Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 174 / 511 oldal |
Tegnap írtam a mosógépes Real játékról. Ma elmentem a boltba újra, kiváncsi voltam, pakoltak-e új blokkot a gyűjtőládába. Már az én blokkom sem volt benne! Hova tűnhetett? Lehet, hogy hétfőn megkérdezem
Sada, nekünk is minden jó helyen volt
Egyébként az az érdekes, hogy ha a liciteket nézem, ott is szinte minden név fel van cserélve. Lehet, hogy náluk valami rendszerhiba, de ezért ne akarjanak már kizárni senkit se a játékból 
Egyébként az az érdekes, hogy ha a liciteket nézem, ott is szinte minden név fel van cserélve. Lehet, hogy náluk valami rendszerhiba, de ezért ne akarjanak már kizárni senkit se a játékból 

Sada nem így van. Beléptem, és ellenőriztem. Minden jó helyen van.
Macskusz
Nem ők, hanem te cserélted föl véletlenül, amikor regiztél.
Nem ők, hanem te cserélted föl véletlenül, amikor regiztél.

sada
Nekünk is jött. A vezeték és keresztnév, valamint a születési hó és nap volt felcserélve. Így aztán persze, hogy nem egyezett a BM adatokkal.
Nekünk is jött. A vezeték és keresztnév, valamint a születési hó és nap volt felcserélve. Így aztán persze, hogy nem egyezett a BM adatokkal.
Hugi71
Én pont ugyanígy jártam. Felcserélték a nevem, és egyből nem találtak
Én pont ugyanígy jártam. Felcserélték a nevem, és egyből nem találtak

Ilyen levelet mi is kaptunk. Szerintem az adatbázist ellenőrzés nélkül elektromos úton adják át a BM-nek, automatikus az ellenőrzés: egyetlen betű elírás (v. pl. ö/ő, stb) már ok a nemleges válaszra.
Camel ismét
Anyunak jött egy emil a Cameltől, hogy a BM adatbázisban nem találták, módosítsa az adatait 3 napon belül, különben törlik a regisztrációját. Na most anyu már 63 éve a megadott adataival él, és eddig semmi gond nem volt vele
Zárójelben jegyzem meg, hogy ha esetleg a Camel észrevette volna, hogy az ő általa vezetéknévnek megadott Lajosné az esetleg keresztnév kategória; és az ő szerintük keresztnév a vezetéknév; akkor ott lett volna anyu a BM adatbázisban
Az meg ismét jó, hogy az egy hónapja nyert ipodról még mindig semmi hír
Anyunak jött egy emil a Cameltől, hogy a BM adatbázisban nem találták, módosítsa az adatait 3 napon belül, különben törlik a regisztrációját. Na most anyu már 63 éve a megadott adataival él, és eddig semmi gond nem volt vele
Zárójelben jegyzem meg, hogy ha esetleg a Camel észrevette volna, hogy az ő általa vezetéknévnek megadott Lajosné az esetleg keresztnév kategória; és az ő szerintük keresztnév a vezetéknév; akkor ott lett volna anyu a BM adatbázisban
Az meg ismét jó, hogy az egy hónapja nyert ipodról még mindig semmi hír

mel6
Hát, volt olyan levelem, ami a freemailra sosem érkezett meg, de a "biztonsági másolat" a másik levelezőbe igen. Pedig az is a freemail szerveren át jött.
Hát, volt olyan levelem, ami a freemailra sosem érkezett meg, de a "biztonsági másolat" a másik levelezőbe igen. Pedig az is a freemail szerveren át jött.
na kaptam levelet
paint 3 óra alatt ért ide az e-mailed
paint 3 óra alatt ért ide az e-mailed

nekem december eleje óta, kb 5 levelem tünt el 

freemail működik, csak éppen levelek nem érkeznek meg rá
észrevettétek?
észrevettétek?
Ahogy így olvasom, jobban is jártam, hogy nem hívtak még egyszer
Lehet, hogy ez volt a nyeremény
Egyébként sem valószínű, hogy mentünk volna, mert egyrészt a gyerekek nem megfelelő korúak, másrészt mi sem vagyunk egy szereplős alkatok.
Lehet, hogy ez volt a nyeremény
Egyébként sem valószínű, hogy mentünk volna, mert egyrészt a gyerekek nem megfelelő korúak, másrészt mi sem vagyunk egy szereplős alkatok.Azért meggondolandó, hogy milyen nyeremény az ami sok ezer ft-ba kerül a nyertesnek. A vonatunk 1 órát késett, a metró nem járt átépítés miatt, éppen hogy odaértünk 10 órára, miközben a szervező 45 percet késett. Tikkasztó hőség volt. Hidd el nem volt egy álomnyeremény.....
Guppi, nem is a szereplést hiányolom
Hanem maga az eljárás elég érdekes számomra 
Mert ha elvileg nyertem egy ilyen lehetőséget, akkor azt illett is volna biztosítani...
Hanem maga az eljárás elég érdekes számomra 
Mert ha elvileg nyertem egy ilyen lehetőséget, akkor azt illett is volna biztosítani...Sokat nem vesztettél. Mi vidékről utaztunk fel a Danone "válogatásra", ahol 1! másik családdal kitöltöttünk egy tesztet, és nem kerültünk be az adásba. Igazán semmit sem nyertünk csak elúszott egy csomó pénzünk az útiköltségre stb.
Már tök elfeletkeztem róla, most ugrott be a Danone honlapját nézegetve: anno a tavaly tavaszi játékon mi nyertünk egy Családi fejtörő játékon való részvételt. A nyáron egyszer hívtak minket adategyeztetés címen, és azóta is csak a hallgatás van
Hát, jó nagy nyeremény volt...
Hát, jó nagy nyeremény volt...visszatérve az esélyekre:engem az idegesít a legjobban,hogy vidéken egy csomó Tesco nincs benne a játékakciókban,természetesen a legtöbb áruházban nincs hosstesz akció,kicsi a választék,az akciós újságban lévő termék vagy nincs vagy nem is volt.ÉS ha legalább 40000FT-ért vásárolok,akkor megkérdezi a pénztáros,hogy ugye kisboltja van.ma is ez történt: a végén egyenként sorolni kezdtem mérgemben,hogy a sült császár ebédre lesz, a purhab ajtójavításra, a tortalapból sütemény,A tejföl szüleimnek stb.
A 4 törölközőből 1et már megkaptam. Igaz, csak kéztörlőnek nevezném a mérete miatt, de legalább elfogadható minőség.