Tesco - Lay's
Semmi változás.
Én január másodikai dátummal fogom bepáHázni a szilveszteri blokkot, ha nem javítják meg holnapig.
A vicc kategóriába sorolható az 50-es is!
1/4 csoki......
Supershop mikor szokik már le a 25 pontokról.
Tesco-Ceres ,Hamé stb... jól kiválogatta a promós termékeket

" alt="

">
Vágási Feri
köszönöm

" alt="

"> reméljük mielőbb megjavítják ,ha nem szabadságolták magukat

" alt="

">
Pepsi - Lay's
Válasz még nem érkezett, a felületet sem javították...
Reméljük, hogy negyedikéig dikerül megoldani.
Aranyoskicsi
Nálam nincs mai pont.... Semmilyen push up üzenet nem jött...
Sziasztok!
A supershop- hoz annyit fűznék, hogy ha applikációt használsz akkor ott üzenetben ahol írja,hogy mennyi pontot kaptál ott van a kód is. Legalábbis nekem ott van, viszont feltöltésnél azt írta ki, hogy a kódot már felhasználták

" alt="

">
Jelica
Én is most vásároltam MYSPAR alkalmazással, melyhez hozzá van rendelve a SuperShop kártyám, én is kaptam a hétfői 6%-ot is, de kódot nem kaptam. Most írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy rosszul értelmeztem a részvételi szabályzat a) pontját?
Természetesen megvolt az 5000 Ft feletti vásárlás.
Várom a válaszukat.
Pepsi-Lays válaszolt már vkinek,nekem még nem

" alt="

">
Supershop nagyon nem működik még....
App-ot érvényesítettem vásárláskor, a hétfői 6% kedvezményt meg is kaptam, látom a blokkon.
Pontokat sem írt jóvá a rendszer, push üzenetben nem kaptam kódot és a tranzakcióimnál sem látszik a mai vásárlás...
Gondolom OMW kutakon már tegnap is lehetett volna játszani 5000feletti költéssel/tankolással, persze hétvége volt, így esélytelen volt, hogy javítják a dolgokat, na de ma már munkanap van és lassan délután 3 óra...
Áhh, igen.
Azaz nem...
EzeXerint egy cipőben járnak a Pennyvel...
pontosabban 5000 és fölötte
Vágási Feri
A vásárlás végösszege elérte az 5000 Ft-ot? Csak e fölött kapod meg a kódot.
A Pepsinek én is írtam még akkor.
Más:
Most vásároltam egy szegedi Spar-ban, a kártyát használtam de a kis Supershop-os papírkán nincs 14 jegyű kód...
Az utánam vásárlókén sem volt.
Re: Pepsi-Lays - Írtam nekik egy mailt
Nem nyerő időpontos, ráérsz feltölteni szerdáig, miután javítják.
Lay's - Tesco
Feltöltésnél nem lehet átváltani (visszaváltani) 2022-re.
https://illatnyeremenyjatek.hu/palyazat/bruno-banani#
nyertesek
Újabb bizonyítéka a fenti lista annak, hogy egyesek mennyire mohóak. (Mondjuk az már a pofátlanság netovábbja, hogy lánynéven, és férjezett néven is pályázni, ja és nyerni is.)
Nem értem, miért drágább neten venni autópálya matricát, mint benzinkúton.
És általában miért számolnak fel sok helyen plusz költséget netes jegyvásárlásnál.
Hisz neten olcsóbb: nem kell fenntartani jegyirodákat, fűteni, fizetni alkalmazottakat, kinyomtatni, stb...
Tán a MÁV az egyetlen, ami inkább engedményt ad (v. adott).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások