Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 174 / 233 oldal |
iwiw elkelt

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Nestlé Fitness "barátnő-meghívós játék"
Nem tudom másnak akadt-e problémája a meghívók elfogadásával, én kb. 2 hete küzdök,sokszor hibát ír ki a rendszer. A Nestlének már írtam,próbálnak segíteni, bár az általuk kreált meghívókat el tudták fogadni,így csodálkoznak a problémámon. De próbálnak segíteni,ami pozitív. Viszont most azért többször is engedi a rendszer elfogadni a meghvíókat,hacsak csigalassúsággal is. A játékból már csak 2 nap van hátra, akinek eddig próblémája volt,talán most engedi a rendszer elfogadni a meghívókat.
Nem tudom másnak akadt-e problémája a meghívók elfogadásával, én kb. 2 hete küzdök,sokszor hibát ír ki a rendszer. A Nestlének már írtam,próbálnak segíteni, bár az általuk kreált meghívókat el tudták fogadni,így csodálkoznak a problémámon. De próbálnak segíteni,ami pozitív. Viszont most azért többször is engedi a rendszer elfogadni a meghvíókat,hacsak csigalassúsággal is. A játékból már csak 2 nap van hátra, akinek eddig próblémája volt,talán most engedi a rendszer elfogadni a meghívókat.
Lenne egy iwiw meghívóm, babás kupon érdekelne cserébe.
Szia Anett24.érdekelne a meghívód ha még szabad.
van egy iwiw meghívóm.
ildicc
csak a kihivás,pont olyan hülyeség mint a "tag"-elés,bizonyitás hogy megtudja tenni.
csak a kihivás,pont olyan hülyeség mint a "tag"-elés,bizonyitás hogy megtudja tenni.
Sziasztok!
Van egy IWIW meghívóm!!!!!!
Aki szeretné megkapni, az írjon nekem!
jrekuska@freemail.hu
Van egy IWIW meghívóm!!!!!!
Aki szeretné megkapni, az írjon nekem!
jrekuska@freemail.hu
Aki szeretni meghívót egy játékra,ahol 5 db 2 személyes belföldi hétvége nyerhető,írjon nekem. köszi
Sziasztok!!!!!!
Minden kedves látogatónak Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!!
Ha van valami játékba meghívótok akkor nagyon szívesen fgoadok bármilyet és persze én is küldök
Erre a címre várok bármit:.kis801118@freemail.hu
Sziasztok!!
Minden kedves látogatónak Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!!
Ha van valami játékba meghívótok akkor nagyon szívesen fgoadok bármilyet és persze én is küldök
Erre a címre várok bármit:.kis801118@freemail.hu
Sziasztok!!
Minden forumosnak kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.

savika, aranyos vagy, nem kell, én is fenn vagyok az iwiw-en és msn-ben is. Akkor sem értem, hogy mi a poén az ilyesmiben, ha valóban megtörténik...
ildicc: pont azért, amiért valaki az én felhasználónevemmel és jelszavammal belép az msnembe és törli a listámat
ezután azonnal megváltoztattam az iwiw jelszavam.
küldjek neked meghívót?
ezután azonnal megváltoztattam az iwiw jelszavam.
küldjek neked meghívót?
Tudom, nem ide való, de itt van róla szó... Mi a fenéért jó az valakinek, hogy ellopja a jelszavam, belép a nevemben, és töröl az iwiwről
Lehet, hogy én vagyok a fantáziátlan, de semmi poént nem látok benne 
Lehet, hogy én vagyok a fantáziátlan, de semmi poént nem látok benne 
cica75
sürgösen cserélje mindenhol a jelszavát.
sürgösen cserélje mindenhol a jelszavát.
van egy iwiw meghivo pampers most jatszo v. delikat8 vonalkodert.
én kérném, ha még megvan!
DZsuzsa esetleg meg van még a meghívod? Anyunak szeretnék

a mi világunkra két tagot regisztrálhatok. Aki kéri, küldje el mailben: név, születési idő, hó, nap, gyerekeke száma, cím, mobil/házi telefon.
van egy iwiw meghívom ki kéri
hát ez nem jó hír