Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 173 / 255 oldal |
Voltaren-nél két egyszerű kérdésre kell válaszolni és visszaküldeni a címükre ezt a képeslapot! Én is ma szedtem ilyet a metrón! Az első visszaküldőknek jegyzettömbös hűtőmágnest küldenek!
A metrón utazva láttam egy Voltaren reklámot, amin volt egy képeslapokból álló tömb (vagy valahol mellette), amit ha kitölt és visszaküld az első 10000 visszaküldőnek jegyzettömbbel kombinált hűtőmágnest postáznak
Érdekel vkit bombis hűtőmágnes!?
kedves mindenki.kitkat mágnesek egyenlőre elfogytak, már várólista is van, ha valaki mégsem kérné az első 5-ből
ha mégis hozzájutok még ti lesztek akiknek először szólok
ha mégis hozzájutok még ti lesztek akiknek először szólok

annipanni én is írok!
Annipanni, ugye nekem is marad egy? Írtam mailt!
annipanni: írtam. 1 kitkat érdekelne. Van amit kérsz.
5 db kitkat mágnes cserére vár.
érdekelnek a következők:
bords eve mágnes, medve sajtos mágnes, haribo 100gr-os csomagolása, garnier blokk.
érdekelnek a következők:
bords eve mágnes, medve sajtos mágnes, haribo 100gr-os csomagolása, garnier blokk.
Van bords eve, kétféle téli nutellás (síelős, hóemberes), gardena öntözőrendszeres. Ha tudsz, légyszi küldj képet a cseréidről.
Vannak mágnesritkaságaim, kérésre küldök képet. Kitkatost szeretnék. Akár külföldi is szóba jöhet. 

Bocsi, van itt Kovács Márta, hűtőmágneses??? Kérlek jelentkezz, kellene nekem egy mágnes. 

Viki írtam megint. 

Igen... most én vagyok a főnök, egyedül vagyok. 

Paint: most?
Írjál majd kitörlöm.. 

Paint: én válaszoltam is a másik címedre, mert a Trilakosra nem mertem írni nehogy lecsesszen a főnököd. Tescoban nem voltak kitkatosok. 

kit-katosok... bocsi 

Viki hazaértél már a tescoból?
Voltak ki-katosok? Írtam bentről is a címeidre.... hogy az előlapért, meg a hátlapért milyen mágnesekkel tudnék kedveskedni. 
Voltak ki-katosok? Írtam bentről is a címeidre.... hogy az előlapért, meg a hátlapért milyen mágnesekkel tudnék kedveskedni. 
Tegnap már egyáltalán nem voltak osztogatni Újpesten, nem csak fél hétkor.
Úgyhogy sajnos én sem tudtam szerezni cserére. 
Úgyhogy sajnos én sem tudtam szerezni cserére. 
Van egy figyelő-s (újság) hűtőmágnesem, állásbörzén jártam
Haribot szeretnék érte, ha lehet...
Haribot szeretnék érte, ha lehet...