább megyek meleg helyre. Oda úgyis sokan - sokszor elküldenek.

Sztem pl. Gabit sem érinti, mégis izgul másokért - baj?

kerem a telefonjaimat es onkent lemondok a fodijrol.
bele sem kell tenni a kalapba.
Alá kell iratni egy átvételi elismervényt a futárral, hogy az xyz... kupakot átvette, elvitte így a cégnél van. De a nylistában is benne van, volt, lesz hamár nyert vele vki. De ki tudja ezeknél.....
ildicc, ez téged nem is érint, hiszen te azt írtad, hogy nem tudtál a kiskapuról

Minya, van esélye, valóban. De sztem előbb minden illetékes azt várja, a telefon jöjjön meg, a fődíjon ráérünk később agyalni...

Murphy.

Jó, de mi van ha az első beküldő nyeri a fődíjat, de a kupakot már elvitte a futár, aki a telefont hozta amit a sokadik beküldésse nyert valaki más ? Olyankor nem tudod bemutatni a kupakot a fődíjhoz. Tudom, hogy kicsi a valószínűsége, de van.
Hát ez meg a másik akkor tessék evekkel ezelőtti elszúrt játékok díjait is újra sorsolni.

Minya, így épp nem! Hisz csak az első beküldők között sorsolnak, nincs duplázás.
Gabi, nem voltál félreérthető!

Én mindenkit megértek, ki ezért ki azért izgul Itt lebeg az a mondás: Legjobb öröm a káröröm.
Talán két nap alatt akarnak mindenkit felhívni hé figyelj, mégis nyertél?
Vagy akkor mégsem hétfőig lesz új nylista. Nekem ezt a hetet mondták. Hétfőn, meg majd szerdát. Miért kell az emberekkel szórakozni? Ilyen egy Pepsis játék, félrevezetik az embereket?
Lesz dolga a fogy. védelemnek.
Rea, de így lehet, hogy jó pár fődíj sorsolást kell tartani

.
Amire én még nagyon kíváncsi vagyok....
Dolgoztat még a pepsi a Human Telexxel?
Évek óta ilyen játékot szerveznek a pepsinek.

Hú ez félreérthető volt...
Szóval amióta nem lehet duplázni, azóta gondoltam, tehát június 1től...
Paint!
Hát majd meglátjuk jövő héten. Én remélem, egy jó pár kedves ismerősöm érdekében, hogy a pepsi kiosztja a kiértesített nyerteseknek a telefonokat!
Bár igaz abban is reménykedem, hogy az új helyzetben, ha sorsolnak, esetelg Fortuna ismét rám mosolyog egyszer

Minya: logikus.
Van mondjuk 500e akciós pepsi, ebből beküldtek mondjuk 50e darabot, de sok a többszörös beküldés ezért nyilván valahogy bele kell nyúlni, hogy a fődíj sorsolásánál ezek ne vegyenek részt.
A kupaknapló egy nem nyilvános cucc. Tehát mindenki csak a sajátját tudja megnézni. Ott a kódnál sem szerepelt az, hogy nyert vagy nem nyert. Mondjuk én elmentettem a változtatás előtti kupaknaplót.
Én is nyertem már fogyasztóvédelmi ügyet.
Azt is megvette vki, nem én igaz, én csak nem hagyom veszni.

De most már lehet, hogy ott hagyom.
Paint, miért fűződne érdeke a Pepsinek a Te környezetvédelmedhez?

Nem kell parázni a Pepsi, meg a Telexke meggondolja legközelebb milyen játékot fog szervezni.....kemény világ vár rájuk. Engem átvágtak, találtam egy csomó kupakot, és ha már előttem vki beküldte, én lennék a hibás? Arra akar rávezetni ne találjak? Vegyek? Hagyjam ott a kincseket az utcán?
Ha csak hétfőre kerül fel a júniusi nyertesek listája, az jelentheti azt, hogy még nem sorsolták őket? Tegnap óta kisért a remény...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások