Minya,
köszi, féltem, hogy esetleg sértőre sikerült.
Rea,
húha...
Cigis játék: ezért regisztráltam én az öcsém nevével, mert ő nem foglalkozik ilyen ''szamárságokkal'', de elszivja helyettem...
Vkód csere, talált cucc: szerintem (talán) nem kiskapu, mert azt a terméket valaki megvette korábban, és ha nem kiván vele pályázni, szivesen megteszem helyette. Egyszer.
Netes játékra feltett kérdés: Talált, süllyedt.
Más nevére kitöltött netes játék: ha neki adod a nyereményt...
De mondom, én nem minősitek, csak a magánvéleményem mondom el csöndben.

Cirbolya: én csak kérdeznék...
Az nem kiskapu amikor cigis játékkal olyan regisztrál aki nem cigizik? A vonalkód csere nem kiskapu? Az utcán felszedett cucc nem kiskapu? Az üzletekben leszedett kódok és talált blokkok nem kiskapuk? A netes játékokkal kapcsolatban itt az oldalon feltett kérdések nem kiskapuk? Anyós, kutya, sógor nevén kitöltve a netes játék nem kiskapu?
Még sorolhatnám napestig...
Cirbolya, nagyon tetszik a példád. Nekem még az is eszembe jutott, ha találok egy ilyen "kiskapus kertet", akkor én biztos rendszeresen de csak módjával szemezgetek a termésből. Nem azért, mert ilyen rendes vagyok, hanem hogy ne legyen feltünő és ne zárják be a kaput.
Én sem minősitenék senkit a játékmódszerei alapján, mert szerintem szebb az élet az ''élni és élni hagyni'' elv szerint. (Egy két évtizedes barátnőmmel teljesen ellentétesek a nézeteink politika terén. Nem is taliztunk a választások idején, hogy ne legyen esélyünk veszekedni.

)
Azért a Pepsivel kapcsolatban nekem is sok minden megfordult a fejemben, a Párommal is beszélgettünk róla párszor. Neki volt egy (kicsit sántitó, de azért nem rossz) hasonlata a kiskaput kihasználó játékra: ha valaki egy körbezárt kerten talál egy nyitva felejtett ajtót, bemegy, jócskán szüretelget, ám a közben bezárt ajtón nem tudja kihozni a szerzeményt (utalás a még meg nem kapott telefonokra

), az ne mondja utána, hogy az az övé, mert mért volt nyitva az ajtó...
Azzal kapcsolatban meg, hogy ezután majd csak zárt körben terjednek az információk: Körök eddig is voltak, a baj az lenne, ha ezután csak az lenne. Egyébként meg az igazi nyereményjátékos úgyis megtalálja az őt érdeklő infókat, az igazán nagy nyereményeknek nagy a publikációjuk is. Én két éve reklámújságból szerzett infóval nyertem főnyereményt.
Szóval tényleg jó lenne, ha visszatérne a jó hangulat a Fórumra, szerintem Fortuna is szivesebben látogatna minket!

De....

én Coca-Cola párti vagyok, de rájöttem miért is, a cocának van egy finom fanyar gyümölcsös, vagy nem tudom milyen de olyan különleges íze. Vagy utóíze?

sziasztok! most hogy csillapodnak a kedélyek én is leírom a véleményemet....szerintem ha valaki VESZ annyi pepsit, KÖLT az smsre/nem szerzi a kupakot és nem neten küld be többszázat/ akkor jogos hogy több telefont nyer!"megdolgozott " érte, váljék egészségére! de hogy "üzletág" épült erre azt enyhén szólva nevetségesnek /inkább gusztustalannak/ tartom.. most lehet velem ordibálni ez az én véleményem. évek óta játszo, mindenen mindenhol és sokat sokszor nyertem, nem az irigység szól belőlem ezt aki ismer tudja. szerintem ez az egész juni 1 től lett fair játék. aki eddig nyert kapja meg, merta pepsi volt a hunyó hogy nem figyelt. de mostantól kiegyenlítettebbek az esélyek,nem?
en meg Shopronyi
foleg hajnal ota amikor a cdk utan vegre voltbelepo volt az smsben
igy mar siman megerte h fellarmaztak a csincsillak

silver
én is arra pályázok!
Én meg Borsodi
De nem nyertem mini hűtőt
Én meg Ászok párti vagyok.

BBarbi!
Még nem hívtak de reménykedek, de amúgy meg már nem igazán érdekel ez a játék - hiszen már va mobilom ( egy sokkal jobb) - csak ha van kódom azt beküldöm, mivel én pepsi párti vagyok.
Hunnia!
Gratu a telefonhoz!
Szerintem még senki nem kapta meg a nyereménytelefont. Talán a hét vége felé vagy jövő héten.
A másik kérdésedre nem tudom a választ...
Üdv! Én Májusban nyertem a Pepsi Spilerrel egy mobilt,ami Június 10. környékén jön meg.
Megjött már valakinek?
Live!-os a telefon menüje?
OFF
laszlo0515 Hozzászólás - 2006. június 06. :: 21:43
Az előbb hívott egy rejtett szám, csak nem tudtam felvenni... Szerintetek ilyenkor hívhat a pepsi vagy valaki szórakozott velem. Különben is én annyira utálom a rejtett számú valakiket, hogy én azokat többnyire kiszoktam nyomni vagy fel sem veszem!
ÉN VOLTAM
Megfejettem a DA LACI kódot
/OFF
Én is csak elmondtam a véleményemet... azt hiszem elég kulturált formában...
Remélem, hogy hamarosan lesz valami fejlemény.
Pepsi:
Szerintem már mindenki elmondta a véleményét por és kontra, többször is.
Ne lehetne a témát hanyagolni, amíg nincs valóban ÚJ fejlemény?
Aja
Nem évek óta "itt csücsül", hanem évek alatt kitalálták és felépítették ezt a jó kis helyet, ahol bkit szívesen látnak, mint egy klubban,
aki nem csak beköpköd az ablakon,
hanem betér beszélgetni:
információt cserélni,
véleményt mondani (jót és rosszat egyaránt, de kultúrált formában),
örömét-bánatát megosztani.
Ha vki nem így áll ehhez a közösséghez, ne csodálkozzon, ha nem látják szívesen.
Ja és a humán telex sem mondta....
Még a Pepsi sem mondta, hogy csalás történt hanem egy figyelmetlenségüket többen észrevettek, illetve véletlen hagytak egy kiskaput. Ennyit mondott a csaj, az hogy hogy kivitelezik majd a hívásokat annyit mondott nevetve ez legyen az ő gondjuk. Majd meglátjuk....
Kiderül....de ha majd kiderül még lesz idő ismét sokat nyerni azoknak akik sokat nyertek és fognak is.
-off-
Kedves Fórumostársak!
Próbáljunk egy kicsit pozitívabban állni a dolgokhoz. Én is nyertem még az elejefelé 1 db telefont, és nagyon örültem neki és nagy örömmel osztottam ezt meg a többiekkel is. És tudtam örülni a többiek sikerének is. De ezután elgondolkozom arról - ha esetleg nyerek mégegyet - hogy egyáltalán beírjam-e. Mert lehet, hogy megszólal a kórus, hogy csalás. Szeretném ismét kijelenteni, hogy csalás nem történt, a leírt szabályok szerint történt a játék és a nyeremények kiosztása. Csalás akkor lett volna, ha a sorsolásnál valakit megkerestek volna, aki emiatt célirányosan húzza a számokat, vagy pl. ha kívülről valaki beavatkozik a rendszerbe és a nyertesnek hirdetett (de még fel nem hívott) kódot változtatja meg valaki azért, hogy ő nyerjen. De ilyen nem történt. Remélem, hogy a fórumon lassan megnyugszanak a kedélyek, és megint a korábbihoz hasonlóan jó hangulatban folytatódik az élet. -on-
Igen, lerágott csont, nekünk. De nem az újaknak... Egyébként nem véletlen van csend... Akinek van egy kis esze tudja, hogy ezt nem csak mi látjuk, és nem fogja maga alatt vágni a fát....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások