https://deluxe.cafeblog.hu/2019/06/20/40-eve-ez-a-fer
fi-naponta-egy-fat-elultet-az-eredmeny-csodalatos/
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 174 / 265 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
2017. január 1-jén lépett hatályba a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény módosítása (2016. évi CLXXX. törvény 3. §), amely alapján a Közszolgálati Tisztviselők napja, július 1-je, már nem munkaszüneti nap.
A polgármesteri hivatalok és hasonlók is.
Zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők július 1-jén, hétfőn az egészségügyi dolgozók munkaszüneti napján, a Semmelweis-napon.
Vágási Feri
Ha ez bármit is tud vigasztalni....
Dettó ugyanaz nálunk is a bajai Tescoban
" alt="
">
Babavárással is
" alt="
">
Ha ez bármit is tud vigasztalni....
Dettó ugyanaz nálunk is a bajai Tescoban
" alt="
">
Babavárással is
" alt="
">
Aki megy a szegedi Rókusi krt-i Tesco-ba, vigyen gps-t és egy levél xanaxot, mert totál átalakítják. Én ma reggel egy remek éjszakai szolgálat után jó sokáig keresgéltem a Hamé pástétomokat (is).
pappocs-igen
" alt="
">
" alt="
">Köszi Hajni!
Hétköznap rendesen jár a metro?
Hétköznap rendesen jár a metro?
Azt mondod, ez a wny babaváró programja?
" alt="
">
Még szerencse, h nem romlandó, nem szezonális nyeremény:
fürödni jövőre is fogunk.
" alt="
">
Még szerencse, h nem romlandó, nem szezonális nyeremény:
fürödni jövőre is fogunk.
A Kormánynak van babaváró programja. Mi is várunk a babá(k)ra... :-) Vaj'h idén még megkapjuk? Nekem eddig csak egyet küldtek...
pappocs - menj bármelyik villamossal a Széll Kálmán térig, onnan metróval a Deákig, onnan a 3-as metróval a Városkapuig.
Ha hétvégén jössz még becsúszik egy metrópótló is a Deákon a Lehelig. Jó utat!
" alt="
">
A BKKapplikáció amúgy tényleg nem rossz,de néha óriási sületlenségeket javasol.
Ha hétvégén jössz még becsúszik egy metrópótló is a Deákon a Lehelig. Jó utat!
" alt="
">
A BKKapplikáció amúgy tényleg nem rossz,de néha óriási sületlenségeket javasol.
Köszi!
pappocs
Bocs, most olvastam. BKK FUTÁR
Bocs, most olvastam. BKK FUTÁR
instagramon zámítógépen hol lelem az üzeneteket?
futar.bkk.hu
Mi a neve?
Én is azt használom, ha a rokonoknál vagyok fenn és idegen helyre akarok elmenni.
Van még egy jó applikáció a budapesti tömegközlekedéshez, érdemes letölteni. Valósidejű adatokkal.
Nem , még. Csütörtökön mennék, csak állítólag egy csomó minden nem közlekedik, s azért is nehéz...
Azt néztem, hogy Újpest Városkapu-hoz kellene eljutnom, s onnan megy busz..
Azt néztem, hogy Újpest Városkapu-hoz kellene eljutnom, s onnan megy busz..
Egy ismerősöm keres egy orvoshoz telefonos elérhetőséget. Meg azt, hogy most éppen melyik kórházban rendel. Dr. Sági Ilona neurológus, aki a szklerózis multiplex gyógyításával foglalkozik. A neten próbáltam keresgélni neki, de nem tudom, melyik régi és melyik új adat. Amit találtam, onnan már eljött, úgyhogy új információ kellene.