Játékoskártyával feladott ügyfelem nyert a különsorsoláson ( sms-t is kapott és telefonon is felhívták ). A kártya beolvasásakor a rendszer hozta hogy nyert a különsorsoláson összeg helyén "nagy nyertes ".
Érdemes használni sok előnye van.
Jelezni kellene ezt hivatalosan a SzereCSENjáték Zrt-nek, mert az nonszensz, hogy a különsorsoláson nyert nyereményről nem tájékoztatnak, ha Játékoskártyával adtad fel.
Ezzel az erővel lehet, hogy elbuktunk már páran az elmúlt hónapokban/években neten feladott lottóval nyert extra nyereményt, mert nem jött e-mail és az egyenlegben sem jelent meg (a nyert összeg), Ha meg tárgynyereményt, nyertél az meg ugye az egyenlegben sem jelentkezhet pluszként.
Nem tudom milyen hetet sorsoltak a mastercardon, de nekem dec. 27-ei blokkom nyert tegnapi értesítés szerint.
rea300
nekem az autó is megtenné

" alt="

">
chandler
Ne csüggedj! Az utolsó etap 16-án lesz a Spar mastercard játékból.
Jojó
Igen, a 100.000-re🤣és a rollerre hajtottam.
Napibetevő!
De jó, hogy ezt beírtad!
Az előző, foci VB-s játéknál én is csak a gépre bíztam magam.
Remélem, hogy nem maradt bent a nyereményem!
Mondjuk ott is kiírhatták volna legalább azt, hogy hol adták fel a szelvényt...

" alt="

">
Sada
Résen voltam. Tegnapra meg is jött a pénz.
"csak"

" alt="

">
Kedves chandler! Sajnos mindenki rengeteg blokkal játszott. Nekem is csak 10.000-res kártya jött össze.
A Spar Mastercard nyereményjátékán kb. 250 blokk-ot küldtem el. 480 nyereményből semmi nem jött össze. Azért kÍváncsi lennék a nyereményjegyzékre. Nincsenek nagy elvárásaim, de ennyi nyereményből semmi? Bármi más nyereményjátékon a napi nyereményekből hamarabb összejön bármi is legyen az. Bukovári.

" alt="

">
De időben észrevetted, ugye?
Nem buktad el?
Játékoskártyával feladott lottó szelvénnyel, külön sorsoláson elért nyereményt a lottózós terminál nem mutatta ki!! e-mailt sem kaptam róla, pedig a játékszabály szerint kellett volna. Tanulság: külön sorsolásoknál mindig le kell ellenőrizni a hivatalos nyereményjegyzékben a szelvényszámot!
Reál - Chio
HIBA
Adatfeldolgozás sikertelen! Kérjük próbálja újra!
A MySPAR appban az üzenetek között van a kód ,ha nyertél pontot azt is ott közlik.
a tesco papsi lays működik nálatok? köszi
Most jött a mail a Tesco Pepsi-Lays szervezőktől.
Megjavították az év-választó mezőt
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások