Én már írtam, de le sem tojják.

" alt="

">

" alt="

"> (írok majd nekik ha van hová, hogy most mi a szösz van v. lesz? )
Sorsolnak mellé 5 db időgépet is. Marty és Doki is jönnek.
Még mindig jobb, mint a Tescos Red Bull, ahol 6-án sorsolják az F1 belépőket.

" alt="

">
Javították a Red Bull - OMV honlapot, ha végeztél a játékkal, már engedi beírni a blokkadatokat.
De a jsz-ból továbbra sem derül ki, hogy mikor/hogyan sorsolják a Fődíjat, az F1-es belépőket. Csak annyi van, hogy ez a júliusi nyeremény.
De nyerő időpontos? Vagy majd a hónap legvégén sorsolnak? Esetleg a legjobb nyer? Ez továbbra is kérdéses. Elég nyomi a jsz.
Augusztus 2-4-ig lesz F1 a Hungaroringen, ha augusztus 1-jén sorsolnak, az izgalmas lesz...
Valaki esetleg tud infót róla?
Hat akko nem ures a doboz... 😒
Ez egyre szebb, válaszolt a Spar, a sorsolás lezajlott, nyertesek értesítése folyamatban, de én írjam meg melyik sparban láttam kinn a dobozt.
Most kimentem a legközelebbibe, a dobozba belefotóztam, és ott figyelnek a pályázati szelvények az alján.
Szuper.
Ilyen dobozos játékokkal kar foglalkozni hacsak nem az az egy üzlet vesz reszt a játékban es akkor azt a dobozt nem kell csak az irodaig bevinni. Biztos h. országos a területi kepviselo is ember aki azt se tudja mi a jatek biztos ott felejtette.
Már jeleztem, jött egy automatische antwort, hogy 30napon belül válaszolnak.
Lehet, hogy üres a doboz, de eddig az ilyen egyszeri promóciós dobozokat elvitték, nem hagyták kinn.
Arra lettem volna kiváncsi, hogy országos szinten tapasztalható ez, vagy csak Budapesten?
Lehet ures a doboz a blokkokat mar elvitték. 😜
empedocles
Jelezd a Spar oldalán!

" alt="

"> volt már ilyen Coop játékkal is

" alt="

"> Ezek a bolti gyűjtős játékok nem igazán hitelesek,bizonyítani sem tudsz semmit

" alt="

">
A 'grillezni főnyeremény' spar/interspar gyűjtőládáit látom egy-egy budapesti Sparban, holott elvileg június 27-én volt sorsolás. Nyertes lista még sehol, ládák az üzletekben, csak nekem fura?
Csak pár mondat a köztisztviselők napjáról:
Az önkormányzatok idén is saját hatáskörben eldönthették, hogy július elsején (ha az munkanapra esik) dolgoznak-e vagy sem. Szfváron. most hétfőn nem dolgoztak. Sőt előző péntekre fakultatív egészségügyi szűrőnapot szerveztek, azaz már akkor sem mindenki dolgozott. A kormányhivatalnál rendes munkanap volt.
Ne felejtsétek el aktiválni dm, otp, kuponjaitokat!
https://sasszemklinika.hu/szemuveggyujtes
Aki tud segítsen, szép kezdeményezés
Mivel "Ilyen a világon nincs, komolyan nem hiszem el!" topic nincs, így ide írom.
Haverom nagyon szeretne eljutni a Formula 1-es versenyre a Hungaroringre és szereti a jó sört is. Mondtam neki, hogy ugorjon el a Sparba, vegyen 4 Heinekent (3+1 alk.m.), HOZZA EL A BLOKKOT és pályázzon, hátha összejön.
Egy órája hívott, hogy volt a Sparban, vett 4 sört, DE OTTHAGYTA A BLOKKOT.
Kábé 1000000000000000000 alkalommal mondtam neki, hogy mit kell venni és a blokkot ne hagyja ott. Mégis sikerült neki. Pedig csak a 4 sörért ment be.
Kitróbáltam a Gyermelyi Tefál darabolót-fájintos! Az ujjacskátokra vigyázzkodjatok!
Bocs, ezt nem tudtam. De ahol olvastam, ott sem tudták, vagy régebbi kiírás került elém a neten.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások