Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 174 / 249 oldal |
Tesz-vesz (htaniko)
Sziasztok
" alt="
"> Nagyon sok új kisfiú ruhát tettem fel a tesz-veszre
" alt="
">
Van már a 2009-es Next katalógusból dínós pulcsi is, cimkés vadi új!
ÉS van egy-két nyári darab is
" alt="
">
1 ft-os aukción egy baby design babakocsi , nincs minimál ár, és next farmer is! Van egy nagyon aranyos kis macis Brendon új kollekciós szettem kisággyal, kokusz matraccal, baldehinnnel stb..
És új BRENDON kismamnaci is 12490.- a bolti ára, cimkés az aukcióim között 5000 ft-ért megtalálod
" alt="
">
Köszi, ha megnézed !
Ha van kedved és időd akkor nézd meg ha van kedved!
" alt="
"> Nagyon sok új kisfiú ruhát tettem fel a tesz-veszre
" alt="
">
Van már a 2009-es Next katalógusból dínós pulcsi is, cimkés vadi új!
ÉS van egy-két nyári darab is
" alt="
">
1 ft-os aukción egy baby design babakocsi , nincs minimál ár, és next farmer is! Van egy nagyon aranyos kis macis Brendon új kollekciós szettem kisággyal, kokusz matraccal, baldehinnnel stb..
És új BRENDON kismamnaci is 12490.- a bolti ára, cimkés az aukcióim között 5000 ft-ért megtalálod
" alt="
">
Köszi, ha megnézed !
Ha van kedved és időd akkor nézd meg ha van kedved!
Teszveszen - Eperke, Thomas, Barbie, Pókember, Princess, Micimackó, High School Musical...és még nagyon sok kisgyermekeknek való ruci, játék!
Kukkantsatok be!
http://teszvesz.hu/my_page.php?uid=6639603
Kukkantsatok be!
http://teszvesz.hu/my_page.php?uid=6639603
tofika03
" alt="
">
" alt="
">sziasztok teszveszen rengetek fehérnemü 200ftért melltartók
150bugyik.
nézzétek meg,rengetek ruha 1ftrol........
150bugyik.
nézzétek meg,rengetek ruha 1ftrol........
Ha van kedvetek nézzétek meg az eladó termékeimet, újak és szépek
" alt="
">
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid
=5463882
" alt="
">
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid
=5463882
1 órán belül lejár egy csomó aukcióm,nézzétek meg,hátha találtok valamit jóáron. manocska131 néven vagyok a teszveszen
Teszveszen cicur1 felhasználónéven Mobiltelefon eladó:SGH-C450-es :4000ft,Plüss állatfigurás webcamera:1000ft,adidas tornazsákok:350ft/db,kinderek,plüssök...látogassa
tok el az aukcióimhoz.
tok el az aukcióimhoz.
zsanett25 köszi
Teszveszen lorant79 felhasználó néven új aukciók találhatóak,Új csomagolt router:5000ft,Maszírozó szék:8000ft,Hasazo pad 2 hónapos:82000ft.
zsika
csak a nyertes aukció után tudsz privátot írni
egyébként meg a kérdezzen az eladótol rovatba írhatsz ami az adott aukció oldalán látható lesz.
Remélem érthető voltam
csak a nyertes aukció után tudsz privátot írni
egyébként meg a kérdezzen az eladótol rovatba írhatsz ami az adott aukció oldalán látható lesz.
Remélem érthető voltam
Kezdő vaterás vok Hogy lehet megtudni az eladó adatait.Szeretném felvenni vele személyesen a kapcsolatot telefonon,mert sürgős lenne amit meg szeretnék venni.
A tesz-veszen nadina6 név alatt frissítettem a cseréimet. Az árakból lehet alkudni illetve csere is szóba jöhet.
A vaterán janyikne név alatt nagyon sok termékem van, különböző kategóriákban: könyv, játék, ruha, jelmez........
Nagyne felhasználónév alatt a vaterán sok nyereménytárgy és más termékem van eladó.
sziasztok
segitséget kérnék sürgösbe keressek 122-128as tüzolt jelmezt akinek lenne jelezze nekem-
köszike moni
hmonika1984@t-online.hu
segitséget kérnék sürgösbe keressek 122-128as tüzolt jelmezt akinek lenne jelezze nekem-
köszike moni
hmonika1984@t-online.hu
Sziasztok!
janyikne felhasználónév alatt a vaterán nagyon sok eladó termékem van fent.
janyikne felhasználónév alatt a vaterán nagyon sok eladó termékem van fent.
Teszveszen lorant79 felhasználó néven router eladó:5000ft Új csomagolt.
Teszveszre új aukciókat tettem fel: cicur1 felhasználó néven.
Mobiltelefon,webcamera,kinderek,játékok...
Mobiltelefon,webcamera,kinderek,játékok...
Sziasztok! A teszveszen gyerekharisnya és régi érme vásárt találsz aukcióim között. Ugyanezen a néven vagyok ott is: kerszem