Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 174 / 761 oldal |
Ha van valakinek németországi címe ( ismerőse) egy Iglo-FB-s nyereményt felajánlok neki, mert csak oda tudják postázni.
Az első jelentkezőnek (freemailomra) holnap megpróbálok szívesen egy Activiát. Belépési jelszót, e-mail-t írj.
" alt="
">
" alt="
">1 db Blikk Bumm kód!
34 db CBA matricát felajánlok válaszborítékért (vagy ha elutalod a postaköltség árát, úgy is jó, akkor csak 1-szeri postaköltség)
Start bérlet elkelt .
Sok DM kuponom van az 50 pontosból, ami július 31-ig használható fel.
Válaszborítékért elküldöm.
Válaszborítékért elküldöm.
gösser nz blokk valakinek ?
Brodway Fitness 5 alkalmas Start bérlet, július 31-ig felhasználható .
balaton sound jegy elkelt
Mórahalmi fürdőbe belépő hétvégén nem használható fel és 300 Ft -ot így is fizetni kell mellé. Válaszboríték plusz icipici valamiért (2 színes ceruza vagy ilyesmi aminek a kislányaim örülnének, ha kibontjuk a borítékot) felajánlom.
Sziasztok, Van egy jegyem a balaton soundra...Mivel a nevemre kell hivatkozni a kinyomtatott jeggyel, így garantálni semmit nem tudok, így olyan kérje, aki amúgy is menne és ott venne jegyet és lány
" alt="
"> Elküldöm emailben , ki kell nyomtatni és a nevem bemondani..(remélem nem kérnek igazolványt...
" alt="
"> Elküldöm emailben , ki kell nyomtatni és a nevem bemondani..(remélem nem kérnek igazolványt...nyilvános.... kéri valaki?
Phoebe! Ha nyilvános lenne az elérhetőséged, biztos lenne jelentkező
" alt="
">.
" alt="
">.Ma estére egy családi színházjegy (2 felnőtt, 2 gyerek) a Margitszigeti Szabadtéri Színpad Oliver! című musicaljére. Este 8-tól.
Activiát tudok váltani valakinek! (ugyanúgy ingyen, mint ahogy eddig is tettem fórumos társaimnak!)
Gabbci, írtam, engem érdekelne, ha megvan még.
Felajánlom a "Szurkolj élőben a Magyar Vízilabda-válogatottnak" játékon, a Facebookon, a Media Markt által kisorsolt 2 db felnőtt jegyemet, amely a holnapi nap folyamán zajló két darab vízilabda mérkőzésre szól(Montenegro-Görög,Magyarország-Németország)
a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodába,olyan emberkének, aki valóban szeretne elmenni
" alt="
">További részletek priviben
" alt="
">
a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodába,olyan emberkének, aki valóban szeretne elmenni
" alt="
">További részletek priviben
" alt="
">Akkor ez má' nem felajánlás, hanem cseriberi....
" alt="
">
" alt="
">Activiát váltok aki a leggyorsabban ír nekem privátot! Feltételeim is vannak!
Itt is 7 METRO jópont gyűjtőfüzettel.