most nincs mit osztogatnom

nekem mindenki a szivem csücski, bár van aki szívem éjsötét felének a csúcske;- na az nem kap semmit

dundibongo
én szivesen okozok neked örömet

-ha nekem adod a nyereményed-
Hm...? Akkor én önző vagyok mert én csak karikor osztogatok.. meg alkalmakra... meg ha nagyon nagyon a szívem csücske vki...

hát mindent nem, de a nyeremények kb 85%-át igen
ez a szenvedélyem

butuska jáccá...
dundibongo mindent azét nem ajizol el....?

Sziasztok! Én még nem nyertem de nagyon szeretnék, Kérlek Fortuna!!
Én azt szeretem, mikor 3x örülhetek 1-1 nyereménynek; 1, mikor megnyerem 2,mikor megkaom 3, mi9kor elajándékozom és tiszta happy vagyok mikor látam annak az örömét aki megkapta

tiszta haszon

Hát de nem? A kollégám egyszer kérdezte "minek nekem ennyi vacak? "
Bögrék, esernyők, törik, stb...
..mondtam én ezzel kábítom magam.
(hogy a nyomorult munkás 7köznapok könnyebben menjenek...)
bár én szeretek dolgozni...
az ajándék kábulat tetszett

Timi1 vannak tuti dolgok... pl. beváltások... gyorsasági amellyekkel ebből az önsajnálkozós hangulatból kizökkensz. Hidd el legtöbb ember kicsiben kezdi... sőt egy-egy nagyobb nyereméy mellé azért több a kisebb apróbb ajik... minden héten nem lehet autót nyerni de akár coccos dolgokat igen... aztán ott vannak a hosstes dolgok, a 7végeket ajándék kábulatban töltheted....
Köszi mindenkinek.Nagyon meghatódtam.:'(De tudjátok mégis nyertem valamit ami nem vesz el tőlem senki a ti rokonszenveteket ,együttérzéseteket hiszen emberek vagyunk akik törődnek mások érzéseivel(főleg ha jártak már abban a cipőben) még ha csak kicsit fontos akkor is!Kitartok!!

Szabina05 Hozzászólás - 2007. október 26. :: 09:55
én két éve kezdtem el játszani. akkor csak rejtvényújságok megfejtéseit küldtem be, és semmi. tavaly nyertem először, a Knorr tányérokat. aztán év elején rátaláltam erre az oldalra. azóta sok mindent nyertem, igaz a nagy része gyorsasági volt, de ha nem találtam volna erre az oldalra, akkor ezeket nem nyertem volna. folyamatosan töltöm az interneten a kérdőíveket, így már nyertem könyveket, CD-ket. nyertem hajszárítókat, testápolócsomagot, stb. remélem egyszer nagyobb nyereményem is lesz. és valóban igaz: idő és kitartás is kell a szerencse mellett.
csumika Hozzászólás - 2007. október 26. :: 09:54
Timi
Ne keseredj el. Én is nagyon régen kezdtem el játszani. Csak apró kis nyereményeim voltak pl bögre, mágnes, könyv, cd.
Tavaly évtől kezdtem el nagyobb dolgokat nyerni ( pénz, utalvány,kenyérsütő, mosogatógép, hajszárító ) a sok kicsi mellett
Nagyon sokat kell érte tenni és áldozni, hogy nyerj.
Fel a fejjel és küdj tovább. Biztosan lesz eredménye.
dallas Hozzászólás - 2007. október 26. :: 09:52
Igy van, a rangletan vegig kell menni.
Sok szerencset mindenkinek
dundibongo Hozzászólás - 2007. október 26. :: 09:49
Timi
az én észrevételem szerint a nyereményjátékoknál van egy láthatatlan ranglétra. ott kezdődik ahol te vagy minnél több időt töltesz el annál többet fogsz nyerni.
én 18 éves korom óta játszok, soha semmit nem nyertem. tavaly már nyertem apróságokat, az idei év pedig hihetetlen- igaz vannak akik többet nyernek- a maga 3 kenyérsütő, 2 telefon, dvd lejátszó, fényképezőgéppel
én csak egyben nem értek egyet a fórumos társaimmal: nem csak munka kell a nyeréshez, hanem szerencse is. vannak társaink akik igenis kimondottan szerencsések!!!!! ha pedig te nem azok közé tartozol akkor: dolgozni érte ezerrel!
Edike1 Hozzászólás - 2007. október 25. :: 22:15
Timi1
Azt mondják pozitívan kell, hozzá állni, akkor nyer az ember. Biztos eljön majd a Te időd is. Regizős játékon én most nyertem először, pont a pickwicknél. Vannak szerencsésebbek, de néha a kevésbé szerencsésbbeknek is jutt. Megaztán ha ingyen játékon nem nyer az ember az legalább nem került semmibe. Nekem az a rossz, ha valamibe egy csomó pénzt, + utánajárást beleölök és nem jön semmi. Aztán ha egyszer mégis nyer az ember az annyira jó. Tavaly játszottunk a bocival, szegény férjem mindig kidobta a papírt, (munkahelyi csokievő - ha láttok egy buszos-t Pesten, aki állandóan csokizik, Ő a férjem), aztán csak kigyűlt az 5 táblás vonalkód. Az utolsó napokban küldtem be. El is felejtettem, zárásiidőszak volt. Aztán a félvagyonért vett MP3-am bedta az unalmast. Az nap a férjemét vittem magammal, ha nagy a stressz, és éjt nappallá téve kell dolgoznom, bedugom a fülem, hogy "csend legyen". Na aznap hívott, hogy most volt a postás, és hozott valami Mp3-szerűt a bocitól. Na akkor nagyon boldog voltam. És szerintem itt mások sokkal jobb történeteket is tudnának mesélni.
szökebabu Hozzászólás - 2007. október 25. :: 22:08
Lesz ez még jobb, csak ne add fel!
bettinah Hozzászólás - 2007. október 25. :: 22:07
Timi!!! Nanana!!!! Egy földim nem lehet ilyen negatív!!! Hidd el, előbb-utóbb össze fog jönni, csak tényleg foglalkozni kell vele. Ne várd, hogy 1-2 hét után beérik a dolog, szerintem ez azért elég ritka, de Rád is mosolyogni fog Fortuna, és a nyertesek között olvasunk majd. A garantált ajándékok meg mindenkit megtalálnak.
frezia71 Hozzászólás - 2007. október 25. :: 22:04
Timi1 Ne keseredj el, még nincs egy éve,hogy én is elkezdtem komolyabban foglalkozni a dologgal. Ha nyitott szemmel jársz nem marad el a siker! Igaz sok időt és energiát kell rá fordítani! De ne add fel!
törpi Hozzászólás - 2007. október 25. :: 21:53
kitartás! sok idő,mire beérik a sok ráfordított,idő,energia és pénz!
Timi1 Hozzászólás - 2007. október 25. :: 21:47
Sziasztok!
Úgy el vagyok keseredve hogy én is leírom a bánatom.Még az éltbe nem nyertem semmit sem és szerintem nem is fogok pedig regisztráltam elég sok helyre de semmi. még a léleküdítő honlapján is valamelyik nap dupán hozták le a nyerteseket.két nap ugyanaz a névsor volt fent amikor kijavították reménykedtem hátha....de semmi. ilyen az én szerencsém
Viki: nem voltam itthon,ezért nem olvastam a beírásod. Tévedsz,én nem kesergek,hanem Freziának válaszoltam,hogy nemcsak neki vannak sok és nem nyerő beküldései,hanem másnak is és sokkal több beküldésből. ezért is írtam,hogy a nyertem azért látszik,mert van ilyen topic,a nem nyertem-et pedig nem nagyon szoktuk beírni. szóval nem kesergek,csak írtam választ. és azóta ma vettem Lipton teákat is és az első kód kapásból nyert,szóval tovább lépek....

frezia de ezek nem voltak "nagy beküldések"

max. 6ból nem lehet...
Bocsi de amikor itt keseregtek akkor mindig elfelejtkeztek hogy azért már nyertetek egyet s mást, igen szép nyereményeket és nem lehet ám mindenhol nyerni.

Törpi Te most nyertél tévét, laptopot, ezek is nagyon szép nyeremények. Gratula hozzá! A laptop különösen nagy mázli, sok beküldés volt. Úgy hogy ne keseregjetek, hajrá előre!!!
törpi!
Ez tényleg sokkal rosszabb arány! De nagyon szorítok Neked,hogy mostmár végre sikerüljön egy nagyobb nyeremény!
és akkor nem beszéltem az eszméletlen sok COKE ÉS Pepsi beküldésről,ami szintén a semmivel zárult. Nestlé az utolsóban kb. 100:0
frezia71: csalódtál? miért nekem sokkal rosszabb arányaim vannak,de a nem nyertet az ember nem nagyon írja be,így nem derül ki. pl.: Kaiser15:0,Lipton5:0,Coop-coca 15:0,Sportszelet 100:0 ,HA:20:0 és még sorolhatnám....GYULAI ELSŐ ADAG25:0,Stella15:0
frezia71 Hozzászólás - 2007. szeptember 08. :: 06:08
Lipton 3/2
Kaiser8/0
Garnier 4/0
Rexona5/0
Coop coca6/0
Csalódtam