Gyöngyösön is rögtön elfogadták

" alt="

">
Szombathelyen,a főtéren szó nélkül,és magyarázkodás nélkül tudtam bevéltani a carte D'or-omat

" alt="

">
hotdog.hu abszolút pozitív, egy ipodot nyertem - igaz, késve, igaz, fel kellett utazni pestre - de mégis sikerült.
Látom!

" alt="

">
Az elmúlt 1-2 napban 3 cégre kellett rászolni:
2 javította (Nádudvari, Maresi), 1 még nem (Landhof).
Igéret szép szó...
Már rég megígérték, de még nem látom a változást.
Maresi : kb öt perc elteltével válaszoltak és javítják az elírást !!

" alt="

">
Köszi Pedri! Negatív tapasztalat ismét :-(
info@opel.hu - én erre írtam és válaszoltak is.
farkaskrisz, esetleg tudnál adni egy opel-email címet? Ugyanis se nekem, se a férjemnek nem érkezett meg a kért dzseki :-( Köszi!
Le a kalappal az Apenta előtt! Tegnap hívtak adategyeztetésre az első héten nyert digitális fényképezőgép miatt, és ma már reggel hozta is a futár a gépet.

" alt="

"> Nagyon szuper, gyönyörű picike, és szuperül fényképez!

" alt="

">
Az Opel eldönthetné, h. akkor a postázással volt gondja vagy a regisztrációval? - csak mert páran azt a választ kaptuk, hogy ilyen néven nincs regisztráció....
Ítram az Opelnek a meg nem kapott széldzsekik miatt, és ezt a választ kaptam:
Tisztelt Én!
Sajnos sok helyről érkezik panasz, hogy nem érkezett meg a széldzseki! Ezeknek a címeknek az összegyűjtése elkezdődött és hamarosan ismét postázásra fognak kerülni! Csak reménykedni tudunk benne, hogy másodszorra már valóban eljuttatja Önökhöz a Posta a nyereményt!
Tisztelettel
Opel Ügyfélszolgálat
a Bizsu Landos karkötőt törötten kaptam meg, írtam ez ügyben az illetékesnek aki 1 órán belül válaszolt is és tájékoztatott hogy kapok másikat helyette

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
nagyon rendesek
Hofi egy angyal, gondolom ezzel sokaknak nem mondok újat, küldött faxon adidas blokkot! Valahogy elkavartam az enyémet... Köszi, köszi, köszi

" alt="

">
Szakmai ártalom nálam a számla téma.
A szakácskönyvet meg nem sajnálom, az nem az én világom, nem is játszottam érte.
Az is nagyon szomorú, h. a kistelepülések pont emiatt hátránnyal indulnak az ilyen blokkok miatt minden játékon... És pár szakácskönyvet is szomorú sajnálni valakitől... Nyugodtan ki lehet törölni a hozzászólást vagy átpakolni máshová - azt hiszem, jobb ha egy időre befejezem a hozzászólásokat.
Elég szomorú dolgok ezek.
Ilyenkor áll égnek a hajam.
Legjobb a megnevezésnélüli blokk, aztán azt csinálni belőle ami kell.
De ez már inkább a negatívba való.
Nem először fordult ilyen elő... Egyébként meg akkor miért ajánlotta a cifes nő ezt a lehetőséget? Akkor ezek szerint itt most mindenki ennyire tudatlan????
Csak az apeh meg ne tudja, mert a nyereményed sokszorosa is kevés lesz a bírságra.
Nagyon jóindulatú, de nagyon tudatlan lehetett, aki megcsinálta neked.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások