mamzi nekem nem csak korán kellett kelnem de későn is feküdtem le
ma hajnalban fél egykor értünk haza Gyuláról mire lezuhanyoztam bekaptam pár falatot és fogata mostam majdnem két óra volt
7 kor meg keltem mert mentem meccset fújni
remélem, enesza és Hapcika is jönnek
Sultann-t sem láttuk rég...
úgy vagyok én is, ahogy dorati. most aggódjunk?
sada-nak egy üzenet:
olvastam a leveledet délelőtt, csak rohanásban voltam, most tudok reagálni
egyről beszéltünk, csak én kicsit másképp közelítettem meg a kérdést
értelek abszolút

Sziasztok
Szia Dorati czd és mamzi és mindenki más aki itt van
már "csak" másfél óra !!!!!!!!!!!!!!!!
szia czd! lesz ha addig el nem alszom, mert reggel - sajna - nagyon korán kell kimásznom az ágyból! de még bírom.
szia czd: látom itt jártál, én is a lap.hu-k között császkáltam, és nekem is bejelzett a gépem, hogy a tűzfal valamit blokkolt, de én annyira béna vagyok a számítógéppel kapcs. dolgokhoz, hogy halvány gőzöm sincs, miről van szó.
Írsz éppen a kémprogramról, azt miről lehet felismerni? én explorert használok ráadásul. Most megijesztettél, a magyar oldalak között sincs biztonság?
mamzi
lesz nagy játék
szia mazsas
megnyugodtam

ez igy van, szép jó estét mindenkinek!
most megnéztem a leveleimet, és voltak olyanok, ahol visszaigazolást kér a levél írója
bocsi, de nem küldöm a visszaigazolásokat, mert a citrom valahogy furcsán kezeli ezt az opciót (fehér halál... igaz, nem kék, de halál), és ki kell lépnem, meg be kell lépnem újra, ha elküldöm
azért megkapok mindent

Nem magadban beszélsz, mert rengetegen olvassuk. Szép estét. Várjuk az éjfélt együtt.
oh, lehet, hogy magamban beszélek?

új hírem van: amint szépen böngészgettem a lap.hu-k között, egy rahedli kémprogram szépen rákúszott a gépemre, és ontották az info-t világszerte
pedig nem is explort használok
nem egészen veszélytelen játék ez...
sziasztok Nyíltszív és dorati

halihó
van itt valaki a baglyok közül?

sziasztok ezekhez kérnék segítséget:
Hogyan rövidítjük a kis- és középvállalkozásokat?
Melyik az egyetlen magyar alapítású vallás, melynek létét az 1568-as tordai országgyűlés biztosította a lelkiismereti és vallásszabadság törvénye által?
Lehet papírra vetni. Lehet vizsgálni nagyítóval, szögmérővel, számítógéppel. Dolgoznak rajta a rendőrségen, a lélek kutatói és az irodalomtudósok. 2000 éve ott van a templomokban. És ha a választ továbbítani akarod, te is ehhez fogsz...
Kisváros az Isztriai-félszigeten St. Euphemia katedrálissal.
Ha "riasztó" környéken laksz, és megoldást, technikát keresel.
Ha nem müködik az egered vagy nem tudsz nyomtatni, őt hívod.
Hazánk remekírói által alkotott hosszabb prózai mű.
köszönöm
és nem szundiztál egy kicsit napközben?!

akarom mondani ma
hajnalban
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások