Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 173 / 233 oldal |
Wen Szeretnék én is kérni egy laptopos meghívót.
Nekem is küldhettek laptopos meghívót!
Galéria, megkaptam és küldtem is meghívót, meg most az előbb mailt is
Wen, írtam Neked én is mail-t meghívó ügyben megkaptad?
Köszi
Köszi
Természetesen én is szivesen fogadom a laptopos meghívókat
Aki megadta a nevét, mindenkinek küldtem meghívót, köszönöm az érdeklődést. Aki nem adta meg, légyszi, küldjön egy mailt a vezeték- és keresztnevével. Az email címet úgyis látom a feladónál /ez a két adat kell/
Engem is érdekelne a laptop-os meghívó.
wen engem is érdekel
wen
én is kiváncsi lennék erre
én is kiváncsi lennék erre

Én kérek, köszi!

az lemaradt, hogy hasonlóan a Nestle Fittness-hez, párban nyerhető a laptop /1-1 hetente/ !
Sziasztok!
2007. május 14-ig laptop nyerhető hetente, kinek küldhetek meghívót? Név és email cím szükséges, nincs más teendő, csak a mail fogadása.
2007. május 14-ig laptop nyerhető hetente, kinek küldhetek meghívót? Név és email cím szükséges, nincs más teendő, csak a mail fogadása.
a www.sportingbet.com / ami magyar nyelvű /van meghivóm
ELŐNYEI!
Regisztrációért kapsz 2500 ft bonuszt+
Első fogadásért újabb 2500 Ft bonusz +
ha 10000 ft al feltöltöd a számlád újabb 5000 ft a bónusz+
ha casinóban játszol és vesztesz, 50 dollárt jóváirnak a számládon, tehát 10 ezer forintért kb 25000 ftot játszol.
Akinek kell meghivó irjon!
ja és magyar nyelvű az ügyfélszolgálat is!
ELŐNYEI!
Regisztrációért kapsz 2500 ft bonuszt+
Első fogadásért újabb 2500 Ft bonusz +
ha 10000 ft al feltöltöd a számlád újabb 5000 ft a bónusz+
ha casinóban játszol és vesztesz, 50 dollárt jóváirnak a számládon, tehát 10 ezer forintért kb 25000 ftot játszol.
Akinek kell meghivó irjon!
ja és magyar nyelvű az ügyfélszolgálat is!
Sziasztok. Tudna valaki egy iwiw meghivót küldeni??????
Sztem ne aggódjatok a Nestl visszaigazolás miatt, én kb. a meghívók 2 %-ról kaptam,viszont a sógorom elírta véletlenül a születési dátumát (vagy a rendszer "írta el",nem tudom) és jelezte feléjük,akik visszaírtak,hogy átírták mind a 93 meghívójában. Pedig ő sem kapott visszaigazolást.
szokebabu
Én négyet, amiben Te is vagy!
Én négyet, amiben Te is vagy!
Én sem kaptam a Nestlétől egyetlen visszaigazolást sem,pedig sokótokkal vagyok regizve. Kapott már valaki velem is visszaigazolt emailt??
meghívó elkelt
Sziasztok!!!!
A Nestlé meghívokkal nekem is akadtak problémáim, ugyanis még egyetlen visszaigazolást sem kaptam pedig legalább 100 meghívót küldtem és minimum ugyan ennyit kaptam:S.....Hát nem tudom mi lehet a gond, talán túlterhelt a rendszer vagy fogalmam sincs, de remélem ettől függetlenül azért mindenki regisztrációja érvényes lesz
Köszönöm az eddigi meghívókat és ezúton kérek mindenkit, hogy akinek BÁRMILYEN játékba van meghívója, küldjön nekem is a következő címre:.kis801118@freemail.hu !!!
Előre is köszönöm
Sziasztok!
A Nestlé meghívokkal nekem is akadtak problémáim, ugyanis még egyetlen visszaigazolást sem kaptam pedig legalább 100 meghívót küldtem és minimum ugyan ennyit kaptam:S.....Hát nem tudom mi lehet a gond, talán túlterhelt a rendszer vagy fogalmam sincs, de remélem ettől függetlenül azért mindenki regisztrációja érvényes lesz
Köszönöm az eddigi meghívókat és ezúton kérek mindenkit, hogy akinek BÁRMILYEN játékba van meghívója, küldjön nekem is a következő címre:.kis801118@freemail.hu !!!
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Van egy iwiw meghívóm