Ugye, hogy élménydúsabb, mint otthon hűtőmágnest szelektálni, és gyerekeket tisztitani?

Hm..... az egyik srác törte a magyart, a másik szépen beszélte a szép magyar nyelvünket de hát, hogy is írjam le. Fekete srác volt. Olyan tiszta fekete.

Az a gáz amíg meggyőztem nem terem neki itt babér elment sok-sok percem az internetjegyből.

De azért ha egy este 2 is, még nincs gond.

Paint,
panaszkodsz, vagy dicsekszel?

HÁT EZT NEM HISZEM EL! Most már jó lesz ha lesz otthon internetem, mert tele van a hócipőm, nem elég, hogy ugrálnak a fejemen itt a Mc donalds internetezőjénél, de amikor netezek ide jött egy figura, hogy adjam meg a számom, mire leráztam, gondoltam eszek valamit akkor meg egy másik jött oda, hogy ismerkedni szeretne. Ezek most szórakoznak velem vagy kapos vagyok ma. Hát nincs elég bajom. Világgá megyek!!
fozo.gabi Hozzászólás - 2006. január 27. :: 10:46
Szerintem egy kicsit túl van moderálva ez a fórum, ok nélkül!
Az ok, hogy amit valaki rossz helyre ir, át van téve, de mindenkinek lehet véleménye a témáról, ha akarja elmondja, és a vita reméljük magától elcsendesedik, mint általában...
Vagy ha valaki olyan dolgot ir be amit nem lehet nyilvánosan az is kerüljön törlésre, ok, de itt semmi olyan nem hangzott el amit ki kellett volna rögtön törölni.
Én is egyetértek Gabival. Egyébként az oldalon is lenne még mit fejleszteni, erre volt is több javaslat nem olyan régen az offtopicban, köztük az enyém is. Nem tudom, mi lett végül a sorsuk.
Engem még nem töröltek, de lehet, hogy majd most

Teljes mértékben egyetértek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bár lehet ez a hozzászólásom is törölve lesz úgy mint sok másik, amiben egy darab durva megszólítás vagy szemrehányás sem volt ! /teszem hozzá/!
Azt hiszem sokan jártak már így mint mi!!
De nem ragozom!

birka,
a kimoderálásra gondolsz, ugye?

Én is Gabi véleményét osztom a túlzott moderálással kapcsolatban. Abban Reának is igaza van, hogy más fórumokon is rendbeteszik a moderátorok a topicokat, de ahogy én látom, inkább alpári stilus használata, illetve a topicok szándékos szétoffolása esetén. Ilyen indokkal szó nélkül törölni, hogy a téma túl van tárgyalva, szerintem modortalanság, a hozzászóló semmibevétele. Ez persze a magánvéleményem, senkire nem akarom rátukmálni, persze engem is nehéz lenne meggyőzni az ellenkezőjéről. Szóval én sem szeretnék vitatkozni.

andi... irtam emailt, várom válaszodat....
Írd meg e-mailon! Hátha egy a problémánk!!
Ahoz nevet is kellene írnom, és nagyon nagy vita alakulna ki, majd kis idő múlva amikor leüllepszik a dolog, és még mindig dúl bennem a csalódottság elmesélem.
Életem első, de remélem utolsó fórumos hatalmas csalódását elhettem át a napokban. Remélem hamar elmúlik....

a mailbox levelező ismét nem müködik.......
A tel. számot v. tőled, v. a szolgáltatódtól tudják.
1.) A szolgáltatódnál meg lehet tiltani, hogy kiadják a számodat reklám célra.
2.) Egyes játékoknál, ahol kérik a tel. számot, benne van a játékszabályzatban, hogy azt késöbb reklám ill. piackutatási céllal fel kívánják használni.
Ha ezt nem szeretnéd, akkor fájó szívvel, de le kell mondani ezekről a játékokról.
Kezd az agyam bepöcceni
Szinte az összes mobilomon meg a családtagok mobilján is zaklatnak felmérésekkel kapcsolatban
Titeket nem?
Már nem győzőm elhajtani őket
bubus!
Én a helyedben telefonálnék vagy írnék a Reál központba. Múltkor én is betelefonáltam, amikor a XII. kerületi elátkozott üzletükben nem fogadták el tőlem a 2.000,- es utalványt (amit tőlük nyertem). Amikor kb. 2-3 nappal később mentem egy másik hasonló utalvánnyal már elfogadták. A központban nagyon begurult az illető...., gondolom helyrerakta őket.
Én biztosan nem várnák holnapig.Ezek után gondolom az ilyen játékoknál az esély a nullával egyenlő.!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások