Nórika
Ez szerintem mindenütt így van, csak a tavaszi kollekcióra vonatkozik az utalvány és csak a Fundango márkára. Igaz, itt Debrecenben 2 sorban voltak a ffi és a női cuccok, volt bőven választék.
nA ELMENT KÉT KÓD

utálom ezt a játékot
Nórika:nem lehet hogy így akarnak megszabadulni a tavaji kollekciótol?Én csak rákérdeznék.Ilyenre még itt senki nem panaszkodott.
Na meg egyébként is a fundangonak nem teljesen mindegy mit "vennél" rajta.
Ja, abból 4 ffi ing volt... talán kapnak majd még.. a remény hal meg utoljára

A Győr Plazában voltam; az "árukészlet" 8-9 db-ból állt...

Nórika: és az az árukészlet milyen volt? Nem tudtál belőle választani?
Mondjuk ezért szerintem lehetne reklamálni.
1re jobb

én is így jártam, pl cipőt nem is lehet venni, arra nem vonatkozik az utalvány
Ki vagyok akadva. Most jövök az üzletből, ahol be lehet(ne) váltani a kuponokat. Mutatja a tulaj, hogy honnan tudok választani. Mert hogy kapott külön erre a promóra egy árukészletet, és csak abból választhatok, a saját készletéből nem!!! Hallottatok már ilyesmiről??
most is néztem, váltott egyet 21-kor, a következőt 33-kor az én órám szerint. ezért nem nyerünk
az a borzasztó hogy figyeltem kb 10 körön keresztül és mondjuk mindig a 14. másodpercben váltott, akkor ha nyomtam a 14.-re zsinórban nyertem.
De most erre nem lehet alapozni, mert összevissza vált. Ma még volt olyan hogy 6-7 percen keresztül tartotta magát ahhoz amire beállt, ilyenkor még van egy halvány esély. Na mindegy, annak örülök hogy az első héten aktíva voltam.
Köszi, akkor a maradék két kódom majd eszerint próbálom elküldeni

Hátha...
Ezek szerint az én órám rengeteget késik,de a másodperce 7 mp-el van elöbbre az enyémnek.
egy másodperc az minden órán egy másodperc, az a baj hogy mindig másik másodpercben vált, hiába ugyanazt az órát nézem. időnként előfordul hogy tartja magát ahhoz 4-5 körön keresztül amire beállt, csak ilyenkor lehet nyerni(legalábbis nekem így jött össze az a nyavalyás 3)
Smile
ehhez az órához képest, ez elvileg mindenkinél ugyanazt mutatja
http://www.pontosido.hu/ts/time1s.cgi
Egyáltalán nem pontos,de én ide löttem be a másodperceket,tegnapelöttől már így is csúszott 3 mp-et.De mihez képest írjam,hogy hogyan jár,nincs egységes óránk.Nálam mindjárt eléri a felet
A potyát sajnálom

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások