Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 172 / 9365 oldal |
Sziasztok. Esetleg valaki tud valamit az Aldi kalendárium nyereményjátékrol? Nyert valaki itt vele? Esetleg valahol egy nyertes lista? Semmit nem találok ezzel kapcsolatban....
Euronics 90 nap az le is jár ma , november közepe - vége szerepelt a játékszabályzatban
Köszi a választ ,kicsit megnyugodtam. Azért remélem hamarosan iküldik küldik mindenkinek !
Ezeket a Srevos nyereményeket még én is várom.
evrika èn is vàrok mèg 🙂
Vár még más is októberi Screvo nyereményt ?
Elephant vajtartó, Euronics ajándék.......
Január végén jár le a 90 nap de nagy a csend ! 🤔🤑
Elephant vajtartó, Euronics ajándék.......
Január végén jár le a 90 nap de nagy a csend ! 🤔🤑
Melyik Maresi játékban volt csak 14 nyertes?
Több lebonyolítóval is dolgoznak.
A saját termék nyereményeket nem a boltban veszi meg a lebonyolító, hanem a cégtől kapja.
Több lebonyolítóval is dolgoznak.
A saját termék nyereményeket nem a boltban veszi meg a lebonyolító, hanem a cégtől kapja.
Maresit sajnos nem nagyon érdekli...
Nyár eleji másik játéknál "elfelejtettek" kipostázni 2 nyereményt, (utánrendelni kellett szerintük, pedig összvissz 14 nyertes volt.), de még kb. nekik állt feljebb, miután jelezve lett, hogy miért nekik írunk, nem a lebknyolítónak (aki amúgy egyáltalán nem regált a levelekre.)
Nem tudom most is ugyanaz-e a lebonyolító mint akkor, de az ő hozzáállásuk is negatív.
Nyár eleji másik játéknál "elfelejtettek" kipostázni 2 nyereményt, (utánrendelni kellett szerintük, pedig összvissz 14 nyertes volt.), de még kb. nekik állt feljebb, miután jelezve lett, hogy miért nekik írunk, nem a lebknyolítónak (aki amúgy egyáltalán nem regált a levelekre.)
Nem tudom most is ugyanaz-e a lebonyolító mint akkor, de az ő hozzáállásuk is negatív.
fanita2,a Tante Fanny nekem sem küldte a Spar 25 ezer forintos utalványt,de a termékek amit kiküldtek azok sajnos rövid szavatossági idővel vannak jelölve.Van olyan termék ,ami holnap lejár.
Nekem ez a játék egy nagy csalódás volt,a Maresi szerintem jobban nyomon követhetné a lebonyolító cég által végzett munkát.
Nekem ez a játék egy nagy csalódás volt,a Maresi szerintem jobban nyomon követhetné a lebonyolító cég által végzett munkát.
Köszi
" alt="
">
" alt="
">jojó pénteki
ZORRÓ
mikori küldés ?
mikori küldés ?
Szia Weber. Igen én. Köszönöm szépen.
Te vagy a Lays fődíjnyertes? Ha igen, gratulálok, ezt én is bírtam volna.
Sziasztok. Apukámnak is ma jött meg a Tante Fanny kiemelt nyeremény de nincs benne a 25000 Spar utalvány. Azt vajon külön küldik?
Paintuci
Bárhol.
Bárhol.
weber
Én is most kaptam előbb meg a Tante Fanny napit és az Iglo napit is egyben küldték. Leellenőriztem, a játékszabály szerint a napi ez, és ezt mind megkaptam:
Napi nyeremény:
Tante Fanny termékek: logózott konyhai törölköző, logózott pizzavágó, logózott konyhai ecset, logózott mágneses jegyzettömb
Korábbi játéknál is ilyet küldtek, de valóban megtévesztő az oldalon kitett kép és a nyereményfelsorolás alapján fagyasztott termékeket várna az ember, én is többször csalódtam már, egy ilyen játéknál azért komolyabb nyeremény is lehetne a napi nyeremény, az Iglo-nál egy zokni volt és egy bevásárlókocsi reklámérme, nagyon kicsi, gagyi nyeremény, ahhoz képest, hogy minimum dupla áron árulják a termékeiket.
Én is most kaptam előbb meg a Tante Fanny napit és az Iglo napit is egyben küldték. Leellenőriztem, a játékszabály szerint a napi ez, és ezt mind megkaptam:
Napi nyeremény:
Tante Fanny termékek: logózott konyhai törölköző, logózott pizzavágó, logózott konyhai ecset, logózott mágneses jegyzettömb
Korábbi játéknál is ilyet küldtek, de valóban megtévesztő az oldalon kitett kép és a nyereményfelsorolás alapján fagyasztott termékeket várna az ember, én is többször csalódtam már, egy ilyen játéknál azért komolyabb nyeremény is lehetne a napi nyeremény, az Iglo-nál egy zokni volt és egy bevásárlókocsi reklámérme, nagyon kicsi, gagyi nyeremény, ahhoz képest, hogy minimum dupla áron árulják a termékeiket.
Kinder működik!
Cuppano!
Ezt a Kindert hol kell venni? Bárhol?
Ezt a Kindert hol kell venni? Bárhol?
jojó
Persze.
Régen feladtad a borítékot és ami azután jött, csupa homály volt.
- Lenyúlta a postás v. tovább küldte -mert persze a borítékon nem volt időbélyegző-?
- Eljutott-e a címzettig v. a postafiókban felejtették?
- Esetleg rossz helyre kézbesítették?
- Bekerültél-e a kalapba?
stb. stb..
A DAP-ot is lehet jól is, meg rosszul is csinálni.
Van, ahol már jól működik.
Észtországban pl. csak a házasság kötéshez és az ingatlan vásárláshoz kellesz személyesen, minden mást neten intézhetsz.
Persze.
Régen feladtad a borítékot és ami azután jött, csupa homály volt.
- Lenyúlta a postás v. tovább küldte -mert persze a borítékon nem volt időbélyegző-?
- Eljutott-e a címzettig v. a postafiókban felejtették?
- Esetleg rossz helyre kézbesítették?
- Bekerültél-e a kalapba?
stb. stb..
A DAP-ot is lehet jól is, meg rosszul is csinálni.
Van, ahol már jól működik.
Észtországban pl. csak a házasság kötéshez és az ingatlan vásárláshoz kellesz személyesen, minden mást neten intézhetsz.