sziasztok.

Tud valaki segiteni.

Mit jelent az,hogy angyali üdvözletet kaptam.:/
strachatella
nagyon sajnálom!

Remélem Fortuna kárpótol majd!

ne add fel!

Annyit kapartam tegnap, hogy a szemem begyulladt

Így csak sok sikert tudok kívánni Nektek!
Köszönöm cica! Én még nem találkoztam a buborékommal,pedig keresem!Nem tudom mi lesz így velem . A lakás romokban,Semmi nyeremény és még nem is főztem. Kilépek azt hiszem!

Azt hiszem, meg kell elégednem a kedden nyert cd-vel. Nem megy nekem ez a játék...

Nekem sem jön össze! Pedig tegnap eladósodtam 20 évre és emiatt nem telik karácsonyi ajándékra! Én olyan szomorú vagyok!
Köszönöm a segítséget megvan az angyalkám!!!
hofiani
nagyon szépet írtál a buborékba

Na tessék, most elvittek itt az orrom előtt 2 db fehérnemű szettet! Nem hiszem el! Nekem meg még olyan sorsjegyem is alig jön... Persze azért gratula nekik! :-)
Ki az a ci?
Most olvastam a webnyereményeseknek küldött angyali üzenetét

Persze azért ennek is örülök.

De azért jól jönne még néhány dolog a nyeremények közül... Én kis telhetetlen.
Remélem, a hátralévő 2x nap alatt mindenkinek összejön valami!!!
hofi egyetértünk

Nekem már mindegy lenne,csak nyernék valamit!!!!!!!
bettinah: én meg fehérneműre hajtok! Neked az sikerült, amit én szeretnék, nekem meg az, amit Te szeretnél... Kár...
Sok sikert mindenkinek és kitartást, mert szerintem Karácsonyra meg fogunk bolondulni. :-)
Én is gratulálok mindenkinek, aki nyert már!
Én Cerbonára hajtok, vagyis inkább hajtanék, mert alig ad ilyen sorsjegyet.
De nem adom fel!

Igen, nekem három egyforma volt a Cerbonás doboz.
Valaki nyert egy porszívót most, képzeljétek! Nagy-nagy gratula neki! Ügyes volt! Én is szeretnék valamit nyerni - én a kis telhetetlen... :-)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy aki cerbona csomit nyert, annak 3 telejesen egyforma termék volt a képen?
Most volt két angyali üdvözletem.
Lehet,hogy hü... ,de képeslapot küldtem és utána kaptam. Kétszeri küldés után kettőt!
Nekem sincs semmi közel két óra alatt. Fehérneműs meg szinte egyáltalán... Sajnos! Állandóan csak Bricostore és Electrolux... :-(
Még egy vigasztaló angyali üzenet sem... Igaz, hogy, amiket írtam idáig, azokat sem láttam...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások