Gyönyörű vadonatúj ruhák kisfiúknak tavaszra a vatera-n. Kedvező kikiáltási árral!
Márkák: Philip Russel, KIDS, PENETAL és F.N.C.
Példaképpen:
http://www.vatera.hu/philip_russel_polo_2_92_98_1
32636346.html
nick:vickita
nadina
Nem értem miért csinálják. Akkor minek licitál, sőt harcolt érte. Állatkerti belépő volt 1 Ft-ról. Többen szerették volna.
Tegnap küldtem neki a teszveszen keresztül felszólítást, vasárnapig várok.
Új aukciók a tesz-veszen nadina6. Csere és étkezési jegy is érdekel.
Az árakból egy picit lehet alkudni.

" alt="

">
Judit! Most én is abban a szituban vagyok, mint Te. Csak azzal a különbséggel, hogy a vevőm, még a számlaszámért sem jelentkezett.
Csak leütötte az aukciót kb. 9 napja, az infókat elküldtem neki, azóta semmi.
Még várok pár napot, aztán én is lépek vmit.
Nincs valakinek ismerőse, akit érdekelnének régi bútorok, kerámiák, stb. ? (képek és árak fent a teszveszen-geenus) Köszi
új aukciókat indítottam: teszvesz-geenus
Köszi Nadina! Megpróbálom!
Judit! Én is jártam már így, kell neki egy fizetési felszólítást küldeni. Aztán, ha arra sem reagál (pár napon belül), akkor kell írni a tesz-vesznek egy jutalékvisszatérítési kérelmet. Az után negatív értékelés mellett vissza tudod rakni újra a hirdetést és a "vevőd" pedig valamilyen büntetőpontot kap. Szerintem mindenképpen járd végig ezt az utat, hogy más is lássa, hogy milyen vásárló, ha legközelebb újra licitálgat.
Segítsetek kégyszi!
Febr. 14-én megnyerték az aukciómat a teszveszen. Én vettem fel a vevővel a kapcsolatot, ő nem jeelntkezett. Kérte a számlaszámomat - de még mindig nem utalt. Tegnap írtam neki, hogy még nem érkezett meg a pénz, de válasz nincs. Szerintetek?
/113Ft-ért nyert egy állatkerti belépőt/
A tesz-veszen föleg Diddl és Baby born dolgaim vannak, nézz körül.
Keresem egrileanyka83-t, beszélni akar velem de a honlapra nem akarok neki írni.
Tettem fel új dolgokat a vaterára KKRudolph (Pl. kiránduló hátizsák, strassz karkötő, győri Spinning bérlet, Hama fotó tároló doboz 700 képnek, stb.) Csere is érdekel!
segítene valaki a vaterán? csak egy kérdést kellene feltenni egy eladónak.
Tettem fel új aukciókat a teszveszre! Ha van időtök nézzétek meg! rushcica néven vagyok
sok-sok 1ft-os rucika, mivel nincs helyem tárolni
Mam cumi, Nuk cumisüveghez új cumi, pulcsik kisfiúnak 74-es, bambi kombidressz, kislány harisnya, 29-es cipő, tutyika, pólók, bugyik, szoptatós homeopátiás bogyók - és ezek mind 1ft-ról.
baloghalma - teszvesz
sziasztok

" alt="

">
rengetek 1ftos ruhám van fent teszveszen tofika03 néven.
növérem költözés miatt kiárulja rengeteg ruhájukat hozzá is kukk be megéri ám :
evo74
Sziasztok!
A vaterán janyikne néven nagyon sok termékem van fent.
Holnap de. 9.00 kor. Budapesten a nyugatinál leszek, ha valakinek tetszik valami és leüti ma du. 15.00 ig. akkor fel tudom neki vinni és átadom személyesen.
sziasztok
rengeteg cuccom van cserére a vaterán: mcsbkm felhasználói név alatt.
és van még 1 GB-s pendrive is többféle, újak
képet tudok róla küldeni,
elsősorban eladni szeretnék mindent, de csere is érdekel valami hasznos dologra
KERESEK
KNORR sütőtálat dombóvári vagy kaposvári személyes átvétellel
Új aukciók a tesz-veszen nadina6
Csere is érdekel.
teszveszen nézzetek körül nálam is: nori88

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások