Paint
szolni szolhat, de en mar nem birok lassan tobbet meginni....

Amúgy a fődíj esetében van logika. Az mégis csak fődíj.
fozo.gabi
mondjuk az igaz, h ennyi erovel akkor a nyertesek listajarol is levehettek volna.... persze lehet h az meg arebb van....
parax100

Rea, ezt tudod, vagy csak gondolod ?
Tény hogy belenyúltak a kupaknaplóba, ebből következik akár a nyertes kód mellett az állhat már felhasználták. De nem az áll, hogy kizárták. De akár az is megtörténhet. Természetesen sokan azt szeretnék, hogy ne kapják meg azok akik......
Sokan azt szeretnék kapják meg a telefonjukat.
Ha a Pepsinek kell még egy balhé, hogy nem adják oda a telkókat, akkor hajrá. A jszabályzat azt írja 1 kód egyszer, akkor miért nem akkor nézte meg ugyanmár felhasznált kódról van e szó. Miért nem úgy sorsolt?
Vannak nagyon jó média műsorok, ahol jót fognak ezen csámcsogni, van a fogyasztó védelem, is ahol én már nyertem a humaniccal szemben egy cípő ügyben. Annyira ostoba ez a Pepsi, meg a Humán Telex is. Senki nem fogja a megnyert telefonját akár, így akár úgy nyertet annyiba hagyni, ezt elhihetitek. A sz** csak tovább keveredik. Lehet az egész nyarunk a Pepsiről szól majd.
Reacska! Ez lehet

Luci!
Szerintem pedig olyan szempontból van összefüggés, hogy ha nincs a kupaknaplódban pl. az aznapi nyertes kód, akkor nem is nyertél...
De majd jövő héten kiderül, hogy minden nyertes megkapja-e a telefonját.
A fódíj miatt változtatták meg, hogy a többszörös beküldések ne vegyenek részt a fődíj sorsolásán.

dallas
Nem látok közvetlen összefüggést a kupaknapló-állomány és a nyertes kódok között. Ha lenne, a kupaknaplóban az is jelezve lenne, hogy melyik kód nyert. De ez csak a nyertes listából derül ki. Érvényesek a nyertes listában a kódok, sztem nem fognak változtatni. Az biztos, hogy júniusban már nem fogad el többszöri küldést.
Hát én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy most mi lesz...
Én a második napon nyertem a telcsit, egy kódocskával, szóval remélem jövő héten én várhatom
a kupaknaploban modositottak visszamenoleg a bekuldott kodok statuszat.
ebbol szerintem az adodik hogy nem akarjak kiadni a telefonokat.
Mindenki használ kiskaput ki így, ki úgy. Az hogy ne legyen feltűnő, hát ki mondta volna azt a 18 telefonnál ugyan már nem kell......ha nem lett volna a nyertes lista nem lenne ez.
Az is kiskapu ha 50 emairól nyomja a szavazatokat magára egy szavazásos játéknál. Mindenki úgy játszik ahogy tud, illetve engedik, meg amit bevesz a gyomra. Én pl. nem tartom csalásnak ha vki nem dohányzik, és mégis játszik egy cigis játéknál. Persze arra megy ki a dolog nehogy rászoktassák, mert motíválják az illetőt a nyereményekre, de hát tele van az utca cigisdobozzal. Aki felveszi, az meg környezetvédő.
És akkor ki kap telefont meg ki nem, és mikor? ...és kit mikor hívnak vagy nem a júniusi esélyegyenlőségben tartó játéknál?
Én is most beszéltem velük. Igen, hétfőn kezdik el kiszállítani a telókat.
Legkésőbb hétfőig lesznek újabb nyertesek (amik idáig nem voltak fent).
A telefonokat hétfőtől fogják elkezdeni kiszállítani, nyerési sorrendben
És szerintem itt zárjuk is le a témát, mindenkinek jó játékot.
Hunnia, az valóban nem kiskapu, az csalás.
És aki dohányzik (a saját pénzéből),de még nincs 18 és olyan nevén játszik aki már 18?
Az nem kiskapu.
silver: nem feltétlenül fontossági sorrendben: taktika, talpraesettség, pénz, információ.
És sok helyen még nyiletkozni is kell róla hogy dohányzol
Akkor ez egyenesen csalás
Rea: megírhatnád a nagy nyerések titkát

Én sem minősítettem, csak kérdeztem.
Most speciel nem is rád gondoltam pl. a cigis játékokkal.

De olyant ismerek, aki játszik, de nem dohányzik, sőt dohányellenes. Szerintem ez ilyen megvilágításban kiskapu.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások