Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 173 / 233 oldal |
Wen Szeretnék én is kérni egy laptopos meghívót.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Nekem is küldhettek laptopos meghívót!
Galéria, megkaptam és küldtem is meghívót, meg most az előbb mailt is
Wen, írtam Neked én is mail-t meghívó ügyben megkaptad?
Köszi
Köszi
Természetesen én is szivesen fogadom a laptopos meghívókat
Aki megadta a nevét, mindenkinek küldtem meghívót, köszönöm az érdeklődést. Aki nem adta meg, légyszi, küldjön egy mailt a vezeték- és keresztnevével. Az email címet úgyis látom a feladónál /ez a két adat kell/
Engem is érdekelne a laptop-os meghívó.
wen engem is érdekel
wen
én is kiváncsi lennék erre
én is kiváncsi lennék erre

Én kérek, köszi!

az lemaradt, hogy hasonlóan a Nestle Fittness-hez, párban nyerhető a laptop /1-1 hetente/ !
Sziasztok!
2007. május 14-ig laptop nyerhető hetente, kinek küldhetek meghívót? Név és email cím szükséges, nincs más teendő, csak a mail fogadása.
2007. május 14-ig laptop nyerhető hetente, kinek küldhetek meghívót? Név és email cím szükséges, nincs más teendő, csak a mail fogadása.
a www.sportingbet.com / ami magyar nyelvű /van meghivóm
ELŐNYEI!
Regisztrációért kapsz 2500 ft bonuszt+
Első fogadásért újabb 2500 Ft bonusz +
ha 10000 ft al feltöltöd a számlád újabb 5000 ft a bónusz+
ha casinóban játszol és vesztesz, 50 dollárt jóváirnak a számládon, tehát 10 ezer forintért kb 25000 ftot játszol.
Akinek kell meghivó irjon!
ja és magyar nyelvű az ügyfélszolgálat is!
ELŐNYEI!
Regisztrációért kapsz 2500 ft bonuszt+
Első fogadásért újabb 2500 Ft bonusz +
ha 10000 ft al feltöltöd a számlád újabb 5000 ft a bónusz+
ha casinóban játszol és vesztesz, 50 dollárt jóváirnak a számládon, tehát 10 ezer forintért kb 25000 ftot játszol.
Akinek kell meghivó irjon!
ja és magyar nyelvű az ügyfélszolgálat is!
Sziasztok. Tudna valaki egy iwiw meghivót küldeni??????
Sztem ne aggódjatok a Nestl visszaigazolás miatt, én kb. a meghívók 2 %-ról kaptam,viszont a sógorom elírta véletlenül a születési dátumát (vagy a rendszer "írta el",nem tudom) és jelezte feléjük,akik visszaírtak,hogy átírták mind a 93 meghívójában. Pedig ő sem kapott visszaigazolást.
szokebabu
Én négyet, amiben Te is vagy!
Én négyet, amiben Te is vagy!
Én sem kaptam a Nestlétől egyetlen visszaigazolást sem,pedig sokótokkal vagyok regizve. Kapott már valaki velem is visszaigazolt emailt??
meghívó elkelt
Sziasztok!!!!
A Nestlé meghívokkal nekem is akadtak problémáim, ugyanis még egyetlen visszaigazolást sem kaptam pedig legalább 100 meghívót küldtem és minimum ugyan ennyit kaptam:S.....Hát nem tudom mi lehet a gond, talán túlterhelt a rendszer vagy fogalmam sincs, de remélem ettől függetlenül azért mindenki regisztrációja érvényes lesz
Köszönöm az eddigi meghívókat és ezúton kérek mindenkit, hogy akinek BÁRMILYEN játékba van meghívója, küldjön nekem is a következő címre:.kis801118@freemail.hu !!!
Előre is köszönöm
Sziasztok!
A Nestlé meghívokkal nekem is akadtak problémáim, ugyanis még egyetlen visszaigazolást sem kaptam pedig legalább 100 meghívót küldtem és minimum ugyan ennyit kaptam:S.....Hát nem tudom mi lehet a gond, talán túlterhelt a rendszer vagy fogalmam sincs, de remélem ettől függetlenül azért mindenki regisztrációja érvényes lesz
Köszönöm az eddigi meghívókat és ezúton kérek mindenkit, hogy akinek BÁRMILYEN játékba van meghívója, küldjön nekem is a következő címre:.kis801118@freemail.hu !!!
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Van egy iwiw meghívóm