Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 172 / 319 oldal |
sada, azt gondoltam, hogy nincs korlátlan mennyiség, de azért érdekelne, hogy havonta 1-et, 10-et, vagy 100-at sorsolnak.
Ez olyan, mint a gyorsasági bögre v. napszemüveg, meg a táska volt. Ebből sincs korlátlan mennyiség.
Az kiderül valahonnan, hogy hány db heti illetve havi nyereményt sorsolnak ? Én nem találtam róla információt.
oxi, csak akkor én nem vagyok hozzászokva, hogy játszom valamivel egy kicsit és egyből beujjítok egy hátizsákot 

Pancsabi
Annyira azért nem.
Ha vki nem játszik, csak kódokat tölt fel, akkor pont 44 pontja lesz, ami épp a heti 3 pontos és havi 10 pontos nyereményjátékra elég.
A nyeremény pedig sokkal kevesebb, mint máskor.
Annyira azért nem.
Ha vki nem játszik, csak kódokat tölt fel, akkor pont 44 pontja lesz, ami épp a heti 3 pontos és havi 10 pontos nyereményjátékra elég.
A nyeremény pedig sokkal kevesebb, mint máskor.
nem kellene nekik ötleteket adni, h emeljék a pontokat
én nem tudok játszani a rallyson, nem jön be csak a piros háttér, tudna valaki segíteni?
én nem tudok játszani a rallyson, nem jön be csak a piros háttér, tudna valaki segíteni?
Szerintem valamit nagyon elszúrtak.
Vettem egy hátizsákot, de tartok tőle, hogy elveszik. A színpróbán 2 pontot nyertem, azon. A rallyn meg 500 felett teljesítettem, erre kiírta, hogy a bónusz pontokat nem tudja jóváírni. Mellesleg, most meg a boltba nem lehet bemenni. Lehet, hogy lefelejtettek minden ártól egy nullát?
Én ezt a 2-3 pontot keveslem.
Vettem egy hátizsákot, de tartok tőle, hogy elveszik. A színpróbán 2 pontot nyertem, azon. A rallyn meg 500 felett teljesítettem, erre kiírta, hogy a bónusz pontokat nem tudja jóváírni. Mellesleg, most meg a boltba nem lehet bemenni. Lehet, hogy lefelejtettek minden ártól egy nullát?
Én ezt a 2-3 pontot keveslem.06-40-200-025
De minden cigisdobozban benne van, a kód fölött
De minden cigisdobozban benne van, a kód fölött

Mi a Pall Mall telefonszáma?
Jobbra nyíllal gyorsul,balrával meg lassul.
Tudja valaki, hogy a Cabrio Rally-nál hogyan indul el a kocsi? Mert azt írja, hogy jó időpontban játszom, és nyerhetek 2 pontot, de meg sem mozdul a járgány..
Nekem van ilyen fényképkeretem.6×8 cm-es.2 üveglap közé lehet berakni a képet.Hostessek adták a cigihez.
a fényképkeret az digitális képkeret, vagy csak sima?
Nem írnak semmit erről...
Oksi, majd hívom
Most ez a játék éjjel-nappal játszható, ugye?
Most ez a játék éjjel-nappal játszható, ugye?
Hívd fel te is őket. Szóltam nekik, visszahívást ígértek mára, megnézik...úgy látom ez se indul simán. 

Reácska
nekem is azt írta ki, jó idő, ezért kapsz 2 pontot. Ez volt amikor beléptem...aztán mégsem kaptam.
nekem is azt írta ki, jó idő, ezért kapsz 2 pontot. Ez volt amikor beléptem...aztán mégsem kaptam.
A megvásárolt dolgokat kipostázzák ? Nem találom a játékszabályt.
hofi: hogy nyítottam volna ki a széfet ha nincs pontom?
Játszani akartam a színpróbával. Kiírta, hogy én ezzel már játszottam. (mellesleg nem) és hogy jóváírt 2 pontot. De semmit nem írt jóvá.
Játszani akartam a színpróbával. Kiírta, hogy én ezzel már játszottam. (mellesleg nem) és hogy jóváírt 2 pontot. De semmit nem írt jóvá.
Egy beküldött kódra kiirta , hogy van 4 pontom, gondoltam tévedés, de engedte levásárolni.Én nem akarok csalni,van kódom bőven, most mit csináljak ?