zsebesbaba
Nincs határidő a nyerésre. A pályázatok hatalmas száma miatt matematikailag néha kicsi az esély, de nincs lehetetlen! Nem nyer ám mindenki minden nap ! Csak látványosabb a jó hír, mert a "nemnyerés"
általában nem kap hangot !
Sziasztok! Én még nem nyertem eddig soha semmit

Ha szeretnétek segíteni abban, hogy most sikerüljön, légyszi szavazzatok a képemre a www.pontahovaakarod.hu-n, a http://pontahovaakarod.hu/picture/3267-es képre. A galériában az 5.oldalon van, a borsodis kép, sudesz becenévvel, nagyon megköszönném, ha szavaznátok és szólnátok az ismerőseiteknek, nagyon szépen megköszönném, előre is köszönöm annak akik szavaznak, fontos lenne már csak holnapig lehet szavazni.
Lehet,hogy ez akart lenni a topik igazi indítéka?
Akik még nem nyertek... ,de fognak!

Mi szükség volt nyolcvannyolcadiknak egy ilyen önsajnáló topicra?

" alt="

">
Nem értem.
A helyett, hogy ide írtok, inkább töltsetek ki pár netes regit. Még mindig jobb.

Ki mondott ilyen hülyeséget?

Valami mindentlátó jós?
Szerintem a hozzáállásoddal van a baj. Mondták, te el is hitted és összegörnyedve várod, hogy rádsújtson ez az év. Nézz fel, várd tárt karokkal, mosolyogj és máris jobb lesz.

Mindenki azt mondta 2007 év nagyon rossz lesz Nekem. Ez a jóslat pontos volt...... ebben a 30 napban semmi sem sikerült..... amit lehetett elcsesztem.....eddig sem nyertem sokat , de most semmit. Talán a vesztesek klubbjába kellene jelentkeznem????
Úristen!
80boriték. Nem semmi. Én eddig kb ha 5öt küldtem be.
viszont ne felejtsd el, hogy 80boritékkal nagyobb eséllyel indulsz a fődijért, mint én a pár boritékommal...
igen,nem véletlen,hogy egyre többen cserélnének Theodora vk.-okat,mert a nyerési esély már minimális.
Köszi szépen! Erre írtam, hogy nem az érték, hanem az érzés a lényeg!
zsebesbaba
valamikor én is így indultam...a semmiről, aztán váratlanul egy kicsi nyeremény,aztán nagyobb és utána vegyesen... tényleg kár lenne feladni. Ha már van interneted, akkor tényleg ahogy a többiek is írták, tele van lehetőségekkel!!!
zsebesbaba: na ugye,hogy nem kell feladni! Gratulálok!
Meg van az első igazi sorsolásos nyereményem az nlc-ével! 2 jegy az A38-ra!
ne álljatok meg mert mi is már aazt hittük hogy sohase nyerünk és erre az utolsó megnézésre tudtunk venni egy puha rádiót a pallmallal

Csak töltök, csak töltök, csak töltök....................................
De azért reménykedek!
Ne csak beküldéses játékkal játsz!
Tele van az internet lehetőségekkel!
A nyereményjáték infók tele vannak ötletekkel!
A kávés játékon már indultam!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások