Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 174 / 255 oldal |
én a szegedi Aradi téren kaptam, de villamosról láttam, hogy a Széchenyin is osztogattak.itt este fél 8-kor még ott voltak, mikor hazafelé indultam.
Ma is az Újpest Központban osztogattak mágnest? Kevesebbet kellene dolgoznom, mert 1/2 7-kor már tegnap senki semmit sem osztogatott...
holnap még próbálkozok hátha ott lesznek, bár nem tartom valószínűnek, de talán.
nekem is lett egy kitkat mágnesem. sajna többet nem tudtam szerezni

Én is szeretnék egy KitKat mágnest, ha valaki nekem is szerezne!
Hozzál csokot is.
Nyam... 
Nyam... 
Pusszantyú! 

Paint szerintem más metromegállókban is lesznek.
Holnap metrozok sokat, igaz délelőtt, de hátha akkor is lesznek és akkor kunyizok a gyűjtőknek. 
Holnap metrozok sokat, igaz délelőtt, de hátha akkor is lesznek és akkor kunyizok a gyűjtőknek. 
Szerezzen nekem is vki Kit-Katost.
Én is meghálálom. 
Én is meghálálom. 
Komolyan mondom annyira elegem van, hogy én állandóan Soroksáron dekkolok, míg Újpesten meg mágneseket osztanak.
Komolyan belőlem minimum 3 kellene 1 aki dolgozni jár, 1 aki otthon a dolgokat intézi, 1 meg járkál. Persze 1 gyomorral, ne kerüljön olyan sok kajába.
Erről nincs vhol info, hogy hol lesznek legközelebb?
Komolyan belőlem minimum 3 kellene 1 aki dolgozni jár, 1 aki otthon a dolgokat intézi, 1 meg járkál. Persze 1 gyomorral, ne kerüljön olyan sok kajába.
Erről nincs vhol info, hogy hol lesznek legközelebb?

Gyönyörű prágai hűtőmágnesem Jupi mágnesre cserélném. 

Jaj én is szeretnék olyan mágnest! Tescoba is voltak Kitkatosok de ott nem osztottak mágnest! Van sok mágnesem érte.
Így néz ki a hűtőmágnes:
http://href.hu/x/2l29
Remélem ott lesznek ma is. Több napig szoktak osztogatni.
http://href.hu/x/2l29
Remélem ott lesznek ma is. Több napig szoktak osztogatni.
ninive!
Én is szeretnék!
Én is szeretnék!

Rendben, meghálálom ha szerzel. .)
Reacska: anyukám jár arrafelé, szóltam neki, hogy ha ma is ott lesznek, hozzon még. Ha hoz, megy cserére. 

mestermoni!
Szeretnék egy mágnest,de nem tudok írni Neked!!!!!!!!!!!!!
Szeretnék egy mágnest,de nem tudok írni Neked!!!!!!!!!!!!!
Úristen! Nem cseréled el a kitkatos mágnest? 

Tegnap délután az újpesti metróaluljáróban KitKat Pop Choc termékmintát osztogattak, egy kis csomag csokit és mellé egy KitKat-es hűtőmágnest!